Agenți

8 motive pentru a merge în Egipt cu copii vara

Conform statisticilor Join UP! pentru moldoveni, Egiptul se află în topul destinațiilor populare pentru vacanțe cu copiii. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că acolo pe tot parcursul anului găsiți totul ce este necesar pentru o vacanță perfectă cu copiii de orice vârstă.

Astăzi ne vom concentra asupra motivului pentru care merită să mergem în Egipt cu întreaga familie vara și vă vom spune imediat 8 motive:

  1. Marea caldă, care se încălzește până la 30°C;
  2. Climat terapeutic uscat, care este ușor de tolerat chiar și la temperaturi ridicate;
  3. Mai puțini turiști, ceea ce înseamnă o atmosferă mult mai liniștită la stațiunile balneare;
  4. Mai multe șanse de a obține o cameră pentru familiei în hotelul dvs. preferat la un preț plăcut;
  5. Animație pentru copii în hoteluri și cluburi pentru copii, cu condiții confortabile, unde vă puteți ascunde de soarele amiezii;
  6. Multe hoteluri cu parcuri acvatice și distracții acvatice;
  7. Mai mult timp pentru plimbări, deoarece zilele de vară sunt mult mai lungi;
  8. Sezonul fructelor proaspete (mango, papaya, pepene verde) și înghețată. Și asta iubesc toți copiii.

VACANȚĂ DE FAMILIE ÎN EGIPT CU JOIN UP!

Datorită conceptului nostru Rediscover Egypt o excursie cu familia în stațiunile Mării Roșii va fi cu siguranță una dintre cele mai vii impresii din această vară.

Oferim tuturor călătorilor noștri un tur gratuit a obiectivelor turistice din Sharm El Sheikh și Hurghada (de asemenea, de la stațiunile din El Gouna, Sahl Hasheesh, Makadi Bay și Soma Bay) și o gamă largă de activități care vor fi cu siguranță memorabile atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Excursii de Top pentru odihnă cu copiii de la Join UP!

Excursii cu barca pe batiscafe. Explorăm adâncurile mării și bogata lume subacvatică a recifelor de corali.
Safari all in one. Ne vom plimba pe valuri pe un iaht, vom face snorkelling în Marea Roșie, vom merge cu quad-ul în deșert, vom bea ceai într-un sat beduin și vom face cumpărături în Dahab. Ați primit vreodată atât de multe impresii și emoții noi într-o singură excursie?!
Distracție în apă la unul dintre parcurile acvatice locale: Aqua Park City și Park Inn cu peste 30 de tobogane, sau Cleo Park, în stilul Egiptului Antic.
Ce zici de a merge într-o croazieră pe o adevărată navă de pirați?
SOHO. Cea mai la modă piață din Sharm El Sheikh, cu havuzuri colorate și cântătoare, buticuri la modă, restaurante, un cinematograf cu 9 ecrane, un parc de distracții și un patinoar în mijlocul verii, este planul perfect pentru o ieșire în oraș.

Și ca parte a promoției noastre KIDS GO FREE copiii pot face o plimbare gratuită pe batiscaf în timpul excursiilor în Sharm el-Sheikh și Hurghada.

Zburăm pe aripile noastre preferate SkyUp din Chișinău:

în Sharm El-Sheikh – în zilele de luni, marți, miercuri
în Hurghada – în zilele de luni și miercuri

Top hoteluri populare pentru vacanțe de vară cu copii de la Join UP!:
Sharm El-Sheikh

  • Coral Sea Holiday Resort 5* – cu un parc acvatic, piscine pentru copii, un club, mobilier și un meniu special.
  • Sierra 5* – club pentru copii cu o zonă separată pentru cei mai tineri, locuri de joacă, activități sportive, jocuri video, cinema.
  • Sultan Gardens 5* – club pentru copii cu o zonă separată pentru cei mai tineri, locuri de joacă, activități sportive, jocuri video, cinema.

Hurghada

LIFEHACKS PENTRU VACANȚA PERFECTĂ DE LA JOIN UP!

Marina Daineko, șef de vânzări B2B Join UP! ea alege adesea Egiptul pentru o vacanță de familie vara și a împărtășit sfaturi utile și lifehacks-urile ei personale:

  • Ritual zilnic obligatoriu – aplicarea unei creme cu un SPF ridicat dimineața și după fiecare intrare în apă.
  • Luați câteva pălării pentru copil.
  • Asigurați-vă că aveți întotdeauna la îndemână medicamente esențiale care sunt potrivite pentru copilul dumneavoastră
  • În mijlocul zilei de la ora 12 la ora 16, încercați să evitați să fiți în aer liber. Acesta este timpul pe care îl folosim de obicei pentru somnul din timpul zilei sau activități în camerele răcoroase ale stațiunii.
  • Nu forțați copilul să mănânce dacă nu vrea. În timpul căldurii, corpul consumă deja multă energie, dar, imaginați-vă, că mai trebuie să lucreze suplimentar la digerarea alimentelor.
  • Băuturile reci (cu gheață) nu sunt cea mai bună soluție. Din cauza diferenței accentuate a temperaturii în organism, pot apărea consecințe neplăcute. Este mai bine să beți apă la temperatura camerei, dar mai mult.
  • Momentul ideal pentru excursii este după-amiaza.
  • Vă recomand să alegeți golfuri cu adâncime mai mare (evitați golfurile unde apa se poate încălzi prea mult) și hoteluri cu teritoriu verde, unde sunt multe locuri umbrite. Și anume așa locuri sunt destule în Egipt.

Oferiți-le copiilor vacanța perfectă pe Marea Roșie cu Join UP!.