Agenți

Grand Rotana Resort & SPA situat în Sharm El-Sheikh: alegerea perfectă

Continuăm să vă prezentăm hotelurile noastre interesante din baza imensă pe care o avem. De data asta vă vom povesti despre incredibilul Grand Rotana Resort & Spa – locul, care satisface cele mai mari așteptări ale călătorilor pe care aceștia le pot primi dintr-o vacanță minunată în Sharm El-Sheikh.

Fie că vrei să combini munca cu o doză de relaxare, sau să organizezi o evadare romantică scăpând de rutina zilnică, fie îți dorești un maraton clasic pe plajă, hotelul îți stă la dispoziție, oferindu-ți o mulțime de oportunități. Ce zici, ești curios să afli mai multe despre acest hotel?

Locația

Hotelul este construit într-o zonă naturală de o frumusețe incredibilă, cu o priveliște uimitoare și o lume subacvatică bogată.

  • Hotelul are propria plajă de 450 de metri care se așterne pe coasta pitorească din Sharm El-Sheikh.
  • Plantațiile dense de palmieri creează colțișuri umbrite confortabile.
  • Hotelul se află la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de la aeroportul Sharm El-Sheikh. Călătorii vor ajunge la destinație cât ai zice pește.
  • În doar câteva minute puteți ajunge de la hotel la Naama-Bay – un centru turistic plin de viață, cu multe magazine și centre comerciale, cafenele, restaurante și divertisment pentru adulți și copii. Oaspeții hotelului Grand Rotana sunt transportați aici gratuit cu un autobuz care circulă regulat.

Comfort

Numerele din hotel vă permit să vă simțiți practic ca acasă, simțind, totodată atmosfera noului loc. Interiorul odăilor moderne unice și priveliștile uluitoare ce se deschid din geam – toate acestea sunt caracteristicile hotelului Grand Rotana.

  • Hotelul dispune de 526 camere de lux de diferite categorii. Oaspeții pot alege numere în hotel, apartamente sau vile de lux, pe placul lor.
  • Vilele, care sunt 9 la număr aici, sunt o mândrie aparte a hotelului. Cu patru sau cinci dormitoare, acestea încântă oaspeții și cu piscina sa privată.
  • Fiecare număr al hotelului are o terasă privată sau un balcon unde poți savura micul dejun sau te poți bucura de răsăriturile și apusurile nemaipomenit de frumoase.
  • Datorită locației sale reușite, oaspeții se pot bucura de panorame unice, indiferent în ce parte a hotelului se află. Aceștia pot savura, fie o priveliște a maiestuoasei insule Tiran, a apelor azurii ale Mării Roșii sau a grădinilor tropicale incredibile.

Mâncarea

Mâncarea delicioasă este un alt motiv excelent pentru a te îndrăgosti de acest loc. Printre numeroasele localuri minunate de pe teritoriul Grand Rotana Resort & Spa, nu vei avea dificultăți în alegerea unui local, în care să petreci o seară de neuitat.

  • Oaspeții pot lua cina sau pot servi un cocktail într-o atmosferă plăcută în unul din cele 4 restaurante sau 6 baruri care se află în teritoriu.
  • The Palms Bar & Grill – un bar confortabil, cu vedere la insula Tirana, servește pizza incredibil de delicioasă direct din cuptorul cu lemne.
  • Restaurantul Ramses servește de trei ori pe zi bucate din diferită bucătării ale lumii, de la Marea Mediterană până la Orientul Îndepărtat. Ceea ce face acest local și mai deosebit – sunt geamurile panoramice cu o priveliște extraordinară la Marea Roșie.
  • Iar în restaurantul Mezzaluna te poți bucura de bucatele italiene preferate, stând în zona în aer liber lângă piscină.

Oportunități

Acest hotel dispune de toate condițiile pentru a petrece timpul în buna dispoziție și cu folos, pentru a te încărca cu emoții pozitive și momente de neuitat – la discreția ta sunt o mulțime de oportunități, toate pe teritoriul hotelului.

  Pentru cei, care sunt obișnuiți să se mențină în formă chiar și în timpul vacanței, The Bodylines Wellness & Fitness Centre cu cele mai moderne echipamente pentru sport va deveni cel mai preferat loc de pe teritoriul hotelului.
  Un colțișor de pace și liniște – Zen the Spa, un centru SPA incredibil, care a câștigat multe premii.
  Explorarea adâncurilor mării este ușoară și plăcută sub îndrumarea instructorilor instructorilor experimentați de la școala de scufundări și snorkeling The Scorpion Dive Center.
  Vă garantăm un vorkeyshen uimitor, datorită unei conexiuni Wi-Fi stabile peste tot în hotel.

Iar noi vă reamintim de ce merită să călătoriți în egipt cu Join UP!.

  • Zburăm pe aripile confortabile ale partenerului nostru strategic SkyUp.
  • Un program de zbor comod din Chișinău.
  • Zboruri către cele mai populare stațiuni din Egipt: Hurghada, Sharm El-Sheikh.
  • Sun International – o companie – gazdă de încredere, gata să răspundă la toate întrebările și cerințele turișților non-stop (24/7).

Join Up! vă va ajuta să rezervați numere în hotelul Grand Rotana Resort & SPA pentru o vacanță de neuitat în Egipt!