Agenți

Join UP! sprijină victimele cutremurului: cum să vă alăturați efortului de ajutorare

Un cutremur de amploare, care a avut loc la granița dintre Turcia și Siria în urmă cu o săptămână, a devenit o tragedie pentru oamenii acestor țări și pentru întreaga lume. În prezent, numărul victimelor a ajuns deja la 30.000, iar demolarea ruinelor continuă. În ciuda tuturor lucrurilor, credem într-un miracol și privim cu speranță la fiecare persoană salvată care a petrecut mai bine de o săptămână sub dărâmături și a supraviețuit.

Echipa Join UP! își exprimă sincerele condoleanțe și sprijinul tuturor victimelor dezastrului. Înțelegem și împărtășim durerea și suferința poporului turc. Pentru turiști, Turcia a fost și va rămâne întotdeauna una dintre cele mai preferate destinații de vacanță, și operatorul de turism Join UP! apreciază foarte mult cooperarea cu partenerii noștri strategici.

Am avut o cooperare fructuoasă și am răspuns împreună la toate provocările în acești ani, așa că nici de această dată nu vom sta deoparte. În prezent, suntem în contact cu partenerii noștri și ne informăm despre cum ne putem face utili în acest moment dificil.

Credem că vacanțele și călătoriile nu reprezintă doar o oportunitate de a descoperi lumea și de a-ți face noi prieteni, ci și capacitatea de a ajuta atunci când prietenii au nevoie. Prin urmare, facem un apel la toți cei cărora le pasă în piețele în care brandul Join UP! este reprezentat și vă rugăm să vă alăturați susținerii colectării de fonduri pentru acordarea unui ajutor victimelor acestei tragedii: