Agenți

Creta și Santorini: faceți un nou tur combinat de la Join UP!

Mai pe insulele grecești… Nu ne putem imagina o lună mai ideală pentru o vacanță aici!

Pentru că în această perioadă vă puteți bucura de dimineți plăcute cu o ceașcă de cafea în tavernele locale, vă puteți plimba pe străzile orașelor de basm cu case albe ca zăpada pe un fundal de stânci negre în mijlocul mării albastre din Santorini – singura insulă vulcanică din Europa cu plaje negre, albe și chiar roșii; puteți merge în excursii, puteți petrece timp cu dumneavoastră înșivă și puteți urmări fluxul măsurat al vieții localnicilor… Și toate acestea în condiții meteorologice favorabile și în absența unui număr mare de turiști.

Vorbind despre vreme, luna mai este începutul verii în Grecia, cu temperaturi ale aerului de până la +25°C și temperaturi ale apei de până la +20°C. Este cea mai puțin vântoasă lună de pe insule. Durata zilei este de aproximativ 14 ore, timp în care puteți face plajă și vă puteți bucura de atmosfera orașelor istorice.

Fiți primul care încearcă noile noastre tururi combinate în Grecia: 5 nopți în Creta + 2 nopți pe minunata insulă «albastră și albă» Santorini! Este o oportunitate unică de a vizita colțișorul „Instagramabil” preferat al tuturor, în timp ce locuiți în Creta.

Mai multe detalii despre noul nostru tur combinat:

  • 7 nopți (2 nopți de neuitat la Porto Greco Village 4* sau Gouves Bay Hotel 4* în Creta, 2 nopți la Aegean Plaza în Santorini și alte 3 nopți la același hotel în Creta),
  • Puteți merge în tur cu zborul direct din Chișinău.
  • Oferta este disponibilă în perioada 27/04 – 11/05/2024 (inclusiv).
  • Prețul turului include toate transferurile din program și biletele de feribot spre și dinspre Santorini.

După cum se cunoaște, Grecia este bogată nu numai în frumuseți naturale, ci și în atracții culturale și istorice, aveți cu ce vă ocupa aici, mai ales că veți vizita două insule de culoare în același timp!

Răsfățați-vă cu fructe proaspete și vin de struguri, vizitați Palatul Knossos, vulcanul Santorini, templele vechii Thira, plaje frumoase și puncte de belvedere, explorați cele mai îndepărtate colțuri ale Cretei într-un safari cu jeep: sate de munte, văi înflorite și defileuri sălbatice. De fapt, există atât de multe atracții pe insule încât vă puteți întoarce încolo de mai multe ori!

Nu amânați viața, trăiți aici și acum, începeți cu un tur combinat cu Join UP! deja în luna mai!