Agenți

Sezonul de vară 2022: totaluri, tendințe, planuri

Vara anului 2022 nu a fost una ușoară, dar a fost intensă și activă. Vă suntem recunoscători, dragi agenți, pentru munca productivă pe care o depuneți și dorim să vă împărtășim câteva observații.

Haideți să analizăm împreună drumul parcurs, să analizăm tendințele și să tragem concluzii. Deoarece, doar pe baza experienței dobândite putem face planuri ambițioase pentru viitor.

VARA ANULUI 2022 ÎN CIFRE ȘI TENDINȚE DE LA JOIN UP!

  • Aproape 94 de mii de turiști au încredințat Join UP! Moldova planificarea călătoriei;
  • 95% din turiști au călătorit cu copii;
  • Peste 480 de zboruri au luat la bord turiștii noștri din Moldova;
  • Pentru vacanța din vara anului 2022 am ales pentru turiștii din Moldova 4 cele mai preferate destinații: Turcia — 72%, Egipt — 14,6%, Grecia — 8,1%, Muntenegru — 5,3%.
Tatiana
Martînenko
CEO Join UP! Moldova

Sezonul de vară s-a încheiat, dar înainte de a ne concentra pe sezonul de iarnă, vă propun o mică recapitulare.

«Liderul sezonului de vară a rămas neschimbat – și în acest an pe locul întâi se plasează Turcia renumită pentru ospitalitatea sa și pentru cele mai bune oferte all inclusive. Ne bucură faptul că și Muntenegru devine tot mai populară de la un sezon la altul, destinația fiind aleasă de cei care doresc să încerce un alt tip de vacanță, combinând natura incredibilă și farmecul european. În mod deosebit, aș vrea să remarc destinația Creta – pentru care s-a înregistrat cel mai extins program de zboruri din toată istoria Moldovei! Și, bineînțeles, hitul întregului an – Egiptul, care de mult nu mai este perceput ca o destinație doar pentru vacanța de iarnă. Vă mulțumim pentru munca productivă și pentru aportul adus unei misiuni atât de importante – aceea de a oferi oamenilor bucuria de a călători!»

TURCIA — LIDER NESCHIMBAT

Deja de ceva timp, în sezonul de vară, Turcia conduce detașat — 72% dintre turiști i-au ales plajele însorite pentru a-și petrece vacanța. Iar conceptul nostru Warm hospitality îmbină cele mai importante aspecte pentru a vă face vacanța de neuitat: o varietate de hoteluri pentru toate gusturile, o experiență all inclusive generoasă, cum nu există nicăieri în lume, și profesioniști sinceri gata să vă ajute în orice moment.

A fost un sezon aglomerat, în care multe hoteluri au rămas în așteptare pentru perioade lungi de timp. De aceea, am pregătit o gamă largă de opțiuni de cazare și condiții excelente de rezervare pentru vara anului 2023.

Turcia are ce să ofere fiecărui turist, fie că sunteți un împătimit al toboganelor acvatice, un explorator al culturii antice sau un iubitor al naturii frumoase. Atrageți atenția la cele mai populare excursii ale sezonului.

Excursii de top:

  • Terasele albe de calcar de la Pamukkale
  • Dolphin Show din Aksu
  • Parcul tematic The Land of Legends
  • Frumusețea naturii la Green Canyon

EGIPT — DESTINAȚIE PE TOT PARCURSUL ANULUI

Egiptul se află pe locul al doilea, cu 14,6% din numărul total de turiști, dintre care două treimi au ales Sharm el-Sheikh pentru vacanța lor, iar o altă treime au ales Hurghada. Suntem pasionați de această țară pentru versatilitatea ei. Ne bucurăm că Egiptul câștigă popularitate și pentru vacanțele de vară, aceasta însemnând că turiștii noștri sunt pe aceeași lungime de undă cu noi.

Dar să nu ne grăbim să ne luăm rămas bun de la aceste hoteluri, acestea fiind hotelurile noastre exclusive pentru sezonul de iarnă – ocazia perfectă de a vă transpune oricând în sezonul de vară.

Iar conceptul nostru REDISCOVER vă va permite să redescoperiți această țară străveche. Nu este surprinzător faptul că turiștii sunt mai predispuși să aleagă excursii în care se pot bucura de bogăția patrimoniului cultural sau de lumea subacvatică.

Excursii de top:

  • Iahtul piraților
  • Moto-safari
  • Luxor din Hurghada
  • Batiscaful

TOATE LATURILE GRECIEI

În top trei de pe locul 4 în 2021 se plasează locul de origine a miturilor grecești, ins. Creta — 8,1% turiști.

Am ales insula cea mai îndrăgită de moldoveni pentru programul nostru de zboruri, deoarece Creta oferă hoteluri pentru toate gusturile: vile și apartamente pentru vacanțe cu familii numeroase, hoteluri pentru escapade romantice, opțiuni de cazare spațioase cu o infrastructură bogată.

Pentru a cunoaște cu adevărat Grecia, o singură călătorie nu este suficientă. Echilibrul perfect între odihna pe plajă și vizitarea obiectivelor turistice atrage turiștii curioși.

Excursii de top:

  • Excursie pe insula Santorini
  • Palatul Knossos și o plimbare prin Heraklion – locul unde miturile grecești prind viață
  • Una dintre cele mai frumoase regiuni ale insulei – Creta de Vest
  • Cel mai interesant tur: ”Comorile Cretei”
  • Croazieră cu pirați pe insula albă Koufonisia

VIVA LA VILLA

Pe locul 4 se plasează ”fotogenicul” Muntenegru, cu 5,3% turiști. Varietatea de vile face ca orice turist să se simtă ca la „cabana de vară de la malul mării”, iar selecția bună de hoteluri face ca Muntenegru să fie o alternativă demnă pentru orice alte destinații pentru vacanța de vară.

Conform rezultatelor sezonului, Riviera Budva rămâne cea mai populară destinație de cazare pentru turiștii noștri.

Natura din Muntenegru merită aprecieri deosebite. Și turiștii noștri sunt impresionați.

Excursii de top:

  • Golful Boko-Kotor
  • Lacul cu bere
  • Mini Muntenegru
  • Canioanele Tara și Moraca
  • Pescuit în Marea Adriatică

Ne bucură faptul că putem împreună să descoperim această lume turiștilor noștri. Apreciem încrederea, loialitatea și dragostea pe care o aveți față de munca dumneavoastră. Sperăm că sezonul 2023 va fi unul plăcut, activ și nelipsit de recunoștința turiștilor. Iar în ceea ce ne privește, promitem să vă fim parteneri de încredere, să vă oferim sprijin și motivație.