Agenți

Maldive, Tanzania și Emiratele Arabe Unite cu zboruri din București

Chiar dacă astăzi nu este zi de sărbătoare, noi, cei de la Join UP!, am decis să organizăm o astfel de sărbătoare pentru turiștii noștri.

Și, desigur, am pregătit un cadou minunat — încă o ocazie de a vedea lumea, de data aceasta cu zbor din România. Trei destinații exotice uimitoare – Tanzania, Emiratele Arabe Unite și Maldive – așteaptă cu nerăbdare să le vizitați!

Sunteți gata să aflați detalii despre o călătorie de neuitat cu Join UP! în Tanzania, Maldive sau Emiratele Arabe Unite?

  • Un zbor confortabil. Începutul unei vacanțe adevărate cu zborurile Fly Dubai*. Plecări din București cu realimentare în Dubai.
  • Servicii suplimentare la bord pentru a vă face călătoria exact așa cum ați visat. Puteți lua bagaje suplimentare și puteți alege locul preferat, puteți comanda o masă caldă delicioasă din meniul extins și puteți viziona un film sau un serial TV din colecția de la bord în timpul zborului. Nu uitați să vă încărcați gadgetul și să vă luați căștile.
  • O vară lungă. Oferta este valabilă de la 30.10.2022 până la 25.03.2023. Alegeți data când doriți să mergeți în călătoria exotică fierbinte!
  • Hoteluri pentru toate gusturile. Sunteți gata să alegeți o cazare care să vă dea chef de vacanță? Cu siguranță îl veți găsi pe cel potrivit în baza noastră de date. Iar noi am pregătit câteva recomandări interesante pentru a vă facilita alegerea.

Aceste țări pot să creeze amintiri uimitoare și să se plaseze în fruntea listelor de preferințe ale călătorilor. Iar datorită super conceptelor noastre, fiecare din aceste destinații se va putea re-descoperi într-un mod cu totul nou! Doriți să știți cum o facem?

Pentru a lua cunoștință de regulile de intrare în țară în legătură cu situația COVID-19, puteți vizita pagina noastră web.

EAU

Dubaiul, cu clădirile sale futuriste, cu minunile științei și tehnologiei moderne și cu eterna sa căutare a excelenței și perfecțiunii, este întotdeauna o încântare. WOW — este cuvântul pe care l-am ales pentru această destinație uimitoare. Pe toată durata călătoriei veți repeta acest cuvânt de nenumărate ori! De exemplu:

. Plaje WOW. Fie că este vorba de Dubaiul vibrant sau de confortabilul Ras Al Khaimah, plajele din EAU sunt un loc minunat pentru a înota și a face plajă. plajele sunt acoperite cu nisip, lungi și cu priveliști uimitoare. Chiar și în ianuarie, temperatura mării scade rareori sub 23 de grade.
. Pustiu WOW. Un alt motiv pentru a vizita Emiratele Arabe Unite este acela de a vă îndrăgosti iremediabil de imensitatea deșertului său. Cu atât mai mult cu cât țara oferă o mulțime de activități în mijlocul nisipurilor – cum ar fi picnicuri gastronomice, curse de buggy și quad-uri, sandboarding și chiar o noapte romantică sub stele, înconjurată de dune și barkhane.
. Experiență WOW. Vă așteptăm să trăiți emoții neobișnuite. Emiratele Arabe Unite au atât de multe de oferit! De la moschei de o frumusețe uluitoare și situri istorice ascunse la cel mai înalt punct de observație din lume, la plimbări cu super-mașini de lux și la „cântecul” romantic al unor fântâni celebre, Ce ați alege?

MALDIVE

Nu trebuie să te plimbi zilnic pe covorul roșu sau să-ți vezi numele gravat pe o statuie de Oscar pentru a trăi o adevărată vacanță de vedetă. Mai ales când vine vorba de fabuloasele Maldive, cu conceptul nostru Like A Star. Aici, toată lumea se poate simți ca o vedetă internațională. Și iată de ce:

. Hoteluri de lux. Bungalouri pe insule tropicale și cabane confortabile cu acces propriu la mare, o trapă în podea pentru a observa viața oceanului sau un jacuzzi mare pentru o relaxare minunată – călătorii își aleg bonusurile potrivite pentru cuibul lor romantic.
. Recifi uimitori. Este denumirea perfectă pentru locurile de o frumusețe rară cu o lume subacvatică plină de culoare care atrage anual mii de scafandri din întreaga lume. Maldivele, cu apele sale limpezi și fauna oceanică uimitoare, au cu siguranță unele dintre cele mai bune condiții de scufundare.
. Aventuri stelare. Desigur, este tentant să te bucuri o zi întreagă de relaxare tihnită în sunetul valurilor oceanului. Dar Maldivele oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni pentru a vă ocupa din timpul liber – observarea delfinilor, pescuitul, vizitarea insulelor din jur și, bineînțeles, degustarea exoticei bucătării locale.

TANZANIA

Este o lume fascinantă, foarte diferită de cea cu care suntem obișnuiți. Totul aici surprinde și trezește la viață visele din copilărie despre îndepărtata Africă. Cunoașteți mai îndeaproape țara cu ajutorul conceptului nostru ZOOM. Și anume:

. Parcurile naționale. Desigur, acesta este unul dintre principalele motive pentru care călătorii aleg Tanzania. O mare parte a acestei țări este formată din zone protejate. Participând la un safari spectaculos, puteți întâlni triburile locale, vă puteți minuna de frumusețea peisajelor care au inspirat The Lion King și, bineînțeles, puteți vedea personal ”gașca celor cinci”.
. Plaje. Plajele albe, cu nisip fin, sunt la fel de frumoase ca cele din Maldive. Tentația de a-ți petrece toate zilele aici este, de asemenea, mare. Ai chef de o schimbare de peisaj? Mergeți spre insula dispărută Nakupenda, care iese la suprafață doar odată cu refluxul. Este un loc perfect, cu nisip curat și nici urmă de plante.
. Stone Town. Nu doar viața de pe insulă, ci și viața de oraș din Tanzania merită o privire mai atentă. O plimbare prin centrul orașului Zanzibar este o modalitate excelentă de a experimenta cultura locală, de a vizita piețele și de a cumpăra câteva bibelouri memorabile de la artizanii insulei. De asemenea, casa în care s-a născut și a crescut legendarul Freddie Mercury reprezintă o atracție turistică.

Sunteți gata pentru o mare aventură exotică cu Join UP!?

*Biletele achiziționate pentru aceste zboruri nu pot fi returnate.