Agenți

Din experiența personală a agenților din Moldova: Join UP! + Egipt = o iarnă caldă, ce va rămâne în memorie

A petrece câteva săptămâni de iarnă sub soarele cald egiptean este una dintre tradițiile noastre preferate.

Vă sugerăm să vă alăturați! Iată doar câteva motive pentru care aceasta este o idee grozavă:

  Accesibilitate. Egiptul este una dintre cele mai accesibile destinații de iarnă. Costul mediu al unui tur pentru două persoane: la Sharm el-Sheikh – de la 783 de euro, la Hurghada – de la 736 de euro*.
  Vreme perfectă. Temperatura medie zilnică a aerului în Egipt este de 20-22°C, iar temperatura apei nu scade sub 20°C. Adăugați la aceasta o garanție de aproape sută la sută a soarelui și veți avea cele mai confortabile condiții pentru scăldat, pentru excursii și pentru plimbări în oraș.
  Toate într-unul singur. Aici fiecare poate găsi ceea ce are nevoie pentru o vacanță perfectă:

Marea Roșie caldă, care, datorită lumii sale subacvatice bogate, este unul dintre primele 10 locuri de scufundări din lume***;
situri şi monumente istorice de cult;
hoteluri de lux cu infrastructură bună;
posibilități nesfârșite pentru odihnă activă, cum ar fi safari, surfing sau kiteboarding;
multe parcuri tematice și parcuri acvatice pentru copii și adulți;
centre comerciale și piețe autentice;
o alegere mare de fructe proaspete: citrice, kumquat, rodii, guava, physalis și cele mai dulci căpșuni.
  Atmosferă festivă. Spiritul Crăciunului poate fi simțit aici încă din luna noiembrie, când cea mai faimoasă piață din Sharm el-Sheikh, SOHO, se umple de lumini colorate și sculpturi înainte de spectacolul anual Big Switch On . Există, de asemenea, concerte strălucitoare, focuri de artificii și o ocazie specială de a face cunoștință cu tradițiile de Crăciun din Egipt.
  Rediscover Egiptul cu Join UP! Ca întotdeauna, întâmpinăm noul sezon în plină pregătire și, în sinergie cu partenerii noștri Sun International , am gândit în detaliu programul vacanței ideale. Reprezentanții a 19 agenții de top din Moldova, care s-au întors din turul nostru promoțional din Sharm el-Sheikh, s-au convins deja de acest lucru.

TUR PROMOȚIONAL CU JOIN UP! – ACEST LUCRU NU S-A ÎNTÂMPLAT PÂNĂ CACUM PE PIAȚA MOLDOVENEASCĂ

Ne-am confirmat încă o dată experiența, abordarea unică și statutul de trendsetter pe piața Moldovei, demonstrând că o călătorie în Egipt cu Join UP! Este întotdeauna o experiență specială. Înainte de sezonul de iarnă, am invitat agenții să ne inspecteze pregătirea și au fost 5 zile de descoperiri incitante cu evenimente utile de instruire și un program bogat. La Hotelul Savoy, unde s-a cazat grupul nostru, am fost primiți cu cea mai caldă ospitalitate egipteană. Nu degeaba, în anul 2021, hotelul a fost recunoscut la World Travel Awards ca fiind cel mai bun din Egipt și se află de mulți ani în top 10% din lume conform Tripadvisor. Acum, colegii noștri au simți pe propria piele acest service și confort. De asemenea, am adunat 25 de reprezentanți ai hotelurilor dumneavoastră preferate din Egipt, astfel încât agenții prezenți la workshop să-i poată cunoaște personal, să le adreseze orice întrebare și, împreună cu noi, să se pregătească în mod ideal pentru sezonul de iarnă. Și, bineînțeles, împreună am avut parte de o nouă experiență cu activități cu care ne vom surprinde turiștii:

  • Ne-am relaxat într-o atmosfera de lux sultanin la procedurile Golden SPA . Apropo, în acest sezon Join Up! a pregătit oferte speciale , datorită cărora turiștii noștri se pot răsfăța cu un complex de proceduri la Golden SPA la doar 40 de dolari in loc de 80 !
  • Am savurat fructe de mare în restaurante de pește de top, inclusiv la noul Caviar , cu vederi spectaculoase la golf și la moschee.
  • Ne-am distrat de minune la o petrece în clubul cult Hard Rock Cafe Nabq . Și aici vă reamintim despre un alt cadou care îi așteaptă pe toți turiștii Join UP! – intrare gratuită și cocktail de bun venit în trei cluburi de noapte din Sharm el-Sheikh și în faimosul Little Buddha din Hurghada.
  • Am întâlnit un răsărit de soare incredibil de frumos deasupra Mării Roșii.
  • Am descoperit noi lature ale Egiptului cu noul nostru program „Nomad Safari”.

CE ESTE NOMAD SAFARI

Ați visat vreodată să faceți fotografii frumoase în deșert, să conduceți jeep-uri pe dune de nisip, să vedeți cum trăiesc beduinii sau să înotați peste recifele de corali în compania țestoaselor marine? Bine ați venit la Nomad Safari din Dahab . Ce este inclus în program?

  • Hdhabat Chajaj Nawamis este un sit istoric antic în deșertul egiptean, care are mai bine de 6 mii de ani!
  • Cea mai mare dună din sudul Peninsulei Sinai – Haduda – și unul dintre cele mai frumoase locuri din Deșertul Alb. Și ce panorame se deschid din vârful ei!
  • Ce ziceți de un picnic la o peșteră de sare în mijlocul deșertului?
  • Canionul Roșu. Fotografiile de aici vor deveni un adevărat hit pe rețelele de socializare ale turiștilor dumneavoastră.
  • Prânz într-un cort beduin la Daniella Dive Resort , certificat PADI, care este renumit pentru cei 130 km de recif de corali cu mii de pești colorați, murene gigantice și țestoase prietenoase.

DIN PROPRIA EXPERIENȚĂ

Natalia
Brașoveanu
directorul primei francize Join UP! în Moldova

Am redescoperit Egiptul într-un format diferit, mai original, datorită echipei Join UP!, care a depus un efort enorm pentru a ne impresiona

«Și voi spune sincer, a reușit. Am primit multe informații utile, o ocazie excepțională de a vizita hoteluri și de a comunica cu hotelierii și ne-am odihnit minunat după un sezon atât de cald. Totul a fost gândit până la cele mai mici detalii. Ne-ați impresionat, ne-ați încântat cu cadouri și emoții pozitive. Suntem bucuroși să facem parte din această minunată familie Join UP!🧡».

Iulia
Baranova
directorul al agenției de turism
„Kakadu”, Tiraspol

Totul este la cel mai înalt nivel, ca de obicei! Am fost impresionată în special de excursia Nomad Safari în Dahab.

«Frumusețea deșertului egiptean pur și simplu m-a captivat, la fel ca și profesionalismul ghidului nostru Amr, care a povestit atât de multe fapte interesante în timpul călătoriei».

Melnic
Mihaela
manager al agenției de turism
Five Stars, Chișinău

A fost o experiență foarte frumoasă și importantă, datorită căreia am făcut cunoștință cu colegii, am putut face schimb de cunoștințe și am obținut multe informații utile.

«De exemplu, despre situația cu brățările, deoarece acum avem zboruri de noapte. Sau să aflăm despre noi hoteluri de buget și, după ce am discutat cu reprezentanții lor, să înțelegem dacă le putem oferi sau nu turiștilor».

Irina
Cernenco
manager al agenției de turism
Canonic Tur, Chișinău

Lucrez cu Egiptul de câțiva ani, dar datorită turului cu Join UP! am obținut multe informații noi despre țară și despre operatorul de turism.

«Mi-a plăcut foarte mult profesionalismul ghidului, felul în care echipa Join UP! S-a gândit la toate până la cel mai mic detaliu și câtă atenție acordă siguranței în timpul călătoriei».

Deci, v-a inspirat Rediscover Egypt cu Join UP!?

Vă reamintim că zburăm de la Chișinău pe aripile noastre preferate SkyUp:

  • la Sharm el-Sheikh – luni, marți, miercuri,
  • la Hurghada – luni și miercuri.

Rezervați o vacanță de neuitat la Marea Roșie cu Join UP!