Agenți

Hotelurile Rixos: De ce este Lovemark⁹ al unei veri de neuitat în Turcia

Rixos, sinonimul cuvântului „premium”, dar și expresiilor „vara perfectă”, „în sfârșit m-am odihnit” și „este exact ceea ce ai nevoie pentru a te revitaliza și ”a-ți încărca bateriile”. Oare este cu putință să fie altfel când fiecare dimineață începe cu gândul: „Acesta pare a fi cel mai confortabil pat pe care l-am avut vreodată în viața mea”. Și, cel mai important, poți sta în el cât îți poftește sufletul.

Însă, poate oare rezista cineva tentației de a lua un mic dejun din serpme kahwalti⁵, de a te legăna pe valurile turcoaz ale Mării Mediterane, de a lenevi într-un spa luxos, de a medita la umbra chiparoșilor și, uitând de toate grijile, de a te întrece cu copilul tău în roller coaster-ul de la Land of Legends?

Sună ca raiul pe Pământ? Așa este! Bine ați venit la Rixos Turcia – un teritoriu de hedonism și divertisment fără sfârșit. Unde altundeva decât aici puteți beneficia la maximum de faimoasa ospitalitate turcească caldă. Iată cele mai importante hoteluri preferate din colecția Join UP!™ din Antalya.

AVEȚI GRIJĂ DE CORPUL DUMNEAVOASTRĂ LA RIXOS DOWNTOWN ANTALYA

Aproape de centrul istoric sau lângă mare? Rixos Downtown Antalya – este locul unde nu trebuie să alegeți. Este recomandarea noastră pentru cei care iubesc activitățile sportive și simt nevoia să se refacă fizic și psihic. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a face acest lucru.

Săptămâna Yoga

Când: 5 – 11 și 19 – 25 august

Ce vom face?

vom medita și stimula mușchii corpului prin menținerea asanelor de yin yoga;
ne vom simți energizați și anti-stres după sesiunile de yoga restaurativă și soundwalking;
vom descoperi echilibrul prin asana, pranayama și practici meditative de hatha yoga.

Rixos Golf Range.

Nu ați jucat niciodată golf? Acum este momentul să remediați acest lucru. Mai ales că lecțiile de probă sunt gratuite. Dacă vă va plăcea, puteți chiar să urmați un curs. Sunt șanse mari ca cineva să se întoarcă din această vacanță cu un nou hobby.

Excursii cu bicicleta.

Știați că mersul pe bicicletă reduce riscul de cancer și de boli cardiovasculare cu mai mult de 40%? ¹ De asemenea, îmbunătățește calitatea somnului, capacitatea cognitivă și încetinește procesul de îmbătrânire. Așadar, terapia cu bicicleta este calea potrivită de urmat! În plus, traseul este umbrit de unul dintre parcurile preferate ale localnicilor, Parcul Cultural Ataturk.

Spa Anjana.

Suntem convinși că turiștii dvs. merită acest lux. Masaj indian sau thailandez cu uleiuri aromatice și ceai relaxant după relaxare într-un hamam turcesc în cele mai bune tradiții ale palatelor otomane.

Centru de sănătate și frumusețe.

A avea grijă de tine este întotdeauna de actualitate, așa că vă sugerăm să petreceți această vară în Turcia pentru a îmbina maxim „gestalt-urile” de sănătate. Reabilitare fizică, detoxifiere, talasoterapie și program anti-stres.

SIMȚIȚI VIBRAȚIA FESTIVALULUI LA RIXOS SUNGATE

Have fun, eat, relax, repeat!⁶ – acesta este motto-ul unei vacanțe la Rixos Sungate. Așadar, iată un șir de evenimente speciale pentru a o face și mai colorată. Prin urmare, salvați-le în calendarul dvs:

Fairytale Kid’s Fest

Când: 1, 15, 29 august.

Ce îi așteaptă pe cei mici

visele devin realitate,
întâlniri cu personajele lor preferate,
cursuri de măiestrie captivante,
filmări,
prezentări de modă ,
descoperirea de noi talente,
discotecă pentru copii.

Flavour Fusion Crew Event

Când: 14 și 22 august

Ce vă așteaptă?

Magie gastronomică cu capodopere „fusion” create de bucătari cu stele Michelin la restaurantul Bloom. Acestea vor fi cu siguranță cele mai „delicioase” zile ale vacanței din august.

Dar chiar dacă nu puteți ajunge la Rixos Sungate la aceste date, nu vă îngrijorați, acolo întotdeauna se organizează ceva interesant.

Well Fit Fest.

S-a dovedit că exercițiile fizice reduc riscul de depresie cu 20%². Așadar: pe locuri, fiți gata, start pentru a vă aproviziona corpul cu dopamine și endorfine. Cum facem asta? Există multe opțiuni: kanga, bachata, aqua aerobic, antrenament funcțional, MMA¹².

Spectacole live.

Petreceri techno și house, spectacole de teatru și orchestre simfonice. Cei de la Rixos Sungate știu cum să organizeze o seară pentru a o transforma în cireașa de pe tort chiar și în cea mai aglomerată zi. Așa că sfatul nostru este să aflați programul de îndată ce ajungeți, pentru a nu pierde nimic interesant.

Însă nu doar adulții trebuie să se distreze. Clubul Copiilor Rixy a pregătit o mulțime de activități interesante pentru copii pentru următoarea lună:

  • Carnaval în fiecare zi – la Rixos Sungate. Acest lucru nu este o exagerare: spectacole colorate ale artiștilor, delicii și activități pe care copiii le vor îndrăgi.
  • Academia de Fotbal – lecții de la antrenori profesioniști, turnee și uniforme elegante. Totul este aici pentru a fi cu un pas mai aproape de idolii tăi preferați. Bună ziua, Shevchenko, Mbappe și Messi!

PETRECEȚI TIMPUL PERFECT CU FAMILIA DVS. LA RIXOS PREMIUM TEKIROVA

Dacă vă petreceți vacanța cu familia, atunci Rixos Premium Tekirova este locul potrivit. Confort, calitate, lux, natură incredibilă, cultură nouă, orașe primitoare și activități pentru toate gusturile. Nu degeaba filosofia hotelului este: „Un copil fericit este o familie fericită”. Iată câteva evenimente interesante pentru luna august:

Rixy Kids Fest

Când: 16 august

Ce cuprinde programul

spectacole pentru copii,
petreceri fantastice,
ateliere,
jocuri și o gamă largă de activități.

Family Fun Fest

Când: 29 august

Ce cuprinde programul

spectacole muzicale,
spectacole de teatru și acrobație,
curse de distracție,
jocuri și divertisment,
întâlnirea cu personajele preferate,
food court cu tot ceea ce adulții și copiii iubesc atât de mult.

Iată alte câteva idei pentru o vacanță distractivă de la Rixy Kids Club:

  • Rixy Farm – acum și mai multe oportunități de a arăta lumea și de a descoperi natura împreună cu copiii. La noua locație Rixos Premium Tekirova, copiii se pot împrieteni cu animalele și pot afla despre rutina zilnică la o fermă adevărată.
  • Young Chefs Academy – un loc în care maeștrii culinari le vor arăta copiilor că mâncarea sănătoasă poate fi delicioasă și îi vor învăța cum să realizeze primele lor capodopere gastronomice.
  • Poveste cu detectivi – ceva ce micii fani ai lui Sherlock Gnomes sau Scooby Doo ar trebui neapărat să încerce.

ÎMBINAȚI ACTIVITATEA ȘI RELAXAREA LA RIXOS PARK BELEK

Unul dintre cele mai noi hoteluri din lanț s-a deschis în urmă cu doar un an, dar deja ne-a cucerit inimile. Dispune de tot ceea ce ne place la Rixos: Rixy Kids Club, Anjana Spa, club sportiv exclusivist, servicii premium și acces nelimitat la The Land of Legends. Iată câteva idei de checklist la Rixos Park Belek:

  • Magie de seară în stil Rixos cu spectacole zilnice ale DJ-ilor și muzicienilor instrumentiști.
  • Evenimente speciale. De exemplu, pe 30 august vom sărbători Ziua Victoriei Turciei cu un spectacol al unei orchestre lângă piscină. Va fi spectaculos, așa că veniți la timp pentru a prinde un loc în rândul întâi.
  • Săptămâni de yoga cu un antrenor profesionist. Iată că vine acel timp perfect pentru tine la care toată lumea visează înainte de a pleca în vacanță. Practici zilnice de respirație, soundwalking, yin și hatha yoga – tot ce aveți nevoie pentru a vă revitaliza și relaxa.
  • Spectacole Rixy – jonglerii, clovni, spectacole de magie… Pe scurt, copiii cu siguranță vor avea multe de povestit despre această excursie.

DESCOPERIȚI CUM E SĂ PETRECEȚI VACANȚA LA CEL MAI BUN HOTEL DIN TURCIA³.

Timp de doi ani la rând, Rixos Premium Belek a câștigat premiul pentru cel mai bun hotel și cel mai de top hotel de divertisment din Turcia la gala World Travel Awards. Permiteți-ne să vă spunem ce lucruri interesante a pregătit echipa pentru oaspeți deja în această lună:

  • Shine your talent⁷ – un turneu de fotbal pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani. O oportunitate ideală de a-și demonstra abilitățile, de a simți entuziasmul și spiritul de echipă incredibil. Suntem siguri că pasiunea de pe teren nu va fi mai mică decât la un meci din Europa League.
  • Sport with Pro`s⁸ – vă bucurați de sportul preferat și vă mențineți corpul și motivația tonifiată în timp ce vă aflați în vacanță? La Rixos Premium Belek, este ușor. În plus, o puteți face înconjurat de oameni care gândesc la fel și de profesioniști din întreaga lume.

Ei bine, și un alt bonus – proximitatea maximă față de cel mai mare parc de distracții cu acces nelimitat la atracții și activități – The Land of Legends.
Așadar, tot ce vă rămâne de făcut este să decideți ce dispoziție aveți pentru ultima lună de vară și să alegeți un hotel. De restul ne-am ocupat noi.

TURCIA CU JOIN UP!™

1 Experiență.

Turcia a fost una dintre destinațiile noastre de top timp de 10 ani. În acest timp am trimis mai mult de 1,2 milioane de turiști în stațiunile acesteia¹³.

2 Zboruri spre Antalya din Chișinău pe aripile lui Pegasus și Fly One;.
3 O gazdă de încredere – Summer Tour, una dintre primele zece companii gazdă din Turcia⁴.

Aveți încredere în echipele de la Rixos și Join UP!™ pentru a ”creiona” călătoria de vară perfectă.

¹ BBC
² German Journal of Sports Medicine
³ după World Travel Awards 2024
⁴ conform Summer Tour
⁵ Mic dejun turcesc cu mai multe feluri de mâncare
⁶ din eng. „Distrează-te, mănâncă, relaxează-te și așa din nou”
⁷ din eng. „Pune-ți în valoare talentul”
⁸ din eng. „Faceți sport cu un profesionist”
⁹ din eng. „Marca preferată”
¹⁰ din eng. „ Celebrează-ți călătoria”
¹¹ din eng. „Pentru copii”
¹² din eng. „Arte marțiale mixte”
¹³ conform statisticilor interne ale Join UP!™
* articolul conține materiale publicitare