Agenți

Descoperirea unor locuri incredibile: Madeira și Tenerife din România pe aripile SkyUp

Nouă, celor de la Join UP! ne place uneori să jucăm rolul bunei vrăjitoare, descoperind pentru călători cele mai uimitoare colțuri ale planetei noastre. Și de această dată venim cu vești minunate!

Două destinații uimitoare, care garantează o mulțime de recenzii elogioase și emoții vii care vor rămâne în amintire toată viața! Și foarte curând vom zbura acolo din România vecină pe aripile iubitului nostru partener al companiei aeriene SkyUp.

Noile noastre produse și viitoarele favorite ale listelor dvs. de făcut sunt Madeira și Tenerife. Vă spunem de ce merită să vizitați fiecare dintre aceste destinații!

MADEIRA

Madeira împreună cu Join UP! înseamnă:

  • zboruri regulate din România pe aripile partenerului nostru strategic SkyUp
  • program de zbor din 03.06.2023 până în 23.09.2023
  • zboruri din București -în fiecare sâmbătă
  • posibilitatea de a alege un hotel cool pe placul dvs. din baza noastră mare de date. De exemplu, vă recomandăm următoarele:

Ce vă oferă Madeira

  Peisajele naturale incredibile cu stânci întunecate și abrupte, marginea spumoasă a oceanului azur, o ceață ușoară care învelește vârfurile munților și florile colorate care le acoperă versanții, conferă Madeirei un farmec mistic. Primii călători care au ajuns aici la începutul secolului al XV-lea chiar au numit insula „porțile iadului”, datorită peisajelor locale, ce li s-au părut atât de fermecătoare. Adepții lor moderni cântă și se bucură de peisajele unice de pe una dintre numeroasele platforme de vizionare.
  Aceasta este un must visit pentru fanii unuia dintre cei mai populari fotbaliști din lume, Cristiano Ronaldo. Imediat după sosire, călătorii ajung la Aeroportul numit în cinstea sportivului născut pe insulă. De asemenea, aici puteți vedea picturi murale și monumente dedicate lui Ronaldo, puteți vizita un bar și un muzeu tematic cu lucrurile și premiile sale personale și chiar puteți sta la Hotelul CR7, al cărui proprietar și inspirator ideologic este el însuși.
  Cunoscătorii de vinuri fine nu vor uita niciodată gustul acestei băuturi rafinate, produse în Madeira. Acest lucru se datorează faptului că la fabricarea acestui vin se folosește o tehnologie specială, care implică încălzirea sa repetată. Puteți gusta un pahar parfumat cu note de nuci prăjite sau caramel în satele de munte confortabile, cu cramele proprii.
  Mai mult ca atât, Madeira este unul dintre cele mai bune și mai populare locuri de pe planeta noastră unde puteți urmări balenele. Multe bărci mici de agrement pornesc în fiecare dimineață de pe țărmurile insulei către un fel de „vânătoare”. Puteți urmări uriașii, care folosesc adesea porturile locale pentru reproducere, pe tot parcursul anului! Aproximativ 15 specii ale acestor mamifere pot fi găsite în largul coastei insulei.

Tenerife

Tenerife cu Join UP! înseamnă:

  • zboruri regulate din România pe aripile partenerului nostru strategic SkyUp
  • program de zbor din 04.06.2023 până în 26.09.2023
  • zboruri din București -în fiecare duminică
  • posibilitatea de a alege un hotel cool pe placul dvs. din baza noastră mare de date. De exemplu, vă recomandăm următoarele:

Ce vă oferă Tenerife

  Acest loc este considerat unul dintre cele mai reușite de pe pământ pentru a privi stelele. Nu e de mirare că astronomii din întreaga lume vin aici – unele dintre cele mai bune Telescoape solare și stelare sunt instalate în Observatorul local. Și toți călătorii, fără excepție, se pot bucura de frumusețea cerului înstelat încântător în compania celor dragi, stând, de exemplu, pe plajă. Și totuși-acesta este unul dintre acele locuri în care sunt adesea observate obiecte zburătoare neidentificate. O ocazie unică de a privi față în față necunoscutul?
  Unul dintre cele mai mari tuneluri vulcanice din lume se află aici. În urmă cu aproximativ 27 mii de ani, vulcanul local Teide a făcut furori cu seriozitate și a aruncat suficientă lavă pentru a crea un astfel de miracol de 17 kilometri. Acum, acest sistem de pasaje subterane oferă călătorilor aventuroși posibilitatea de a explora insula într-un mod foarte neobișnuit.
  Există chiar și propriile lor piramide aici! Parcul Național din jurul vulcanului Teide oferă numeroase trasee de ciclism și drumeții, permițându-vă să admirați florile locale unice și să întâlniți animale sau păsări rare. Dar vă sfătuim să vă croiți calea în așa fel încât să vizitați piramidele de piatră din Guimard. Până în prezent, nimeni nu știe nici ora exactă a construcției lor, nici scopul lor exact. Mai mult ca atât, aici puteți face poze foarte atmosferice.
  Această insulă Canară este adesea numită paradisul „primăverii eterne”. Toate datorită vremii surprinzător de blânde, care vă permite să vă bucurați de vacanță pe tot parcursul anului. Agenția Spațială Internațională NASA a recunoscut clima ca fiind cel mai bună din lume. Practic nu există furtuni magnetice aici, iar fluctuațiile de temperatură sunt de doar 7-10 grade – fără surprize neplăcute.

Madeira sau Tenerife – care destinație va fi favorita rezervărilor călătorilor pentru această vară?