Agenți

Hai la vară să zburăm în Egipt? 5 motive pentru a spune „Da!”

Noi, la Join UP! ™, nu numai că urmăm cu atenție tendințele, dar le creăm chiar noi înșine și, în același timp, rupem stereotipurile.

De exemplu, lucrând cu Egiptul din 2014, am distrus de mult mitul că aceasta este doar o destinație de iarnă. Cu siguranță această țară este minunată pentru relaxare în orice perioadă a anului, iar astăzi vă vom spune de ce iubim Egiptul vara.

5 MOTIVE PENTRU A VIZITA EGIPTUL VARA

  1. Umiditate scăzută. Vara este mult mai ușor să respiri decât în zonele „obișnuite” ale Mării Mediterane cu aer umed și greu.
  2. O lume subacvatică mai colorată. Apa se încălzește bine, iar Marea Roșie prinde viață, așa că snorkelingul și divingul sunt și mai impresionante.
  3. Stațiunile nu sunt arhipline cu turiști. Fără aglomerație la excursii și în restaurante.
  4. Sezonul mango. Cele mai delicioase și coapte mango vă așteaptă în Egipt din august până în noiembrie.
  5. Prețurile pentru hoteluri sunt mai joase. O posibilitate excelentă de a alege un hotel de înaltă categorie la un preț bun.

CE SE POATE DE FĂCUT ÎN EGIPT VARA

  Să vă scufundați cu capul în incredibila lume subacvatică a Mării Roșii. În topul activităților acvatice de vară, cu locații cool pentru snorkeling și diving, sunt excursiile cu barca la Parcul Național Ras Mohammed și Insula Tiran. Turiștii pot urma un curs de scufundări la orice centru de diving din Egipt.
  Cucerirea Muntelui Sinai. Vara este momentul perfect pentru drumeții. Într-o altă perioadă, poate fi răcoare aici, dar vara este anume confortabil + 23-24 °C.
  Întâlniți răsăritul sau apusul soarelui african printre dunele de nisip. În timpul zilei pentru excursiile de safari în deșert va fi cald, dar dimineața și seara – exact ce trebuie.

DESCOPERIREA EGIPTULUI ÎNTR-UN MOD NOU

Ca parte a conceptului „Redescoperiți Egiptul” , încercăm în mod constant să oferim mai mult decât se așteaptă de la noi. Inclusiv oferim agenților și turiștilor mai multe oportunități de a descoperi această destinație într-un mod nou.

City Tour ca un cadou pentru toți turiștii care se odihnesc în Sharm el-Sheikh și Hurghada. Aceasta este o excursie în timpul căreia călătorii vor putea vedea principalele locuri emblematice ale stațiunii și vor putea face cumpărături excelente pentru ei înșiși.

KIDS GO FREE – excursii gratuite pentru copii. Copiii sub 12 ani însoțiți de un adult pot merge gratuit la plimbare pe batiscaf.

EGIPTUL CU JOIN UP!

Ne place foarte mult Egiptul și am făcut totul pentru a vă face șederea acolo confortabilă. Egiptul cu noi este:

  • Program de zbor convenabil. Ne asigurăm că vacanța începe plăcut și confortabil încă din primele minute de zbor cu aeronavele SkyUp. Oferim zboruri către Sharm el-Sheikh și Hurghada din Chișinău.
  • O alegere largă de hoteluri cu una dintre cele mai mari colecții de hoteluri exclusive de pe piață: 14 în Sharm El Sheikh și 19 în Hurghada. Urmărim mereu tendințele și nevoile clienților, astfel încât portofoliul nostru include în mod constant oferte la cele mai populare hoteluri.

Rupeți stereotipurile și descoperă Egiptul de vară cu Join UP!