Agenți

E timpul ca visele să devină realitate! Sărbătorim Revelionul în Dubai

Recunoașteți, ați visat și dvs. ca măcar o dată să petreceți Revelionul în Dubai, să simțiți vibrația magică și să vă puneți acea dorință specială pe malul mării, sub strălucirea celor mai luminoase ghirlande și focuri de artificii? De ce să amânați? Haideți să rezervăm călătoria chiar acum! Și nu, nu aveți nevoie de toți banii din lume pentru acest lucru, și sigur va fi la fel de „WOW!”. E timpul ca visele să devină relitate și să spulberăm miturile împreună cu Join UP!™. Știm sigur că o vacanță în Dubai poate fi accesibilă și că aceste emoții și experiențe sunt cu adevărat inestimabile. Convingeți-vă și dvs.!

DUBAI DE REVELION CU JOIN UP!

Spectacole de lumini care scânteiază pe zgârie-nori, asemenea unor caleidoscoape, decorațiuni incredibile pe străzi care, cu fiecare cartier, aduc tot mai mult spirit de sărbătoare, aer îmbietor și briza proaspătă a mării, urările pline de bucurie „Happy New Year!” din toate părțile, muzică și mâncăruri rafinate în restaurante.

Cât credeți că poate costa această poveste? Pregătiți-vă să fiți plăcut surprinși. În acest sezon, Join UP!™ oferă pachete turistice în Emiratele Arabe Unite pentru perioada Revelionului.

de la 1648 EUR cu cină festivă
de la 1043 EUR fără.

*Prețul este indicat pentru 1 persoană în caz de cazare dublă pentru 7 nopți, cu zbor din Chișinău.

Nu-i așa că este „WOW!”?

Echipa Join UP!™ a selectat cu atenție pentru dvs. o listă de hoteluri la prețuri foarte atractive. Dvs. nu trebuie decât să alegeți – cu sau fără cină festivă

Hoteluri recomandate cu cină festivă:

Hoteluri recomandate fără cină festivă:

Oferim locuri garantate pentru zborurile din Chișinău:

spre Dubai cu Fly One

spre Abu Dhabi cu Wizz Air în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Să zburăm spre visuri! Am pregătit deja un cadou pentru dvs.– un checklist de Revelion în Dubai.

CUM ȘI UNDE SĂ SĂRBĂTORIȚI REVELIONUL ÎN DUBAI

Cu întregul mapamond la Global Village

Ce părere aveți despre ideea de a sărbători Revelionul de mai multe ori într-o singură noapte, dar de fiecare dată în mod diferit, la fel cum se sărbătorește pe diferite continente? Să strigați cu bucurie împreună cu toți „Sanat jadidat saida!”, „Naet sal kee shubgakamanen!” sau „Mutlu Yılar!”*, să dansați pe ritmurile muzicii tradiționale și să urmăriți cum este întâmpinat anul 2025 pe străzile din Delhi, Istanbul și alte orașe. Iar între timp:

  • să încercați cele mai variate atracții din Global Village,
  • să călătoriți virtual prin zeci de țări, plimbându-vă prin pavilioanele care le reprezintă.
  • să vă organizați un tur gastronomic cu preparate din bucătării internaționale.

Costul estimativ al biletelor începe de la 6,2 euro.**

Pe ringul de dans al unui club de top

Dacă ar exista un clasament al celor mai bune petreceri de Revelion, suntem siguri că cluburile din Dubai ar fi cu siguranță în top. Știm că turiștii voștri petrecăreți și fanii vieții de noapte nu și-ar ierta să rateze una dintre ele, așa că iată o listă cu cele mai tari petreceri:

  • Petrecerea pe plajă de la Zero Gravity. Programul include: apusul de soare, impunătorii zgârie-nori din Dubai și roata panoramică la orizont, reflexiile focurilor de artificii festive și muzică de la DJ-i celebri, cu Joel Corry în frunte.

Prețul biletelor de la 75 euro.

  • Ribs & Brews la Hilton Dubai. La ce să vă așteptați? Seturi de DJ-i, un meniu special în stilul „Costițe și bere”, panorame uimitoare și punctul culminant al serii – lansarea unui balon cu aer cald la miezul nopții, pe fundalul focurilor de artificii de la Burj Khalifa. Un spectacol de neuitat!

Prețul biletelor de la 75 euro.

  • Vibe-ul caraibian pe plaja Tamoka. Oaspeții vor fi „teleportați” la o petrecere lipsită de griji în Insulele Antile, pe ritmuri de muzică latino-americană, dar cu priveliști spectaculoase asupra Ain Dubai și focurile de artificii din jur. Și acesta este doar unul dintre modurile în care poate arăta magia de Revelion în Dubai.

Prețul biletelor de la 361 euro.

În căutarea aventurii în munți

Întrați în noul an cu o experiență nouă. Ce părere aveți despre această idee? Tot ceea ce ați amânat sau din lipsă timp sau de determinare, poate fi realizat în centrul turistic Hatta Wadi Hub, situat într-un sat montan de lângă Dubai. Parcul de aventuri aeriene oferă leagăne gigantice și tiroliană, trasee de ciclism de 50 de kilometri… Sau poate turiștii dvs. și-au dorit de mult să coboare un versant montan într-un zorbing sau să facă plimbări cu caiacul pe un lac montan? E timpul ca dorințele să devină realitate!

Revelionul în Dubai este cu adevărat magic, iar pentru a-l simți nu trebuie să fii magician sau milionar. Convingeți-vă de acest lucru împreună cu Join UP!™.


* „La mulți ani!” în arabă, hindi și turcă
** prețurile sunt orientative, pe baza sezonului trecut și a cursului valutar dirham/euro la momentul publicării.
*** prețurile sunt calculate la cursul valutar actual la momentul publicării..
**** din eng. «WOW!»

EAU