Agenți

REDISCOVER EGYPT WITH JOIN UP!

Egiptul este una dintre destinaíile cheie ale companiei Join UP!™ și destinația principală în această iarnă. De ce a devenit această țară atât de specială pentru noi și prin ce acaparam putere?

1. SCARĂ

Ai putea numi un operator de turism din Europa mai puternic decât Join UP!™ în ceea ce privește numărul de turiști trimiși și produsul oferit?

Numărul turiștilor. Direcția Egipt a apărut în portofoliul Join UP!™ acum 9 ani. În această perioadă de timp am trimis 2,8 mln. de turiști în vacanță. Începând cu anul 2015 operatorul de turism este un lider absolut printre toate țările în ceea ce privește numărul de turiști trimiși în Sharm El-Sheikh.

Fluxul turiștilor din 6 țări: (Ucraina, Lituania, Letonia, Estonia, Kazahstan și Moldova) ce călătoresc pe tot parcursul anului ne permite să menținem poziția de lider și să creștem anual volumele prin deschiderea noilor piețe. Până la finele anului 2023 intenționăm să deschidem reprezentanțe în Polonia și România.

Puterea în sinergie. Deja de 7 ani Join UP!™ colaborează cu compania Sun International, parte a rețelei Savoy Group, căreia în aparțin așa hoteluri faimoase precum Savoy 5*, Royal Savoy 5*, Sierra 5*, Grand Oasis 4*, precum și legendara SOHO Square.

2. PUTEREA SE ASCUNDE ÎN PRODUS

În portofoliul Join UP! există un număr record a hotelurilor exclusive și oferte de prețuri foarte atractive pentru hotelurile populare din Egipt.

Exclusivități. Puterea produsului este dovedită prin numărul de hoteluri exclusiviste de pe piață — 38 de hoteluri simultan, 15 dintre care aparțin rețelei renumite Red Sea. Ați mai văzut la cineva o asemenea cantitate? Până la sfârșitul anului, intenționăm să completăm această listă cu “perle”, pentru a ne consolida produsul pentru Egipt.

Contractare de succes. Datorită multor ani de cooperare cu hotelurile din Egipt și unui volum semnificativ de pe mai multe piețe simultan, ne putem mândri de o contractare de succes. Studiind detaliat piața lși cerințele acesteia, ne străduim să avem în portofoliu cele mai populare hoteluri.

3. NE CONCENTRĂM PE CALITATE

Ne îmbunătățim constant serviciile pentru a crește nivelul de fericire al agenților și turiștilor noștri — NPS (Net Promoter Score).

Avem oamenii noștri în stațiuni. Am trimis reprezentanții Join UP! în Egipt, care verifică personal fiecare hotel de pe lista celor incluse în portofoliul nostru, excluzând din listă hotelurile, despre care turiștii noștri lasă reclamații.

Join UP! Champions. În echipa Sun International sunt angajați mai mult de 200 ghizi și transfermeni profesioniști care sunt instruiți anual la universitatea Grow Up!

Instruire și sprijin. Pentru o imersiune completă în domeniu, creăm, în mod constant, noi formarte de instruire: festivalurile webinariilor cu experți, seminarii și evenimente cu participarea hotelierilor, fițuici, reclame și tururi promoționale. De asemenea, personalul nostru antrenat în rezervări vă va ajuta să alegeți un hotel pe placul dvs.

4. ZBURĂM CU AERONAVELE SKYUP

SkyUp Airlines — propriile noastre aripi și un avantaj competitiv puternic în transportul charter.

Partener strategic. Potrivit datelor Anker Report SkyUp este recunoscută drept una dintre cele mai dinamice companii aeriene din Europa în ceea ce privește viteza de dezvoltare a rețelei de rute. Flota SkyUp include în prezent — 12 aeronave Boeing – 737. Toate aeronavele sunt echipate cu aripioare, care reduc semnificativ emisia de CO₂ în atmosferă. În 2021 compania aeriană a transportat peste 2,5 milioane de pasageri. Cu Sky Interior turiștii noștri vor savura cabinele curate și scaunele confortabile, cu suficient spațiu pentru picioare pentru un zbor ușor. O atenție deosebită este acordată deservirii friendly la bord.

Confort maxim. Design-ul scaunelor de la bord este realizat de designerul Giorgetto Giugiaro, un designer italian de automobile, care a proiectat scaunele pentru legendarele mărci Maserati, Alfa Romeo și Bugatti

Comoditate în detalii:

  • Fotolii subțiri din piele ecologică
  • Tetiere moi
  • Fixatoare pentru telefon și tabletă
  • Suporturi pentru îmbrăcăminte

Note mari din partea pasagerilor. Conform datelor Flightradar ratingul SkyUp bazat pe recenziile pasagerilor constituie 85% , ceea ce este comparabil cu ratingul companiilor aeriene de top.

5. MAI MULT, CA EGIPT

Suntem trendsetteri pe piața egipteană, așa că ne putem permite să creăm promoții nu doar pentru agenți, ci și pentru turiști.

REDISCOVER EGYPT — este un concept de vacanță în Egipt. Misiunea noastră este să redescoperim această țară pentru fiecare călător, creând tururi promoționale pentru agenți și rute de excursii pentru turiști.

Croaziere pe Nil. Pe lângă hoteluri, oferim tururi combinate: o vacanță pe plajă la Marea Roșie + o croazieră cu vaporul pe Nil cu stațiuni în locuri iconice.

City Tour se oferă gratis tuturor turiștilor.. În Sharm El–Sheikh, Hurghada, El Gouna, Sahl-Hasheesh, Golful Makadi și Golful Soma. Este acea excursie, în timpul căreia călătorii vor putea admira principalele locuri iconice ale stațiunii și vor putea merge la shopping.

KIDS GO FREE — excursii gratuite pentru copii. Turiștii pot alege una din excursiile interesante, la care copii, cu vârsta de până la 12 ani, însoțiți de un adult, pot merge gratuit, plimbare cu batiscaf (Sharm El-Sheikh și Hurghada).

LISTA HOTELURILOR