Agenți

Sun International + Join UP! = prietenie infinită

Astăzi este o dată specială pentru echipa Join UP!, deoarece în această zi, în 2015, a început cooperarea noastră cu Sun International, DMC în destinația strategică – Egipt.

Ultimii 8 ani de colaborare strânsă și inspirațională au consolidat parteneriatul nostru ca o potrivire perfectă, evidentă în rezultatele pe care le-am obținut împreună.

Împreună, noi am:

  • prezentat Egiptul unui număr de 2,5 milioane de turiști*,
  • creat conceptul Rediscover, pentru a redescoperi Egiptul pe 8 piețe: Ucraina, Moldova, România, Polonia, țările baltice și Kazahstan,
  • redefinit Egiptul pentru turiști și agenți și am demonstrat că este o destinație potrivită pentru tot anul,
  • organizat peste 300 de info trip-uri,
  • organizat 4 tururi promoționale Rediscover: am aflat multe informații despre stațiunea Marsa Alam, am dezvăluit misterele Mării Roșii și ne-am bucurat de viața de noapte din Egipt,
  • de mai multe ori am organizat ceremonia de premiere a WINNER pentru cei mai buni agenți ai noștri în Egipt,
  • am organizat trei cursuri de formare pentru ghizii egipteni la universitatea noastră corporativă Grow Up pentru a îmbunătăți serviciile în stațiuni.

SINERGIE INFINITĂ

De 8 ani spunem cu încredere că am găsit „oamenii noștri” în Egipt. Și acesta este DMC Sun International. Sinergia echipelor noastre este unul dintre punctele forte critice ale Join UP!™ pentru această destinație. Și putem vorbi despre asta la nesfârșit. Și de ce tocmai Sun International a devenit partenerul nostru. Iată doar câteva fapte despre companie:

  • a fost înființată în 2004 și în acest timp a preluat poziția de una dintre cele mai importante organizații de turism incoming din Egipt,
  • este unul dintre cele mai extinse DMC din Egipt, cu birouri în Sharm El Sheikh, Hurghada, Cairo și reprezentanțe în Marsa Alam, Dahab, Taba și Luxor,
  • face parte din grupul Savoy, care include, de asemenea, hotelurile Savoy 5*, Royal Savoy 5*, Sierra 5*, Grand Oasis 4* și SOHO Square – câștigătoare a Africa’s Leading Entertainment Center în 2011 și 2012 și World’s Leading Entertainment Center în 2010,
  • deservește anual peste 1.000.000 de turiști din diferite piețe**,
  • are o echipă profesionistă de 200 de ghizi și agenți de transfer care țin la confortul fiecărui turist 24/7.
Kateretyna
Artiukh
Directorul Departamentului de Marketing al produselor Join UP!™

De-a lungul acestor 8 ani, au fost multe provocări, dar am depășit toate dificultățile cu demnitate

„Sun International împărtășește pe deplin valorile noastre, înțelege toate nevoile noastre și nevoile turiștilor noștri și le respectă pe deplin. Acesta nu este doar partenerul nostru, este familia și prietenii noștri. Suntem pe aceeași lungime de undă: muncim, ne bucurăm de vacanțe și ne dezvoltăm împreună.

Cu Sun International, nu ne temem să intrăm pe noi piețe, deoarece compania împărtășește cu ușurință responsabilitatea de a primi turiștii noștri din toate țările. Și deja în acest sezon primește activ oaspeți de pe noi piețe pentru noi doi – Polonia și România”.

Mykhailo
Pasatskyy
reprezentantul Join UP! în Egipt

Opt ani este o perioadă destul de semnificativă pentru testarea relațiilor și construirea încrederii.

„În tot acest timp, partenerii noștri egipteni și-au dovedit în mod repetat profesionalismul și disponibilitatea de a-și uni forțele pentru a îmbunătăți calitatea muncii în orice provocare. O echipă profesionistă și o atmosferă corporativă pozitivă contribuie perfect la lucrul bine coordonat, ceea ce face ca trecerea rapidă a timpului să fie neobservată”.

Svitlana
Pasatska
reprezentantul Join UP! în Egipt

Dezvoltarea cooperării dintre Join UP!™ și Sun International a avut loc sub ochii noștri, de când am început să lucrăm cu Join UP! acum peste opt ani.

„Toți acești ani au fost o oportunitate pentru noi de a acumula experiență în relații stabile și de încredere, în situații diverse, uneori chiar dificile. Capacitatea egiptenilor de a rămâne calmi în orice circumstanțe este o calitate importantă în domeniul turismului. Dar, în același timp, rațiunea și perseverența ucrainene sunt un plus semnificativ atunci când se iau deciziile necesare. Această combinație de calități naționale conduce la cele mai bune rezultate și promovează relații sănătoase și calde, pe care le apreciem cu adevărat”.

Ali
Maarik
Directorul Operațion Sun International

Sunt în companie de 8 ani, așa că am văzut cum au evoluat Sun International și Join UP!™ și cum a crescut prietenia noastră. Sunt sigur că acest parteneriat, care ajută ambele companii să devină și mai puternice și mai bune, va dura mulți ani.

„Pe toată perioada de cooperare în Egipt, peste 2,5 milioane de turiști Join UP!™ și-au petrecut vacanțele cu noi. Pentru Sun International, acesta nu este doar un număr impresionant, ci și un indicator al creșterii constante.

Aș compara asta cu modul în care atleții își lucreză mușchii: cu cât mai multă greutate și mai mult antrenament, cu atât devii mai puternic.

Cred că secretul popularității Egiptului constă în semnificația sa în istoria omenirii. Aceasta este țara pe care toți trebuie să o viziteze cel puțin o dată – minuni precum Piramidele sau frumusețea incredibilă a Mării Roșii pur și simplu nu pot lăsa pe nimeni indiferent! Și noi, la rândul nostru, ajutăm fiecare turist să învețe din ce în ce mai multe fațete ale destinației.

Inițial, Sun International s-a concentrat pe turiștii din Europa de Vest și avem experiență de lucru cu britanici și francezi. Și apoi, datorită Join UP!™, am început să lucrăm cu Ucraina, iar volumele au crescut constant. Așa că a trebuit să încercăm să egalăm un astfel de partener pentru a continua să lucrăm la unison. Relația noastră este construită pe încredere, pe eficiență – știu că suntem cu adevărat în contact 24/7 și suntem gata să rezolvăm orice problemă împreună.

Împărtășim valori similare cu Join UP!™, iar în acești 8 ani am devenit o familie care continuă să redescopere Egiptul pentru milioane de călători din diferite țări. Deja acum ne întâlnim cu ucraineni, kazahi, turiști din țările baltice, polonezi, români… Și sunt sigur că pe această listă se vor adăuga în curând și alții – de exemplu, turiști din Italia și Germania. De ce nu? Join UP!™ poate face față cu siguranță!”.

Fiecare zi a prieteniei noastre este o poveste specială despre înțelegere reciprocă, sprijin, dezvoltare și experiență nouă. Și suntem siguri că o întreagă infinitate de realizări comune și astfel de povești ne așteaptă înainte!


* număr pentru întreaga perioadă de funcționare pe toate piețele Join UP!™
** conform statisticilor interne ale Sun International