Клиенты меняются, а с ними и правила игры. Как исследовать свою аудиторию, чтобы туры продавались легко?
Dineuri cu bucătari Michelin la Rixos Radamis Sharm El Sheikh
Atenție gurmanzi și pofticioși!* Rixos Radamis Sharm El Sheikh din Egipt va găzdui o serie de evenimente gastronomice unice. În perioada 5 septembrie – 5 decembrie, bucătari de renume mondial de la restaurantele premiate cu stele Michelin vor găti aici. Și de fiecare dată, vedetele invitate vor realiza creații ”a la patru mâini” cu bucătarul-șef al hotelului.
83% dintre oameni cred că mâncarea îi ajută să își facă o impresie despre călătoria lor și să creeze amintiri de neuitat.1 Atunci nici nu mai vorbim de o atmosferă de descoperire – arome noi, combinații neașteptate, combinații interesante de texturi. Este exact ceea ce vrem să vă oferim! Și nu doar gastronomie obișnuită, ci creații culinare de la maeștrii domeniului lor.
Matematicienii și naturaliștii au efectul fluturelui, iar turiștii au efectul Michelin. Premiile Ghidului Michelin sunt considerate unele dintre cele mai prestigioase premii pe care le poate primi un restaurant. Și s-a descoperit recent că prezența „stelelor” autoritare afectează, de asemenea, experiența vizitatorilor: oferă un sentiment de statut, plăcere hedonistă și un nivel ridicat de servicii.2 Bucătarii unor astfel de unități sunt uneori puși pe picior de egalitate cu oamenii de știință – atât de complexe sunt tehnicile culinare pe care le dezvoltă și atât de unică este experiența pe care se străduiesc să o ofere oaspeților lor.
În acest an, pătrundeți în lumea „haute cuisine” la Rixos Radamis Sharm El Sheikh în timpul seriei ”dineuri a la patru mâini”, unde bucătarul-șef al hotelului, Omer Yalcin, va lucra alături de creatori de tendințe culinare internaționale.
CALENDARUL EVENIMENTELOR
5-6 septembrie Thaninthorn Chanthrawan, bucătar-șef al Chim By Siam Wisdom, un restaurant care se află în Ghidul Michelin din 2017, va sosi aici din Thailanda pe 5-6 septembrie. În afară de aceasta, Thaninthorn a lucrat timp de peste 14 ani la restaurante engleze renumite precum Zuma, Roka, Patterson’s, Momo și Sketch. De asemenea, a câștigat emisiunea culinară Iron Chef.5 Cum va ieși bucătăria thailandeză a maestrului? Vom afla în curând.
23-24 octombrie Alexander Wolf va crea minuni culinare la Rixos pe 23-24 octombrie. Stelele Michelin strălucesc în onoarea sa în Germania din 2018. Este posibil să-l fi văzut pe acest bucătar și în emisiuni TV: „Das Perfecte Dinner” sau „Kitchen Impossible”. După cum puteți ghici, aceste două seri se vor concentra pe bucătăria tradițională germană.
24-25 noiembrie Ebbe Vollmer, bucătarul de renume internațional, va urca pe scenă pe 24-25 noiembrie. Ebbe a fost pasionat de gătit de la o vârstă fragedă: la vârsta de 16 ani, a plecat la Londra și a lucrat alături de celebrul Gordon Ramsay la emblematicul Harvey’s Wandsworth Commons.3 Sub conducerea sa, restaurantul Jaan din Singapore a câștigat recunoașterea internațională . În prezent, Vollmer este proprietarul apreciatului restaurant Vollmer’s din Malmö, Suedia. Iar anul trecut a deschis un nou restaurant în Tampa, Florida, SUA. Ce va găti acest entuziast și inovator culinar? Doar cei prezenți la cină vor afla.
4-5 decembrie Tim Golsteyn, Chef executiv al restaurantului Bougainville din Amsterdam, Olanda, va vizita Sharm El Sheikh pe 4-5 decembrie. Datorită lui, localul a primit o stea Michelin în 2018. Chiar de la începutul călătoriei sale culinare, el putea deja să aducă vizitatorii până la lacrimi de încântare. Într-o zi, a pregătit un fel de mâncare de scoici și l-a dat chelnerului – care s-a întors cu cuvintele: „Chef, vino cu mine, este o femeie care plânge în sală”. Tim s-a dus la invitată: aceasta i-a răspuns că aroma și gustul subtil au încântat-o atât de mult încât a fost emoționată până la lacrimi. Au trecut ani de atunci, iar doamna încă laudă felul de mâncare al lui Tim.3
FARMECUL RIXOS
Iubim acest lanț hotelier pentru atenția la detalii și atmosfera în care o vacanță se transformă dintr-o „reîncărcare” a resurselor interioare într-o recompensă rafinată. Iar după astfel de știri, este imposibil să rămâi indiferent! Dacă țineți un cont strict al caloriilor, vă reamintim că Rixos Radamis este amplasat în cartierul nordic al Sharm El Sheikh, în Nabq. Există o infrastructură turistică bine dezvoltată și o abordare foarte blândă a mării. Astfel, vă puteți bucura de experiențe gastronomice, înoturi lungi, activități fără griji și o varietate de excursii!
Cum să ajungeți aici la aceste date?
Join UP! va găsi un zbor convenabil pentru dvs. Plecări din Chișinău către Sharm el Sheikh:
- în septembrie – de patru ori pe săptămână: luni, miercuri, vineri și sâmbătă;
- din octombrie – în fiecare zi.
Informațiile sunt actuale la momentul publicării. Vă vom informa suplimentar cu privire la modificările din programul de zbor.
Să zburăm spre Sharm El Sheikh pentru a fotografia natură statică și a gusta mâncăruri născute sub stelele norocoase ale Michelin!
* Un gurmand Michelin este o persoană care vede mâncarea ca pe un hobby și caută experiențe noi; care este foarte interesată de tendințele gastronomice și nu neglijează mâncărurile simple
1 Conform unui sondaj realizat de World Food Travel Association (WFTA)
2 emerald.com
3 thebestchefawards.com
4 lenouveauchef.com
5 soneva.com