Agenți

Muntenegru – one love: Sinergia Join UP! și R Tours

În ce constă puterea noastră în Muntenegru? În iubire! Anume dragostea noastră de lungă durată pentru această țară ne inspiră de fiecare dată să găsim locuri noi care să cucerească prin frumusețea și autenticitatea lor; să adăugăm în portofoliul nostru hoteluri și vile de lux în fiecare an și să găsim parteneri care să le arate turiștilor dvs. această atmosfera specială a vieții locale.

Astăzi vă vom prezenta R-Tours – gazda noastră din Muntenegru. Dezvoltăm împreună conceptul One love și suntem gata să vă facem să vă îndrăgostiți de această țară frumoasă în sezonul de vară 2023.

COMPANIE CU ISTORIE

Lucrul în sinergie cu parteneri de încredere și experimentați este una dintre principalele componente ale forței noastre în toate direcțiile. Cu R-Tours, am avut o potrivire completă în ceea ce privește valorile, abordările de lucru și dorința de dezvoltare continuă.

R-Tours are o experiență vastă pe piață și iată câteva fapte din istoria companiei:

  • a fost fondată în 1995 și în acest timp a reușit să devină cel mai mare operator de turism din Muntenegru și Serbia,
  • a devenit partener strategic al Ministerului Turismului din Muntenegru, organizației turistice din Muntenegru, organizației turistice din Serbia; membru al Asociației Turistice Muntenegrene (CTU), al Comunității agențiilor de turism Budva (UTA),
  • de trei ori a fost nominalizat la World Travel Awards la categoria „Leading Tour Operator din Muntenegru”,
  • lucrează cu o echipă de ghizi experimentați și transfermeni, care își îmbunătățesc constant nivelul de profesionalism.

FORȚA ESTE IN SINERGIE

Marina
Buric
reprezentant R-Tours

Marina lucrează în companie de 15 ani: 14 sezoane ca reprezentant al touroperatorului R-Tours și 1 an în departamentul de transferuri și excursii. Ea a vorbit despre principiile și procesele din echipă, care au adus companiei recunoașterea și mii de turiști și parteneri mulțumiți.

Experiență
Timp de 28 de ani de muncă, R-Tours a reușit să obțină statutul de operator de turism lider în Muntenegru și Serbia. Din 2020, compania este nominalizată anual la World Travel Awards la categoria „Leading Tour Operator din Muntenegru” și continuă să dezvolte profesionalismul angajaților săi. Echipa R-Tours participă în mod regulat la cele mai mari expoziții internaționale de turism din mai multe țări ale lumii. În timpul sezonului, compania primește în medie 80.000 de turiști din Europa și Asia.

Echipa
O echipă prietenoasă și profesionistă este unul dintre elementele principale ale formulei de succes R-Tours. Mulți angajați sunt în companie de 10-15 ani. Care este secretul unui asemenea devotament? Într-un nivel ridicat de toleranță în echipă și oportunitățile pe care le oferă munca în R-Tours: dezvoltarea constantă, deschiderea de noi orizonturi, familiarizarea cu noi parteneri și piețe.

Colaborarea
Join UP! este un partener important din punct de vedere strategic, mare și de încredere pentru noi. Ne angajăm să continuăm creșterea comună și dezvoltarea profesională în viitor. Și sperăm să descoperim noi direcții interesante pentru a lucra în sinergie cu Join UP!.

ONE LOVE

Potrivit lordului Byron: „În momentul nașterii planetei noastre, cea mai bună întâlnire a mării cu pământul a avut loc în Muntenegru”. Și sarcina noastră este, împreună cu R-Tours, să ne asigurăm că întâlnirea turiștilor noștri cu Muntenegru este și cea mai bună. Și am creat conceptul One Love pentru a-i face pe oaspeți să se îndrăgostească de țară prin meșteșuguri, natură, istorie, cultură, oportunitatea de a vedea viața reală a localnicilor și de a se simți ca unul dintre ei.

Împreună cu R-Tours, acordăm o mare atenție serviciului și instruirii ghizilor. Suntem siguri că turiștii tăi vor aprecia cu siguranță rezultatele noastre în această vară.

FORMARE CONTINUĂ

Impresia de rest depinde în mare măsură de modul în care este întâmpinat turistul. Și cât de mult va putea turistul tău să înțeleagă și să iubească țara depinde de modul în care o prezintă ghidul. De aceea lucrăm de mulți ani cu R-Tours, pentru că știm că educația și formarea angajaților din companie trebuie să fie întotdeauna la un nivel înalt.

  • Toți ghizii istorici sunt supuși unui training de 6 luni pentru a arăta viața reală din Muntenegru din poziția localnicilor. Toate acestea se realizează prin workshopuri în meșteșugurile tradiționale, croaziere fără griji cu iahturi, sate autentice de păstori ”katuny” și întâlniri în restaurantele de pe coastă. Pentru ca toată lumea să se simtă în timpul călătoriei nu un turist, ci un localnic.
  • Cu turiștii lucrează doar ghizii autorizați. Prin urmare, după instruire, toți angajații R-Tours trebuie să obțină o licență eliberată de Ministerul Economiei și Turismului din Muntenegru.
  • Este important pentru noi ca turiștii să poată comunica cu ușurință cu ghizii pe marginea oricărei probleme. Reprezentanții R-Tours vorbesc fluent muntenegreana, rusa, engleza și italiana.

SPRIJIN PENTRU TURISTI

Noi în Join UP! facem tot posibilul ca Muntenegru să devină dragoste la prima vedere pentru turiștii noștri. Prin urmare, atunci când călătoriți cu noi, veți fi întotdeauna însoțiți de ghizii R-Tours care au o atitudine plină de pietate față de tradițiile seculare ale Muntenegrului și știu să facă vacanța turiștilor cât mai confortabilă și memorabilă.

Întâlnire la aeroport.
Este important pentru noi ca din primele minute ale șederii în Muntenegru, turiștii să se poată relaxa și să simtă că sunt pe mâini bune. Ca să nu-și facă griji că se vor rătăci la aeroport sau că nu vor putea găsi un transfer. La sosirea în Muntenegru, imediat la ieșirea din clădirea principală a aeroportului, toți oaspeții noștri sunt întâmpinați de reprezentanții R-Tours. Sunt ușor de recunoscut după tricoul alb cu sigla, insignele și semnele operatorului de turism. Ei vor ghida turiștii către autobuze confortabile de transfer, vor ajuta cu lucruri, vă vor spune unde este mai bine să schimbați banii sau să cumpărați o cartelă SIM locală.

Omul tău în hotel.
Facem totul pentru a ne asigura că clienții noștri primesc servicii de calitate, așa că monitorizăm constant starea hotelurilor și vilelor. Fiecare hotel/apartament privat are desemnat un reprezentant al companiei R-Tours. Astfel de angajați vor putea să răspundă la toate întrebările, să vă ajute la cazare, să vă invite la o întâlnire de informare, să vă ajute să alegeți cele mai bune rute de excursie și să vă creați un program de odihnă.

Sprijin pentru turiști
Reprezentanții noștri sunt mereu în contact cu turiștii dvs. prin Viber / WhatsApp, numerele acestora sunt indicate în cartea de informații R-Tours sau la standul de informații al companiei din hotel.

  • Între orele 08:00 și 20:00, oaspeții pot primi asistență informativă din partea echipei R-Tours.
  • 24/7 suntem gata să ajutăm în caz de urgență.

Muntenegru este vechea noastră iubire. În 2012, am lansat această rută pentru Ucraina, iar mai recent și pentru Moldova, Kazahstan și țările baltice. În fiecare sezon trimitem acolo aproximativ 20 de mii de turiști*. Și în acest sezon nu avem de gând să încetinim. Avem totul pregătit pentru o nouă vară de neuitat în rivierele muntenegrene.

Plecările din Chișinău vor începe pe 6 iunie.

În acest sezon, ca întotdeauna, veți găsi o colecție mare de hoteluri și vile pentru diferite cerințe și dragoste în fiecare detaliu!


*conform statisticilor interne