Agenți

Comentariul Join UP! despre vacanța în Egipt

Join UP! continuă să deruleze programul turistic în Egipt fără modificări. În acest moment nu există amenințări la adresa securității turiștilor în stațiunile Hurghada și Sharm el-Sheikh.

Potrivit informațiilor furnizate de partenerii Join UP! din Egipt, siguranța turiștilor care își petrec vacanța în stațiunile tradiționale din Hurghada și Sharm el-Sheikh nu este amenințată. Autoritățile țării iau toate măsurile necesare de securitate, situația din stațiuni este stabilă și controlată, acestea continuând să funcționeze în regim normal.

Partenerii noștri aerieni care operează programe charter pentru Join UP! către Egipt continuă să opereze zboruri fără nicio modificare. Aceștia țin situația sub control, iar rutele și destinația sunt sigure pentru zboruri. În cazul celor mai mici riscuri sau înrăutățirii situației din Egipt, transportatorii vor lua măsurile corespunzătoare, despre care vă vom informa suplimentar.

Rugăm turiștii să păstreze calmul, să urmărească informațiile doar din sursele oficiale și să urmeze recomandările țărilor de plecare în ceea ce privește șederea în Egipt. Pentru toate întrebările de clarificare, turiștii trebuie să contacteze în primul rând agentul turistic, folosind contactele indicate în broșura turistică.

Urmărim cu atenție desfășurarea situației din regiune. Ne exprimăm sincerele noastre condoleanțe familiilor victimelor atacurilor teroriste îngrozitoare din Israel, precum și familiilor și victimelor atacului asupra autobuzului turistic israelian din Alexandria egipteană.

Rămânem în contact și vom informa cu promptitudine colegii și turiștii despre orice modificări.