Agenți

Join UP! ajută turiștii cu reținerile zborurilor FlyOne

Începând cu 4 iunie 2023, sunt înregistrate întârzierile zborurilor de către parteneriii noștri, compania aeriană FlyOne. Situația afectează plecarea și întoarcerea turiștilor Join UP!TM care călătoresc pe aripile acestei companii aeriene, din această cauză tour operatorul încearcă să minimizeze inconvenientele pentru călători.

Apă, mâncare, cazare în hoteluri până la următorul zbor sunt asigurate de către compania aeriană. Tour Operatorul Join UP!tm informează cu promptitudine turiștii despre toate modificările prin SMS la numerele de telefon indicate în aplicație, iar centrul de contact rămâne disponibil 24/7, deși liniile pot fi uneori supraîncărcate. De asemenea, agenții de turism păstrează legătura cu clienții prin telefon.

În plus, toți turiștii care au achiziționat asigurare de anulare pot aplica la compania de asigurare și pot primi despăgubiri pentru întârzierile zborului. Acest risc este acoperit de asigurare indiferent de orașul și țara de plecare la locul de odihnă.

Partenerul nostru strategic – compania aeriană SkyUp – a încercat să făcă tot posibilul pentru a ajuta FlyOne să-și aranjeze programul. Sperăm că situația se va stabiliza în curând.

Pentru a verifica eligibilitatea pentru primirea despagubirilor, puteți apela la locul de achiziție a serviciilor turistice.