Agenți

Frumusețea primăverii, orașele antice și cea mai caldă ospitalitate turcească - luna mai în Antalya

Începeți ziua cu meditație pe malul Mării Mediterane, uitați-vă la modelele incredibile de covoare peste o ceașcă de ceai turcesc, admirați mozaicurile strălucitoare de flori pe străzi și fructe și condimente pe piețele autentice, simțiți-vă ca un erou al filmului „Gladiator” sau „Spartacus”, și într-o clipă să fie transportat înapoi în zilele frumoasei Roksolana. Bine ați venit în Turcia!

Când zburăm? Puteți deja să vă împachetați, primele zboruri sunt la sfârșitul lunii aprilie. Da, și vă spunem de ce merită să mergeți chiar acum.

5 MOTIVE PENTRU A MERGE ÎN TURCIA ÎN LUNA MAI

  • Vreme perfectă. În luna mai, apa din Marea Mediterană se încălzește până la 21°C, iar temperatura medie pe timp de zi în stațiuni este de 24-26°C. Oare nu este ceea de ce aveți nevoie pentru excursii și plimbări? Nu e de mirare că vă invităm în acest moment!
  • Camere în hoteluri de top la prețuri plăcute. Nu vă amânați visele pentru mai târziu, profitați de ocazie pentru a rezerva în sfârșit hotelul în care v-ați imaginat vacanța cu mult timp în urmă. Comparați doar costul pachetelor acum și vara*:
  • Nu sunt mulțimi mari de oameni. Vă stau la dispoziție cele mai renumite muzee și tobogane din parcurile acvatice fără cozi, cele mai bune locuri din restaurantele cu vedere la mare. Nu este nevoie să așteptați să faceți o fotografie la Turnul Khydyrlyk și să vă treziți devreme pentru a vă prinde mâncarea preferată pentru micul dejun sau pentru a găsi un loc pe plajă.
  • Cele mai dulci cireșe și căpșuni. În luna mai, sezonul acestor pomușoare este în plină desfășurare.
  • O varietate de culori și arome. Străzile orașelor și parcurilor sunt pur și simplu înecate în culoarea pestriță a copacilor și tufișurilor: bougainville, ixora, lalele, salcâmi… Fiecare pas este o instalare perfectă.

În luna mai, pe vizitatorii Turciei îi așteaptă combinația perfectă: plimbări la situri istorice + aer curat cu miros de mare și flori + ospitalitate turcească, cu care uiți de toate grijile și te bucuri doar de călătorie. Sunteți cu noi?

Promitem, cu siguranță veți avea ce face!

IDEI DE TOP PENTRU LUNA MAI PE COASTA ANTALYEI

Știați că Marea Mediterană este numită „leagănul națiunilor”, deoarece sute de civilizații au apărut pe țărmurile sale de-a lungul a mii de ani? Putem să ne oprim pentru început la Lycia pe coasta modernă a Antalyei. Aceste ținuturi păstrează urme ale lui Alexandru cel Mare și Marco Antonio, pirații își organizau adăposturi aici, iar împărații romani – reședințe de iarnă. Am pregătit to do list** pentru ca dvs. să călătoriți înapoi în acele vremuri îndepărtate și să simțiți atmosfera turcească modernă.

  Mergeți într-o croazieră prin cel mai mare rezervor artificial din Turcia-Green Canyon. Imaginați-vă: o întindere liniștită de culoare turcoaz în jur și roci uriașe acoperite cu păduri de conifere, printre care răzbat râurile montane. La fel ca fiordurile norvegiene!
  Încercați rafting pe Canionul Kepryul. Într-adevăr o necesitate pentru fanii sporturilor extreme, sporturilor nautice și naturii. Traseul va trece printre munții Taurus cu o natură incredibilă și așezări autentice. Și, de asemenea, este programat un picnic chiar cu vedere la vechiul pod Oluk, care are aproape 2000 de ani!
  Simțiți-vă ca un erou al unui spectacol de călătorie la modă pe un safari de neuitat. Ați privit la Munții Taurus din apă? Ce ziceți de prelungirea aventurii și cucerirea pârtiilor în jeep-uri, ATV-uri sau baggy-uri? Acesta este modul perfect de a obține mai multă adrenalină și de a cunoaște viața și cultura așezărilor montane turcești.
  Vizitați așezările antice Mira, Demre și Kekova. Aici se afla adevărata reședință a Sfântului Nicolae, care era episcop de Mira. În Demre, puteți vedea în continuare templul secolului 4 dedicat lui Nicolae, Făcătorul de Minuni. De asemenea, în aceste zone s-au păstrat morminte lyciene tradiționale, care seamănă mai degrabă cu orașe de piatră, și un amfiteatru uriaș, unde acustica este încă atât de bună încât chiar și în rândurile superioare se poate auzi ceea ce se spune dedesubt. Doriți să verificați?
  Probați păstrăvul din râul Manavgat. Pescarii chiar și din alte țări vin la Manavgat pentru a prinde ceva interesant. Vă sugerăm să încercați și dvs. sau cel puțin să vizitați cascada cu același nume și să gustați păstrăv de la o fermă locală.
  Faceți o plimbare prin labirintul străzilor din orașul vechi Kaleici din Antalya. Admirați casele colorate cu acoperișuri cu gresie roșie, moschei antice din vremea Imperiului Otoman și întâlniți apusul de soare în vârful vechiului turn Roman Khydyrlyk.
  Savurați ceai turcesc cu baklava și mâncați kebaburi sau belek ekmek (sandwich tradițional cu pește) la un restaurant de pe Konyaalti, cea mai lungă promenadă din Turcia.
  Petreceți ziua la Parcul tematic Land of Legends. Este vorba de peste 60 de hectare de atracții și divertisment: parc acvatic, lunapark, unul dintre cele mai mari corturi de circ din Europa, parade de costume ale personajelor preferate de desene animate pentru copii, plimbări cu baloane și spectacole interesante. Nu degeaba se numește „Disneyland turcesc”.
  Luați telecabina la Tunektepe. De pe puntea de observare la o altitudine de 600 de metri, veți admira o vedere incredibilă asupra stațiunilor de pe coasta Antalyei, a munților și a Mării Mediterane nesfârșite.

Turcia cu Join UP!™

  • Experiență. Turcia este deja în topul destinațiilor noastre de 10 ani. În acest timp, am trimis peste 1,2 milioane de turiști în stațiunile locale.
  • Programul de zbor . Oferim zboruri de la Chișinău la Antalya pe aripile a două companii aeriene în același timp: Pegasus și Fly One din 20.04 până în 30.10.24.
  • Hoteluri. Suntem bine versați în hoteluri care îi fac pe oaspeți să se îndrăgostească de ele încă de la prima vizită. Și suntem întotdeauna gata să oferim o varietate de opțiuni de cazare pentru diferite cerințe. În acest sezon, colecția noastră are mai mult 60 exclusivități în Kemer, Antalya, Alanya și Side. Și, de asemenea, vestea pe care ați așteptat-o atât de mult- acum oferim hoteluri Rixos, care sunt cele mai populare pe piață!
  • Partea gazdă de încredere. Nu este primul an în care dezvoltăm o abordare Warm Hospitality*** pentru turiștii noștri din Turcia împreună cu compania Summer Tour. De ce anume ei?
    În 2022 și 2023, au primit premiile pentru managementul calității ca DMC cu cel mai bun management din Turcia****;
    Acestea se numără printre primele zece companii gazdă din Turcia****;
    Ei lucrează cu o echipă de ghizi cu experiență care vorbesc fluent limbile rusă și engleză. În total, Summer Tour are peste 200 de angajați, iar durata medie a muncii lor în companie este de 7-8 ani;
    Ei lucrează în mod constant pentru a îmbunătăți serviciul și pentru a îmbunătăți profesionalismul echipei, în special datorită instruire pentru ghizi de la corporate institute GROW UP;
    Se concentrează în principal pe primirea oaspeților din Germania și Olanda (75% din total);
    Au cinci hoteluri private în Turcia, pe care le oferim la un preț exclusiv.

Istoria locală, cultura și natura pot fi studiate la nesfârșit. Să începem deja de acum! E timpul să sescoperiți noi fațete ale Turciei cu Join UP!™.


* prețul este actualizat la momentul publicării
** din engleză. „lista de sarcini”
*** din engleză „Ospitalitate călduroasă”
**** din engleză Destination Management Company – oCompanie de management al destinației. Conform informațiilor Summer Tour