Agenți

Warm hospitality (ospitalitate călduroasă) turcească: sinergie Join UP! și Summer Tour

Pentru Join UP! ™ fiecare direcție este o poveste specială și o abordare individuală.

Elaborăm în detaliu conceptul de odihnă în țară, creând un produs puternic și competitiv, lucrând constant la îmbunătățirea serviciului și alegând parteneri care ne sunt apropiați din punct de vedere al valorilor. Și astăzi vrem să vă prezentăm compania noastră gazdă din Turcia – Summer Tour, împreună cu care dezvoltăm abordarea Warm Hospitality și ne pregătim activ pentru noul sezon estival.

SCARĂ

Pentru noi, o componentă importantă a puterii în direcție este sinergia cu partenerii și experiența comună. De ce suntem mândri de colaborarea noastră cu Summer Tour? Iată doar câteva fapte despre companie.

  • A fost fondată în Turcia în 2002 și în acest timp a primit peste 10 milioane de turiști și a intrat pe piața europeană.
  • Din 2010, a fost inclus în lista TOP 10 DMC-uri turcești*.
  • Se concentrează în special pe găzduirea oaspeților din Germania și Țările de Jos (75% din total). Aceștia sunt în special turiști din Germania, Belgia, Bulgaria, Portugalia și țările scandinave.
  • Compania principală se numește Major Tourism Group , iar Summer Tour face parte din aceasta. Grupul include și hoteluri din Turcia și Germania.
  • Are un portofoliu mare de hoteluri cu un accent special pe Side – o stațiune preferată de germani, italieni și belgieni. Și ne bucurăm că putem oferi și turiștilor noștri un serviciu pe care europenii îl apreciază atât de mult.
  • Lucrează cu o echipă de ghizi cu experiență și responsabili de transferuri care își îmbunătățesc constant nivelul de profesionalism. În total, compania are 6 birouri în diferite orașe turcești și aproximativ 200 de angajați.
  • Oferă produse și servicii de călătorie pentru diverse segmente, inclusiv MICE și VIP.

FORTA ESTE IN SINERGIE

Mehmet
Gilik
director comercial al Summer Tour
  Experienţă. Summer Tour este o companie care lucrează cu clienți din 23 de țări. În fiecare an primim aproximativ 650.000 de turiști și peste 20 de ani de muncă am organizat vacanțe pentru peste 10 milioane de călători! Din 2010, Summer Tour a fost inclus anual în lista celor mai bune 10 DMC-uri din Turcia , ceea ce confirmă încă o dată corectitudinea și eficacitatea abordărilor și principiilor de lucru pe care le-am ales pentru noi. Unul dintre acestea este Summer Tour nu doar oferă servicii de înaltă calitate, ci și inspiră.
  Echipă. Și aici avem multe lucruri de care ne mândrim. Acordăm o importanță deosebită construirii de relații cu echipa, dedicăm mult timp dezvoltării și formării, schimbului de experiență. Avem peste 200 de angajați, iar durata medie a muncii acestora în companie este de 7-8 ani.
  Colaborare. Pentru noi Join UP! este un partener strategic. Această colaborare face ambele părți mai puternice, îmbunătățește calitatea serviciilor, competitivitatea prețurilor și gama de produse. Împreună dezvoltăm și transformăm turismul în Turcia.

WARM HOSPITALITY

Murat
Oral
reprezentant al Join UP!™ în Turcia

Pentru noi, conceptul de Warm Hospitality este de a face ca fiecare turist să se simtă în Turcia ca acasă, astfel încât să-și uite toate grijile, cufundându-se complet într-o vacanță extraordinară, bucurându-se de frumusețea incredibilă a țării și a culturii ei.

Prin urmare, este atât de important pentru noi să lucrăm constant la serviciul și pregătirea ghizilor împreună cu Summer Tour. Suntem foarte bine pregătiți pentru noul sezon estival și suntem siguri că turiștii dumneavoastră vor aprecia abordarea noastra.

Formare continuă

Suntem siguri că toate detaliile sunt importante în vacanță și că multe depind de munca bine coordonată și de înaltă calitate a responsabilor de transferuri și a ghizilor. Prin urmare, împreună cu Summer Tour, acordăm o mare atenție instruirii și formării angajaților.

  • Înainte de începerea sezonului, ghizii Summer Tour urmează cursuri anuale la universitatea corporativă Join UP! – Grow UP! Acest lucru este important pentru sincronizarea activității companiilor, înțelegerea conceptului de odihnă și împărtășirea experiențelor.
  • Pentru noii angajați, Summer Tour are un program mare de adaptare. Înainte de începerea sezonului, noilor responsabili de transferuri și noilor ghizi li se oferă toate informațiile necesare, se arată hotelurile, excursiile, li se oferă posibilitatea de a petrece timp cu departamentele de servicii pentru clienți și de a le urmări munca. În mediu, timp de o lună, noii ghizi urmăresc munca colegilor mai experimentați și numai atunci când sunt pregătiți și trec „testul crush” – testarea pe diverși parametri, încep să lucreze cu turiștii.
  • Este important pentru noi ca turiștii să poată comunica liber cu ghizii despre orice problemă, așa că avem grijă ca ghizii Summer Tour să vorbească foarte bine rusă și engleză fără dialecte.

SPRIJIN PENTRU TURISTI

Confortul și sprijinul în toate etapele călătoriei sunt prioritatea noastră. Pentru noi este important ca vacanța să nu înceapă de la hotel, ci și din avion, pentru ca fiecare turist să primească vacanța la care a visat tot anul. Prin urmare, reprezentanții Summer Tour însoțesc oaspeții pe parcursul întregii vacanțe.

  • Întâlnire la aeroport. Este important pentru noi ca turiștii de aici să simtă deja grija noastră, să nu-și facă griji că se vor pierde la aeroport sau nu vor putea găsi un transfer. De aceia, în ambele terminale ale Aeroportului Antalya, avem un birou de check-in cu siglele Summer Tour și Join UP! Aici reprezentanții noștri întâlnesc turiștii și îi conduc către autobuze moderne confortabile, majoritatea fiind marcate Join UP!. Ghizii și responsabilii de transferuri pot fi recunoscuți după uniformele portocalii și insignele cu sigla operatorului de turism. Ei vă vor ajuta cu lucrurile, vă vor spune unde este mai bine să schimbați banii sau să cumpărați o cartelă SIM locală.
  • Omul tău în hotel. În hoteluri, ghizii hotelieri îi așteaptă pe turiști – sunt ușor de recunoscut și după uniformă (cămașă albă și insigne cu sigla Join UP!). Ei vor răspunde la toate întrebările, vă vor ajuta să vă cazați, vă vor invita la o întâlnire de informare, unde vă vor prezenta oaspeților excursiile și oportunitățile turistice disponibile în regiune.
  • Suport 24/7. Serviciul nostru pentru clienți este disponibil 24/7. Numărul acestuia îl găsiți în ghidul turistic sau întrebați ghidul hotelului. Personalul de asistență vorbește rusă, engleză și turcă și va putea întotdeauna să ajute în caz de urgență.

Turcia este una dintre primele și preferatele noastre destinații, cu care lucrăm de 8 ani. În acest timp, warm hospitality cu Join UP! au resimțit-o aproximativ 1,2 milioane de turiști. Și acum suntem pe deplin pregătiți pentru o nouă vară splendidă în stațiunile balneare turcești.

În acest sezon, ca întotdeauna, veți găsi o colecție mare de hoteluri pentru diferite nevoi, un program convenabil de zboruri de la Chișinău la Antalya și cea mai călduroasă primire!


* summertour.com