Agenți

Oferiți-le copiilor marea: oferte excelente pentru vacanțe de familie în Albania de la Join UP!

Marea Adriatică este cunoscută pentru stațiunile sale primitoare care combină natura extraordinară, arhitectura colorată și frumusețea valurilor transparente ale mării. Doriți să vizitați una dintre țările de pe această coastă fabuloasă? Atunci bine ați venit în Albania!

Albania — este una dintre acele destinații turistice care câștigă popularitate în rândul turiștilor. Pe coasta acestei țări se întâlnesc două mări: Marea Adriatică și Marea Ionică. Albania poate oferi oaspeților săi și plaje pitorești, și munți maiestuoși, și o mulțime de activități pentru adulți și copii, precum și oferte avantajoase, dintre care una pe care am pregătit-o special pentru dumneavoastră.

Rezervați pachete turistice în Albania cu cazare la Amara Hotel & SPA 4*, Hotel Martiness 4* sau Apartments By Martiness 3* și primiți cadou cazare gratuită pentru un copil.

Detalii:

  • Promoția este valabilă în perioada 14.03.2024 – 15.04.2024.
  • Oferta este valabilă pentru copii cu vârsta de până la 12 ani. Vă reamintim că doar un singur copil dintr-o familie poate primi cazare gratuită.
  • Promoția se aplică doar la pachetele turistice cu transport aerian.
  • Atrageți atenția: prețurile din căutarea tururilor, la selectarea „2+1” (copil sub 12 ani), sunt deja calculate ținând cont de promoție. Promoția nu este valabilă pentru tururi cu cazare pentru un adult și un copil sub 12 ani.

Hoteluri participante la promoție:

Acest hotel este situat în orașul Durres, lângă coastă.
Plajă privată cu nisip.
Piscină în aer liber.

Doar 500 de metri și sunteți pe plajă!
Camere pentru vacanțe confortabile în familie.
Piscină pe teritoriu.

Hotelul este situat pe coasta din Durres.
Sunt camere cu bucătărie.
Plaja de nisip este literalmente lângă hotel.

Cum să ajungi în Albania cu Join UP!

Zborurile spre Tirana din Chișinău vor fi în fiecare miercuri și sâmbătă (din 12.06.2024).

Cum este vacanța în Albania?

Albania este o destinație relativ nouă pentru turiștii moldoveni. Aici vă puteți bucura de atmosfera autentică a Balcanilor și puteți descoperi cultura albaneză cu adevărat unică. Sectorul turistic al țării se dezvoltă rapid, ceea ce înseamnă că în Albania vă așteaptă emoții și impresii de neuitat.

  • Albania este o țară de lacuri pitorești. Cel mai mare lac din Peninsula Balcanică – Skadar (sau Shkoder) – se află aici, la granița cu Muntenegru. Lacul Koman, care amintește atât de mult de unul dintre fiordurile norvegiene, și pitorescul „Ochiul Albastru” se află, de asemenea, în Albania.
  • Natura munților este una dintre cărțile de vizită ale țărilor din Balcani. Iar Albania nu face excepție.
  • Stațiunile din țară sunt perfecte pentru vacanțe în familie, deoarece există suficient divertisment pentru adulți și copii, iar plajele locale au, de obicei, o coborâre ușoară în apă. Cele mai populare stațiuni albaneze sunt Vlora, Saranda, Durres și Xamil.
  • Un mic sfat pentru turiștii cu copii: când vă aflați în Albania, vizitați AquaPark Albania Blue Magic Water – cel mai mare parc acvatic din țară. Aici veți găsi numeroase tobogane de apă, o piscină mare și o zonă acvatică.

Este timpul să descoperiți noi coaste ale Adriaticii împreună cu cei dragi și să prindeți momentul, pentru că vă așteaptă noi experiențe! Rezervați o excursie și porniți în călătorie cu Join UP!