Agenți

Modificările în orar din cauza anulării zborurilor Air Moldova

Călătoriile turiștilor cu Join UP! Moldova, tururile căror includ zborul cu Air Moldova din/în Chișinău vor avea loc. Dar cu modificări.

În legătură cu suspendarea zborurilor ale operatorului Air Moldova, tur operatorul Join UP! Moldova a introdus modificări în orarul tururilor în Larnaca (Cipru) și Barcelona (Spania).

Programul charter către Larnaca va fi efectuată pe Aripile FlyOne în luna mai în zilele de sâmbătă, din luna iunie numărul de zboruri treptat va crește. Toți turiștii care au rezervat tururi în direcția dată, vor putea merge în călătorie, așa cum au planificat. Modificările pot afecta doar datele turului.

Călătorilor, care au rezervat pentru luna Mai tururi în Barcelona, tur operatorul le propune următoarele opțiuni:

  • reprogramarea turului către una din destinațiile disponibile astăzi.
  • să profite de serviciul deservirii la sol (cazarea în hoteluri și programul de excursii conform rezervării), iar pentru partea neutilizată a turului (zborul) să primească rambursare.
  • să modifice data turului – din iunie ia start programul de zboruri spre Barcelona cu compania aeriană FlyOne.

Rămânem în contact. Pentru clarificări, turiștii pot contacta agentul său la care au procurat turul. Toată informația necesară tur agenților este afișată în cabinetul personal, oferită de departamentul rezervărilor și poate fi concretizată la supervizor.