Agenți

#caresuntnoutatile: Rezultatele World Culinary Awards 2024, mai multe motive să călătoriți în EAU și noi reguli turistice

Aveți printre clienții dvs. adevărați gurmanzi, pasionați de dulciuri sau iubitori de artă? Sau poate cineva este pregătit să concureze într-o „licitație turistică” pentru ceva special? Avem câteva vești interesante pentru ei.

PRIMUL HOTEL CU CASINO VA APĂREA ÎN EAU

Operatorul de hoteluri și cazinouri din Las Vegas, Wynn Resorts, este primul care a primit licență pentru jocuri de noroc în EAU. Acum un an, compania a început construcția unui hotel pe insulele Marjan, atrăgând numeroși dezvoltatori în zonă. Deschiderea resortului este programată pentru anul 2027, iar până atunci aeroportul din Ras al-Khaimah plănuiește să-și tripleze capacitatea de trafic.

Mai multe detalii aici.

Doriți și mai multă adrenalină? Vă oferim…

Licitația pentru o noapte pe insulă

Insulele Maldive intenționează să lanseze o nouă opțiune pentru turiștii avuți – o licitație în cadrul căreia aceștia vor putea achiziționa o noapte de cazare la noul resort Kudahithi Sands. Dezvoltatorul va scoate la vânzare un număr limitat de nopți pe an, care vor putea fi achiziționate în blocuri. La ce tarife să vă așteptați? Peste 120.000 de dolari pe noapte.

Mai multe detalii aici.

Prima bienală public art Abu Dhabi din istorie în noiembrie

Pe 15 noiembrie, în Abu Dhabi, se va dat start Bienalei de artă publică, unde vor fi prezentate instalații de artă și performanțele a peste 70 de artiști din EAU și alte țări.

Mai multe detalii aici.

VEȘTI PENTRU GURMANZI

Abu Dhabi va găzdui din nou un festival gastronomic organizat de Ghidul Michelin

Între 22 și 24 noiembrie, festivalul va reuni bucătari de la 20 de restaurante recomandate de ghidul MICHELIN din întreaga lume. Programul include meniuri special selectate, feluri de mâncare exclusive, diverse ateliere culinare și o piață a producătorilor autohtoni.

Mai multe detalii aici.

Primul muzeu al acadelelor din lume în dubai

Cadă cu bomboane și piscină cu urși gumați – acestea sunt doar câteva dintre atracțiile noului muzeu din Dubai. În total, muzeul va avea 15 camere tematice, fiecare dedicată unui tip diferit de dulciuri, de la bomboane și acadele la vată de zahăr, macarons și înghețată.

Mai multe detalii aici.

Au fost anunțați câștigătorii celei de-a cincea ediție a World Culinary Awards 2024

Titul de cea mai bună destinație gastronomică a fost reconfirmat pentru Dubai, iar EAU se află în topul țărilor cu cele mai multe premii obținute la nivel global. Printre ele se numără „Cel mai bun restaurant nou”, „Cel mai bun resort culinar all-inclusive” și „Cel mai bun restaurant dintr-un hotel”. Titlul de „Cel mai bun restaurant din lume” a fost câștigat de Mezzaluna din Bangkok (Thailanda), iar premiul pentru „Cea mai bună experiență fine dining” a fost acordat restaurantului Sublimotion din Ibiza.

Mai multe detalii aici.

NOI FORMALITĂȚI IMPORTANTE

Zanzibar introduce asigurarea locală obligatorie pentru turiști

Începând cu 1 octombrie, toți cei care călătoresc în Zanzibar trebuie să încheie o poliță de asigurare cu Corporația de Asigurări din Zanzibar, la prețul de 44 de dolari. Aceasta acoperă cazuri de sănătate, accidente, pierderea bagajelor, evacuări de urgență, pierderea pașaportului și altele.

Mai multe detalii aici.

Lansarea noului sistem de trecere a frontierei în UE este din nou amânat

Pe 10 noiembrie, Comisia Europeană planificase să implementeze noul sistem EES pentru înregistrarea automată a călătorilor care sosesc pentru o scurtă ședere. Cu toate acestea, lansarea a fost amânată pe termen nedefinit.

Mai multe detalii aici.

Málaga stabilește noi reguli pentru turiști

În ultimii ani, locuitorii din Málaga au resimțit din ce în ce mai mult impactul turismului excesiv, așa că autoritățile locale au lansat o campanie pentru a reaminti vizitatorilor regulile „etichetei turistice”. Printre acestea se numără menținerea liniștii și curățeniei în oraș, precum și o amendă de 750 de euro pentru plimbările în costum de baie în locuri publice.

Mai multe detalii aici.

Adăugați noi arome și emoții călătoriilor cu Join UP!™