Agenți

Vacanță pentru fanii fotbalului. Unde poți urmări meciurile de la Euro 2024 în timpul vacanței

O adevărată vacanță pentru milioane de fani ai fotbalului este pe cale să înceapă. Goluri spectaculoase, meciuri palpitante și atmosfera inconfundabilă a competiției ne așteaptă la Euro 2024. Ce poate fi mai plăcut decât să urmărești meciurile acestui campionat? Să le urmărești în timp ce călătorești!

Euro 2024 începe pe 14 iunie, iar finala va fi exact o lună mai târziu, pe 14 iulie – chiar în mijlocul sezonului de vacanță. Prin urmare, mulți fani ai fotbalului vor urmări competiția nu acasă, ci la umbra palmierilor, sub umbrele de plajă sau pe o terasă cu vedere la mare. Join UP! îți va spune unde să mergi pentru a nu pierde niciun gol în acest sezon!
Dacă, dintr-un motiv neașteptat, campionatul nu este disponibil în camera de hotel unde intenționezi să stai, vei putea să-l urmărești pe dispozitivul tău. Majoritatea hotelurilor oferă oaspeților lor Wi-Fi gratuit. Prin urmare, nu trebuie să îți amâni vacanța pentru a urmări competiția – poți combina cu ușurință ambele activități. Totuși, îți recomandăm să verifici din timp toate serviciile (transmisiuni, internet) pe care hotelul le oferă.

Turcia

Va fi ușor să găsești locuri (hoteluri, cafenele etc.) unde Campionatul European va fi transmis în Turcia. Localnicii adoră fotbalul, iar echipa națională a Turciei va participa la campionat! Prin urmare, majoritatea hotelurilor vor difuza meciurile de la Euro 2024.

EAU

Un asemenea eveniment, de anvergura Campionatului European de Fotbal nu putea trece neobservat. Hotelurile s-au pregătit deja să primească fani din toată lumea: televizoarele cu transmisii ale campionatului vor funcționa în baruri și restaurante, astfel încât oaspeții vor putea urmări meciurile pe ecrane mari susținându-și echipele favorite.

Egipt

Planifici să vizitezi Sharm el-Sheikh vara aceasta și te întrebi unde să urmărești fotbalul în timpul călătoriei? Avem o opțiune grozavă pentru fani! Meciurile de seară de la Euro 2024 vor fi difuzate pe un ecran mare în Soho Square. Vei avea parte de o adevărată atmosferă de festival fotbalistic. În plus, în piață există multe restaurante și cafenele.

Cea mai importantă competiție sportivă nu este un motiv să rămâi acasă vara aceasta. Să urmărești meciurile favorite în compania fanilor din întreaga lume este șansa ta de a simți spiritul competiției și, bineînțeles, de a te bucura de vacanță!