Agenți

Summer never ends*: Principalele motive pentru a vă prelungi vara la mare

În curând e toamnă, iar cineva nu a fost încă la mare. Probabil așteptă sezonul de catifea. E chiar o decizie excelentă. De ce? Vă spunem noi.

MAI MULTE OPORTUNITĂȚI PENTRU ACEIAȘI BANI

Este timpul să deschideți lista de dorințe cu hotelurile care nu v-au depășit bugetul de vacanță în această vară. Este foarte probabil ca această toamnă să facă visele de călătorie ale cuiva să devină realitate. În definitiv, aceasta este perioada în care prețurile la stațiunile turistice scad și vă puteți permite mult mai multe pentru aceeași sumă de bani.

VREME PERFECTĂ

În sfârșit a sosit vremea pentru cei care nu suportă căldura. În stațiunile din Bulgaria, Marea Mediterană și Marea Adriatică, începe sezonul temperaturilor confortabile: până la +30°C în timpul zilei, iar marea rămâne de obicei caldă (până la +20°C) până aproape de mijlocul lunii octombrie.

Este exact ceea ce aveți nevoie pentru a înota, a vă plimba prin orașele stațiunii și a merge în excursii.

📍 Creta: atmosferă +27–23°C, mare — +26–23 °C.

📍 Cipru: воздух +25–22°C, mare — +24–20 °C.

📍 Turcia: atmosferă +32–27°C, mare — +26–25 °C.

📍 Albania: atmosferă +29°C, mare — +25–23 °C.

📍 Tunisia: atmosferă +26-28°C , mare – +24°C.

📍 Muntenegru: atmosferă +27–25°C, mare — +22°C.

📍 Spania: atmosferă +25–22°C, mare — +24–21°C.

MAI PUȚINI TURIȘTI

Vreți să vă bucurați de cină stând la o masă pe terasa restaurantului dvs. preferat? Vă rugăm să poftiți! Vreți să faceți o fotografie monumentului fără aglomerație pe fundal? Alege-ți unghiul! Nu trebuie să vă treziți la 6 dimineața pentru a prinde un loc pe plajă? E atât de simplu! În sezonul de catifea, stațiunile nu sunt la fel de aglomerate, pentru că s-au terminat vacanțele școlare și universitare, dar și perioada concediilor. Atmosfera de aici devine mai domestică și mai calmă, este mai ușor să te relaxezi, să te deconectezi, să vezi viața reală a localnicilor și să te bucuri din plin de ea. În plus, personalul hotelurilor și restaurantelor poate dedica mai mult timp fiecărui oaspete, ceea ce înseamnă servicii mai bune.

Vara continuă! Nu ratați ocazia de a profita din plin de ea cu Join UP!™.


* din eng. Vara nu se termină niciodată.