Agenți

Cipru cu Join UP!: o călătorie cu gust

Hai să zburăm spre soare! Unde? În Cipru! Anume acolo este cel mai mare număr de zile însorite pe an din întreaga Mediterană.

Și în Cipru există peste 70 de plaje cu ”Steag albastru”, sute de crame și taverne autentice, locuri naturale și istorice incredibile. Pare destinația perfectă pentru odihnă și vacanță. Mai adăugați aici puterea și experiența Join UP! – și călătoria de neuitat cu gust vă este garantată!

Cipru cu Join UP!. Zbor confortabil

Oferim un program de zboruri convenabil pe aripile FlyOne de la Chișinău la Larnaca, de unde este ușor să ajungeți în orice stațiune de pe insulă.

  • Zborurile vor începe pe 29.04 și vor dura până pe 17.09.
  • Zburăm până la 2 zile pe săptămână* : joia și duminica*.
  • Programul de zbor vă permite să alegeți tururi de diferite durate. Chiar dacă nu este posibil să organizați o vacanță cipriotă completă, un weekend în Ciprul însorit este întotdeauna o idee grozavă.

PRODUS PUTERNIC

Join UP!™ lucrează cu Cipru din 2012. În acest timp, am dezvoltat o bază hotelieră cool în stațiunile Ayia-Napa, Larnaca, Paphos, Protaras. Cu siguranță se vor găsi opțiuni pentru turiști cu varietate largă de solicitări.

Hoteluri recomandate:

ÎNTOTDEAUNA CONVENABIL

Tocmai lansăm Cipru pentru Moldova, dar imediat am venit cu oferte interesante care vă vor plăcea cu siguranță.

Join UP!™ – este întotdeauna mai mult decât vă așteptați. Prin urmare, urmăriți știrile noastre pentru a nu rata nimic interesant.

EXPERIENȚĂ ȘI PARTENERIAT

Timp de 11 ani, aproape 70 de mii de turiști au descoperit Cipru cu Join UP! TM. Din aceștia, de 10 ani vă facem să vă îndrăgostiți de această țară cu ajutorul partenerilor noștri de încredere – Delta Wings Leisure .

  • În spatele lor se află aproape 30 de ani de experiență pe piața din Cipru și o reputație de lider în industria turismului.
  • Delta Wings Leisure este o investiție continuă în tehnologiile inovatoare și o echipă profesionistă.
  • Forța parteneriatului nostru constă în filozofia comună a loialității și respectului față de clienți.
Pantelis
Ioannou
Conducătorul Delta Wings Leisure

De mulți ani de cooperare fructuoasă cu Join UP! am deschis Cipru pentru zeci de mii de turiști. În sinergie, echipele noastre creează excursii de neuitat pentru cupluri, familii cu copii și grupuri intensive. Cipru este un loc potrivit pentru oricine! Aceasta este o destinație de TOP pentru odihnă, divertisment, excursii educaționale, delicii gastronomice și activități acvatice.

CĂLĂTORIE CU GUST DE VARĂ

Cipru este un loc pentru a călători cu gust. Și tocmai pe aceasta se construiește conceptul nostru pentru destinația dată. Lasă-ți turiștii să se bucure din plin de vara cipriotă cu gust:

  Soarele strălucește aici 330 de zile pe an.
  Mări – Cipru a primit statutul de Cleanest Bathing Waters in Europe. Are cel mai înalt procent de locuri de scăldat cu o calitate excelentă a apei din Uniunea Europeană – 99,1%. 112 din 113 locuri au fost evaluate „excelent”.**
  Plaje ideale – 74 de plaje cipriote sunt marcate cu „Steagul albastru” pentru curățenie și calitate.
  Adrenalina de la sporturile acvatice – În Cipru veți avea o alegere incredibilă de astfel de sporturi, inclusiv: schi nautic, kiting, wakeboarding, surfboarding, parasailing, windsurfing, caiac-canoe, canotaj, banana-boating și multe alte atracții acvatice.

DE CE CIPRU VA CUCERI TURIȘTII DIN MOLDOVA

Turiștii dvs. se vor îndrăgosti cu siguranță de Cipru pentru că:

  • Marea și plajele sunt curate, confortabile, diverse. În Cipru sunt mai multe plaje abrupte cu pietriș, nisip alb auriu sau importat. Fiecare poate alege ceea ce îi place cel mai mult sau poate încerca toate opțiunile într-o singură călătorie. Pentru a nu ne pierde printre sutele de nume, am pregătit o listă cu cele mai cunoscute plaje cipriote pentru diverse solicitări:
    Nissi Beach (Ayia Napa) este o destinație foarte populară, cu o mare varietate de baruri pe plajă, cluburi și sporturi nautice.
    Makronissos (Ayia Napa) este o plajă liniștită, cu o intrare blândă în mare. O alegere bună pentru familiile cu copii.
    Kourion (Limassol) este un loc retras ales de diveri. Aici te poți scufunda în cabinele feribotului care s-a scufundat la sfârșitul secolului trecut.
    Lara (Akamas) este o plajă sălbatică din Peninsula Akamas, care a devenit gazda mai multor specii de țestoase mediteraneene.
    Golden Beach (Karpas) este o plajă de nisip cu dune din peninsula Karpas. Este adorat pentru natura sa incredibilă și atmosfera relaxantă.
    Plaja Afroditei (Polis Chrysochous) este unul dintre cele mai faimoase locuri de pe insulă, deoarece, conform legendei, aici Afrodita a ieșit pentru prima dată din mare pe pământ.
    Plaja Fig Tree (Protaras) este unul dintre cele mai bune locuri de snorkeling din Cipru, precum și o opțiune excelentă pentru familiile cu copii.
    Lady’s Mail (Limassol) este un loc preferat pentru kite- și windsurfer. Aici veți găsi puncte de închiriere și școli pentru aceste genuri de sport. În plus, în apropiere se află lacul sărat Lemesos, cunoscut drept Mecca observatorilor de păsări.
  • Natura este frumoasă aici. Maiestuoșii munți Troodos, lagune și golfuri albastre, cascade, peșteri, păduri în care se ascund mufloni, lacuri sărate în care trăiesc flamingo, plaje locuite de mai multe specii de țestoase și Marea Mediterană cu delfini care înoată până la coastă.
  • Istorie. Întreaga insulă este un muzeu în aer liber cu așezări antice, temple grecești clasice, teatre și vile romane, bazilici creștine timpurii, biserici și mănăstiri bizantine, castele cruciaților, catedrale gotice, fortificații venețiene, moschei musulmane și clădiri din epoca colonială.
  • Pelerinaj. Cipru a fost unul dintre primele state creștine. Și până acum aici s-au păstrat multe altare semnificative, inclusiv Mănăstirea Stavrovouni, unde se păstrează o bucată din cruce pe care a fost răstignit Iisus.
  • Cultură și tradiții. Vechiul mod de viață, obiceiurile și tradițiile sunt încă perfect păstrate în satele autentice: Lefkara, Omodos, Kakopetria, Kathikas și altele.
  • Sănătate și wellness. Nu e de mirare că aici s-a născut Afrodita, zeița tinereții eterne și a frumuseții. Cipru este considerat o destinație pentru stațiunile balneare de lux și retragerile din afara orașului.
  • Vinificație. Aici puteți bea cel mai vechi vin numit din lume care se mai produce – commandaria, proclamată de Richard Inimă de Leu „vinul regilor și regele vinurilor”. Insula este înconjurată de rute ale vinului, unde vechile crame și fabrici de familie, hectare de podgorii, istoria și secretele vinificatorilor și multe degustări îi așteaptă pe oaspeți.
  • Bucătărie. Putem vorbi pentru totdeauna despre gastronomia locală și atmosfera tavernelor locale. Acest amestec incredibil de tradiții grecești și din Orientul Mijlociu nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Am pregătit chiar și o listă de bucate autentice pe care trebuie să le probați în Cipru pentru a-i înțelege gustul:

  • halloumi – brânză tradițională,
  • kleftiko – miel, care este gătit în cuptoare mari de lut timp de până la 24 de ore,
  • pește – toate tipurile în toate variantele,
  • souvla – bucăți mari de carne (porc, miel sau pui) la grătar,
  • shiftali – cârnați mici,
  • meze – o selecție largă de mâncăruri tradiționale pe care toată lumea ar trebui să le comande cu siguranță!
  • și vă recomandăm să beți totul cu zivania, commandaria, vinuri locale sau bere de la fabrica ”Keo”.

Cipru cu Join UP! este întotdeauna despre o călătorie cu gust și un postgust de neuitat!


*Din cauza suspendării zborurilor Air Moldova, programul charter către Larnaca va fi operat pe aripile FlyOne. În perioada 29.04 – 27.05 în zilele de sâmbătă, 01.06 – 18.09 în zilele de joi și duminică
**Conform Comisiei Europene și Agenției Europene de Mediu (EEA)