Agenți

Pe valurile verii: organizează o vacanță de neuitat în Albania la hotelurile Regina Garden 4* și Regina City 4*

Pregătește-te pentru o adevărată aventură!

Enigmatică, pitorească, originală, confortabilă – Albania poate fi descrisă în diferite moduri, dar cea mai bună modalitate de a te convinge de cele menționate mai sus, este să organizezi o mică călătorie în această țară balcanică.

În plus, pentru turiștii care doresc să întâmpine vara alături de noi în orașul albanez Vlora, am pregătit o ofertă interesantă. Rezervează cazare la hotelurile Regina Garden 4* și Regina City 4* și beneficiază de o promenadă gratuită cu barca!

Detalii:

  • Promoția este valabilă pentru cazările de până la 30.06.2023.
  • Începând cu 12 iunie, vor fi disponibile zboruri directe din Moldova spre Albania. Zborurile de la Chișinău vor fi operate de FLYONE Airline.

De ce anume Albania?

  Experiență nouă. Cu dragoste și ospitalitate – Albania oferă fiecărui turist posibilitatea de a simți în timpul vacanței toate avantajele vieții pe îndelete locale.
  Noi impresii. Natură extraordinară, istorie bogată, cultură și tradiții unice – planificând o vacanță în Albania, pregătește-te pentru emoții plăcute și noi descoperiri.
  Noi oportunități. Călătorind în Albania, nu numai că vei putea combina cu ușurință majoritatea tipurilor de vacanțe, dar vei putea vizita și țările vecine (Grecia și Muntenegru).

Pentru mai multe detalii despre conceptul nostru de călătorie în Albania, vă rugăm să accesați linkul.

AFIȘARE TURURI

Prinde valul dispoziției de vară și călătoriți în Albania cu Join UP!