Agenți

Albania este o nouă destinație în trend

Albania este o nouă destinație pentru Moldova și suntem siguri că această țară va fi un hit pentru vacanțele de vară.

Am spus deja de ce te vei îndrăgosti cu siguranță de această frumusețe, modestă, iar astăzi vom vorbi despre experiența și puterea noastră în această direcție.

CARE ESTE FORȚA NOASTRA ÎN DIRECȚIA ALBANIA?

1. CONCEPTUL FEEL LIKE A LOCAL

Suntem siguri că ne împărtășiți părerea că călătoria nu este despre destinație, ci despre experiența pe care o primește călătorul. Despre oportunitatea de a trăi o viață mică într-o altă țară, simțindu-te ca un localnic. Și pentru o nouă experiență incredibilă, Albania va fi o alegere foarte mișto – cu ritmul său lent, târgușoarele locale cu o varietate de fructe, legume și brânzeturi – un loc de cumpărături pentru cel mai deosebit picnic pe malul mării. Cu vin de casă și coniac de specialitate ”Skanderbeg”, pe care nu numai că le poți gusta, dar și să vezi cum sunt făcute. Veți avea posibilitatea de a urmări cum se prinde peștele sau chiar de a vă alătura procesului, după care veți putea cere ca ceea ce ați prins să vi se gătească la cel mai apropiat restaurant. Cu opțiunea de a închiria o mașină de la partenerul nostru Jona Travel și de a explora cele mai îndepărtate colțuri ale țării bucurându-vă de viața simplă din preajma mării.

2. EXPERIENȚA ȘI PARTENERIATE

Join UP!™ lucrează cu Albania din 2018, am fost unul dintre primii care au deschis această destinație pentru ucraineni și continuă să o aducem în țările de top pentru vacanțele de vară. Cu această sarcină, ne ajută partenerul nostru, compania gazdă Jona Travel LCC::

  • Activează din 1999 și practic este prima companie gazdă care a început să dezvolte turismul în Albania. Astăzi, Jona Travel LCC este unul dintre liderii DMC din Albania și regiunea Balcanică.
  • Se concentrează pe turiștii europeni: Jona Travel lucrează activ cu călători din Scandinavia, Polonia și alte țări europene.
  • În aprilie 2016, Jona Travel a devenit o franciză Lufthansa City Center, sinonimă cu excelența pe piața globală de călătorii.
  • Ghizi profesioniști care sunt în contact cu turiștii 24/7.

3. ARIPI PROPRII

SkyUp Airlines sunt propriile noastre aripi. Potrivit Anker Report, SkyUp este recunoscută drept una dintre cele mai dinamice companii aeriene din Europa în ceea ce privește viteza de dezvoltare a rețelei de rute. Flota SkyUp este alcătuită astăzi 12 aeronave cu rază medie de acțiune Boeing 737.

Pe turiștii noștri îi așteaptă cabine curate, cu Sky Interior și scaune confortabile, cu suficient spațiu pentru picioare pentru un zbor confortabil. O atenție deosebită este acordată serviciului friendly la bord și conceptului de catering Celebrate your flight – totul pentru a începe o călătorie aeriană extraordinară în Albania.

4. BAZĂ HOTELIERĂ BUNA

Timp de cinci ani de lucru cu Albania, am studiat temeinic baza hotelieră a acesteia și am ales cele mai confortabile hoteluri care vă vor cuceri prin raportul preț/calitate:

  • În general, în Albania nu există hoteluri mai vechi de 10 ani, deoarece turismul în această țară este un fenomen nou. Adesea, hotelurile aparțin unei anumite familii, așa că este ușor să simți aici că ai venit să-ți vizitezi vechii prieteni.
  • In multe hoteluri puteti alege tipul de alimentare all inclusive. All inclusive aici este o alegere redusă, dar bună de bucate delicioase, băuturi locale și alcool.
  • Baza noastră de date include multe hoteluri populare printre turiștii europeni. Avem deja 14 hoteluri pe care le veți găsi exclusiv la Join UP!, și această listă este în continuă actualizare.

Albania cu Join UP! – tocmai aceasta este noutatea pe care turiștii tăi o așteptau. Și suntem siguri că veți putea aprecia toate avantajele unei vacanțe în această țară cu ajutorul operatorului nostru turistic.