Agenți

Anul Nou pe malurile Mării Roșii: Hotelurile "Coral Sea" sunt pregatite să-și întâmpine oaspeții

Sharm El Sheikh este o destinație fantastică cu lagunele azurii, perfecte pentru relaxare pe plajă, scufundări și snorkeling. Coralii luxurianți ai Mării Roșii, sunt adevarate casuțe pentru pești viu colorați, îi fascinează mereu pe vizitatori. Coralii te așteaptă în această iarnă, deoarece lanțul de hoteluri Coral Sea te invită să sărbătorești Anul Nou în însoritul Egipt!

Hotelurile Coral Sea sunt o alegere excelentă pentru o vacanță în familie în Sharm El Sheikh, iată câteva motive:

Camere: la Coral Sea Holiday Resort 5* și Coral Sea Waterworld 5*, poți alege o suită pentru copii cu o cameră separată, două paturi și un televizor privat. Camera are, de asemenea, accesul său propriu la o terasă cu grădină.
Parcuri Acvatice: Coral Sea Waterworld 5* și Coral Sea Aqua Club 4* oferă parcuri acvatice uimitoare cu numeroase atracții. Copiii dvs. se vor distra de minune.
Piscine: Piscine separate pentru adulți și copii, există atât piscine încălzite, cât și jacuzzi.
Divertisment: Se organizează concursuri distractive, căutări palpitante și evident, mini-discotecă seara.

Mai mult, toți oaspeții hotelurilor Coral Sea se pot aștepta la un program bogat de Anul Nou ce va conține spectacole de muzică, sesiuni de DJ, proiecții de filme și, desigur, o cină festivă.

Puteți solicita mai multe informații reprezentanților hotelului la fața locului.

Hai să întâmpinăm Anul Nou cu o sărbătoare specială la hotelurile Coral Sea!

Ce hotel să alegeți:

Coral Sea Aqua Club 4*
Hotelul este situat pe a doua linie și oferă camere diverse ideale pentru vacanțe în familie. Are sistem „all-inclusive”. Coral Sea Aqua Club 4* este o alegere fantastică pentru iubitorii de apă, cu un parc acvatic și tobogane care asigură amintiri vii pentru familia dvs. Deține terenuri de Mini-fotbal, baschet și volei chiar pe plajă.

Coral Sea Holiday Resort 5*
O zonă verde luxuriantă, cu o plajă largă, camere spațioase și sistem „all-inclusive” vă așteaptă la Coral Sea Holiday Resort 5*. Dacă vă place să rămâneți activ, această ofertă este perfectă pentru dvs. O sală de gimnastică, terenuri de sport pentru volei, baschet și fotbal, precum și un teren de tenis, sunt aici la dispoziția dvs. Toți oaspeții pot folosi, de asemenea, parcul acvatic al adiacentului Coral Sea Aqua Club 4*.

Coral Sea Imperial Sensatori Resort 5*
Bucurați-vă de valurile Mării Roșii pe o plajă privată sau relaxați-vă cu proceduri SPA la Coral Sea Imperial Sensatori Resort 5*. Hotelul oferă camere cu acces direct la piscină și balcoane cu jacuzzi și vederi incredibile la mare. Șapte piscine, tobogane de apă și divertisment asigură un timp plin de distracție în familie și pozitivitate.

Coral Sea Waterworld 5*
Situat în pitorescul golf Nabq, acest hotel este iubit de turiști pentru locația centrală. Cu un parc acvatic care include 14 tobogane pentru adulți și copii, un râuleț și o plajă vastă de nisip, aici cu siguranță nu vei fi plictisit. Divertismentul pentru copii și spectacole de seară garantează o ședere excelentă. În apropiere, veți găsi faimosul Hard Rock Cafe și multe magazine de suveniruri.

Pe perioada călătoriei dvs. în Sharm El Sheikh, culorile vibrante și moțiilor dvs. se vor amesteca cu caleidoscopul coralilor Mării Roșii. Adăugați nuanțe strălucitoare vacanței dvs. pornind într-o călătorie de neuitat de Anul Nou alaturi de JoinUP! și lanțul de hoteluri Coral Sea.