Agenți

Comori ale Egiptului: prețuri promoționale pentru excursii populare în Sharm El Sheikh de la Join UP!™

Egiptul este mereu gata să ofere tuturor oaspeților săi amintiri de neuitat – poate de aceea mii de turiști din întreaga lume vin aici în fiecare an. Turiștii Join UP!™ au ocazia să descopere noi comori ale acestei țări de fiecare dată: să exploreze istoria sa, să-i cucerească deșertul și mările sale și să se familiarizeze cu tradițiile, cultura precum și cu bucătăria locală.

În fiecare dintre excursiile organizate de noi, ne străduim să vă prezentăm cât mai multe dintre adevăratele comori egiptene — natura sa unică, atracțiile, tipurile de agrement și recreere care vor lăsa o amprentă greu de șters în memoria turiștilor noștri.

De aceea, doar în decembrie, vă propunem patru excursii incitante în Sharm el-Sheikh, ce vor fi disponibile tuturor turiștilor Join UP!™ la un preț promoțional*.

Descoperiți Egiptul așa cum este — este timpul să găsiți cât mai multe dintre comorile sale.

Excursie pe mare
Marea Roșie este un adevărat simbol al Egiptului. Iarna, temperatura apei de obicei nu scade sub 20°C, iar temperatura aerului în timpul zilei poate ajunge la 25-27°C. Prin urmare, cu siguranță veți putea înota în mare în această perioadă.

De asemenea, veți avea oportunitatea de a explora comorile subacvatice ale Egiptului: veți face o călătorie cu iahtul în zona protejată Ras Mohammed în timpul unei excursii pe mare.

Corali colorați, pești strălucitori și azurul nesfârșit al Mării Roșii — un adevărat caleidoscop de impresii și emoții!

Preț: 25 de dolari de persoană. Prețul excursiei include și prânzul pe iaht.
Durata: o zi

Moto Safari
Moto Safari Dacă credeți că deșertul este doar nisip și peisaje monoton, asta înseamnă doar un lucru — nu ați fost niciodată în safariul nostru cu ATV-ul.

Imaginați-vă o călătorie cu ATV-ul de 40 de minute printre dunele maiestuoase ale unui deșert nesfârșit. O doză incredibilă de adrenalină, sentimentul de libertate și entuziasm într-o singură excursie. Această ofertă este imposibil de ratat.

Preț: 10 dolari de persoană
Orele turului: 6:00 dimineața și 10:00 dimineața

Orasul Cairo
Egiptul este o adevărată comoară pentru pasionații de istorie. În văile Nilului, s-a născut una dintre cele mai vechi civilizații din istoria umanității. Explorați paginile istoriei egiptene vechi într-un tur al punctelor sale de reper. Puteți vizita Cairo, Muzeul Național Egiptean, precum și complexul piramidelor din Giza, unde veți vedea morminte antice și enigmaticul Sfinx. O șansă unică de a atinge trecutul.

Preț: 60 de dolari de persoană
Prețul excursiei include și prânzul.

Principalele Comori ale Egiptului (4 în 1)
Pentru a vedea cât mai multe dintre comorile Egiptului, profitați de oferta 4 în 1.

Puteți:

Vizita Cairo și vedea piramidele maiestuoase;
Vă scufundați în frumusețea Mării Roșii în Rezervația Naturală Ras Mohammed;
Simțiți emoția de a conduce un ATV în deșert.

Vizitați Piața Soho — unul dintre cele mai populare locuri din Sharm el-Sheikh, adevăratul centru al vieții turistice a țării. Cu siguranță nu vă veți plictisi: pe piață și în apropiere sunt numeroase restaurante, cafenele, magazine și fântâni muzicale.

Preț: 100 de dolari de persoană (pentru patru excursii)

În decembrie mergem în căutarea comorilor Egiptului! Alăturați-vă nouă!


*Pentru copiii de la 4 la 12 ani se oferă o reducere de 50% la excursii, de la 12 ani în sus — prețul întreg. Toate prețurile sunt doar informative. Pentru a vă înscrie la excursii la aceste prețuri, trebuie să contactați ghidul dvs. de la hotelul Sun International/Join UP!

**Taxă suplimentară de 5 dolari pe iaht (pentru închirierea echipamentului și taxa de vizitare a zonei protejate Ras Mohammed)