Agenți

Tanzania împreună cu Join UP!!!: Zburăm către un safari cool pentru a surprinde momentul

Savane nesfârșite, animale sălbatice și libere, baobabi maiestuoși despre care localnicii spun că adăpostesc spirite, uriașul Kilimanjaro și cactuși, precum și obiceiurile triburilor Maasai cu un colorit expresiv… Care dintre acestea merită să le vedeți depinde de dumneavoastră, dar noi vă sugerăm să le combinați. Scoateți aparatul de fotografiat sau pregătiți-vă aparatele foto de pe smartphone, pentru că Join UP! vă invită să vă alăturați unei aventuri incredibile – mergem în vacanță în exoticul Zanzibar, cu șansa de a merge într-un safari de neuitat într-unul dintre cele mai mari parcuri naționale din Tanzania!

O LUME SĂLBATICĂ, UNICĂ

Știați că Tanzania este renumită în întreaga lume pentru că are cel mai mare număr de animale pe kilometru pătrat? Impresionant, nu-i așa? Sunt atât de multe de văzut! Ați auzit vreodată, de exemplu, de „Big Five” din Africa? Acesta era numele celei mai râvnite prăzi de vânătoare din Africa, dar astăzi este vorba despre cele mai maiestuoase animale ale continentului. Și, în afară de aceasta, în Tanzania puteți să-i arătați copilului dumneavoastră pe adevăratul Rege Leu din desene animate sau să vă simțiți un fotoreporter al National Geographic. Veți reuși să le prindeți pe toate cele cinci în obiectivul dumneavoastră?

Faceți cunoștință cu celebrii «Big Five».

  1. Elefantul african, care este oficial cel mai mare animal terestru de pe planetă și care are o memorie foarte bună. Dacă vă aflați în safari, nu uitați să le faceți cu mâna sau să le zâmbiți – cine știe, poate că data viitoare când îi veți vedea vă vor recunoaște și vă vor saluta înapoi cu trompa lor?
  2. Bivolii — sunt pe cât de calmi și radiind o aură de viață lipsită de griji, pe atât de periculoși în puterea lor. În afară de aceasta, în situații critice, le place să se prefacă morți pentru a-l lua prin surprindere pe atacator.
  3. Leoparzii. Acești prădători uimesc prin puterea lor și prin modelul unic de pete, care apare de la naștere și nu se repetă în natură. Iar viteza lor maximă este de până la 60 de kilometri pe oră.
  4. Rinocerii. Albi sau negri, au o piele groasă, greu de mușcat, și un corp greu – între 500 și 3.600 kg! – care poate zdrobi cu ușurință un adversar mai mic. Știați că unii rinoceri antici nu aveau cornul pentru care sunt atât de renumiți acum?
  5. Leii. Aceste mamifere pot rezista săptămâni întregi fără hrană și au propriul lor ritual strict în ceea ce privește modul în care își mănâncă prada. Doar așa și nicidecum altfel!

O EXPERIENȚĂ DE SAFARI INTENSĂ ȘI DE NEUITAT

Să vorbim despre un safari care vă va captiva inima? La urma urmei, ne vom îndrepta spre frumusețea incredibilă a Rezervației Selous, unul dintre cele mai faimoase parcuri din Africa. Aici există și animale exotice, și natură neexplorată, și un jeep confortabil pentru deplasare și ghizi profesioniști vorbitori de limbă engleză care vă vor aștepta deja în safari. Și, bineînțeles, transferurile și transportul aerian intern din Zanzibar – Deja am menționat că ne-am ocupat de tot? Doar nu uitați să vă aduceți binoclul – pentru priveliști și mai frumoase.

Cum este în safari cu noi?

  • Vă garantăm 20% reducere la o călătorie de safari de o zi! Această excursie promoțională poate fi procurată de la agentul dumneavoastră atunci când vă rezervați turul – nu ratați această oportunitate! Detalii pot fi găsite aici
  • Pentru adevărații exploratori îndrăgostiți de natură și aventură, care doresc să se cufunde în atmosfera foarte colorată a Tanzaniei, care a cucerit deja mai mulți turiști pretențioși, Join UP! oferă, de asemenea, excursii în:
  1. o singură noapte, când puteți dedica întreaga zi contemplării și explorării în safari
  2. două nopți, safari pe râul Rufiji, apoi în partea terestră a parcului, urmat de un picnic delicios ca bonus plăcut!
  3. trei nopți, pentru a vă bucura de o plimbare prin pădure cu un bușiman, un prânz de safari și o vizită într-un sat vecin, apoi mai jos pe râu pentru a vedea izvoarele termale puțin cunoscute din Beho Beho. Colorit irepetabil!

Cu cât mai multe zile, cu atât mai multe aventuri, locuri și oportunități noi. Pentru ca mai târziu să puteți spune: „Am petrecut noaptea într-o cabană… dar în savană și înconjurat de animale sălbatice și sub un cer înstelat cum nu am mai văzut în viața mea. De asemenea, am făcut rafting pe râu și chiar m-am împrietenit cu un bușiman adevărat dintr-un trib local din junglă. Și știți ce? Vreau să o fac din nou!”

Dacă cineva va spune că totul este o aventură din vreo carte de Jules Verne sau Karen Blixen – trimiteți-i la noi, pentru că știm cu ce să-i mai uimim!

De asemenea, aflați sfaturile noastre de top pentru a vă simți confortabil în climatul cald al Africii

Luați cu dumneavoastră un spray împotriva țânțarilor și o cremă de calitate cu factor de protecție solară, pentru că smântâna nu va face față.
apă îmbuteliată – un must have* pe acest continent pentru orice turist
haine confortabile și lejere pentru zi și un pulover suplimentar pentru seara
O pălărie confortabilă care vă va proteja capul și părul de razele arzătoare.

CÂND EXPERIENȚA MERITĂ FIECARE MINUT

Cu toții avem momente pe care am vrea să le ștergem din memorie și să le retrăim din nou. Am întrebat călătorii dedicați pentru care un safari în Tanzania a fost o experiență plină de acele momente care îți rămân în minte toată viața.

Katerina
Artiuh
Șef de marketing de produse la Join UP!

“Zanzibar este un loc în care te poți relaxa și te poți deconecta complet de la viața de zi cu zi. Nu mai ai nevoie de tocuri, pentru că doar pantaloni scurți și câteva tricouri sunt suficiente pentru a fi fericit. Este un loc în care toate problemele banale dispar în fundal. Sfatul meu este să vă asigurați că includeți în călătoria dumneavoastră un safari în Tanzania, pentru că, fără el, nu veți avea o imagine completă a vacanței. Este ca și cum ați vizita Roma fără Vatican sau Tunisia fără Sahara. Grupul nostru de turiști a fost suficient de norocos să vadă majoritatea animalelor: zebre, girafe, elefanți, lei, hiene, antilope, babuini, mistreți, bivoli. Dacă aș avea ocazia să trăiesc din nou câteva zile din viața mea, cu siguranță aș alege câteva zile de safari. Aici peste tot predomină faimoasa atmosferă „Hakuna Matata” – nu există probleme, viața este o plăcere.

Călătorii pasionați sunt sfătuiți în special să viziteze oceanul deschis în cadrul uneia dintre excursii, Safari Blue, care se desfășoară pe o barcă dhow de epocă. Turiștii au ocazia să înoate în lagună, să mănânce fructe de mare delicioase, fructe exotice și să vadă recifele de corali și locuitorii oceanului.”.

Iulia
Dionisieva
Șef al departamentului SMM al Join UP!

“Safari este un punct obligatoriu, dacă zburați în vacanță în Zanzibar. Anume aici, mai degrabă decât pe insula în sine, puteți vedea savana și toate animalele pentru care această destinație este renumită. Oportunitatea de a fi în desenele animate „Madagascar” sau „Regele Leu” doar în realitate este de neprețuit. Să alergi prin savană în căutarea zebrelor, să numeri girafele, să înveți să faci diferența între speciile de antilope și să nu-ți crezi ochilor când un elefant decide să se pozeze în fața jeep-ului tău la cameră. Am văzut babuini ordonând elefanților să le dea fructe din copaci. Aici vine adevărata realizare că savana este un ecosistem viu și că animalele știu cumva să vorbească între ele.

Vă sfătuiesc să alegeți haine în culori deschise, pentru a nu-i speria pe locuitorii savanei, și nu imprimeuri cu animale. Și nu uitați să dormiți bine înainte de excursie, pentru că safariul este o excursie de noapte și trebuie să rămâneți treji toată ziua următoare. Un sfat util este să aveți un power bank, pentru că veți dori să fotografiați totul! Cu toate acestea, nu uitați să lăsați aparatul foto deoparte pentru o clipă și să fiți în prezent. O să vă placă la nebunie.

Mi-ar plăcea să încerc într-o zi un safari de câteva zile, pentru a petrece noaptea în lodges – bungalouri speciale în stil național în mijlocul savanei. Vreau să admir răsăritul și apusul soarelui, să văd cum ritmul vieții de aici se schimbă în funcție de momentul zilei și să-mi țin respirația în timp ce ascult sunetele din jur”.

VACANȚA ÎN ZANZIBAR

Înainte de a pleca în safari, turiștii vor fi întâmpinați de insula Zanzibar, ale cărei ape albastre și plaje albe vă vor încânta cu peisajele și vacanța paradisiacă. Iar lumea subacvatică de acolo este pur și simplu incredibilă! În stațiunile de pe insulă există multe cluburi de diving, snorkelling sau pur și simplu hipism.

De asemenea, am pregătit pentru dumneavoastră:

  • Zburăm cu Boeing 787-800 cu 198 de locuri, cu compania aeriană SkyUp.

Zborurile vor fi directe și vor dura doar cu o ora mai mult decât timpul prognozat din motivul realimentării în Hurghada. Dar, pasagerii nu vor fi nevoiți să părăseazscă aeronava pe timpul realimentării – ei vor rămâne în aeronavă iar condiționarea aerului va activa pe durata realimentării.

  • Începem să călătorim de la 1 noiembrie, așa că mai este timp să terminați toate treburile și să vă luați timp liber pentru vacanța de vis.
  • Excursii interesante și posibilitatea de a merge într-un safari captivant, unde veți dobândi noi cunoștințe și amintiri frumoase
  • O selecție bună de hoteluri în care veți dori să rămâneți pentru o perioadă îndelungată:

Așadar, întocmim un plan și un mini-ghid, obținem o reducere la un safari și zburăm pentru a ne odihni și a surprinde cu camera natura sălbatică din Tanzania!


*must have – trebuie să le avem