Agenți

Iarna la soare sau de ce ar trebui să alegi Sharm El Sheikh cu Join UP!

Când începeți să visați la o baie fierbinte și zile însorite din răcoarea străzilor sumbre, este timpul să vă gândiți la o vacanță caldă pe malul Mării Roșii. Luminos și plin de evenimente, Sharm El Sheikh – cu farmecul său special – este ideal pentru planurile de petrecere a iernii și de reîncărcare cu energie și amintiri fericite.

Este o destinație pe care noi și turiștii noștri o iubim din toată inima de mulți ani. La urma urmei, cât valorează istoria și cultura acestei țări! Astăzi vă spunem ce altceva le poate plăcea călătorilor despre Sharm el-Sheikh, pe lângă faimosul divertisment, și de ce o astfel de călătorie va fi de neuitat pentru dvs.

VREAU IMPRESII NOI!

Ați călărit deja buggy, ai fost în safari și diving? Ați fost la cumpărături în Piața Soho, ați mers la vestitul Munte Moise și la Mănăstirea Sf. Ecaterina? Ați vizitat Parcul Național Ras Mohammed și chiar ați fost la Dahab Discovery? În primul rând, wow, este uimitor! În al doilea rând, vestea bună este că evoluăm constant, așa că avem ceva să vă surprindă. Cu conceptul nostru Rediscover, descoperim Egiptul dintr-o nouă perspectivă!

  • Sharm el-Sheikh nu doarme aproape niciodată — locații interesante pot fi găsite atât în hoteluri, cât și în afara acestora. Deci, dacă încă mai simțiți briza ușoară a nopților arabe seara, vă sugerăm să vizitați cele mai populare cluburi locale, unde poate fi cu adevărat cald:

Hard Rock

Na’Ama Bay, El Soultan Qabous Street, South Sinai 46619

Un bar-club cu o atmosferă de petrecere americană. Aici vrei să comanzi o cană cu ceva rece și să te uiți la toate chitarele și exponatele care dau acestui loc o aromă deosebită.

Space Sharm

Sharm Al Shiekh, South Sinai 8761352

Clubul de noapte cu petreceri regulate, la care sunt invitați DJ celebri. Toate evenimentele curente pot fi găsite pe site-ul lor. Una dintre caracteristicile locului este un sistem laser special, dezvoltat de creatorii de iluminat pentru piramide și sfinxul din Giza.

Dolce Vita

Qesm Sharm Ash Sheikh, South Sinai 8760320

Cu un ring mare de dans și o piscină, acest club de noapte este situat în mijlocul deșertului, sub cerul liber. Dacă vă place o varietate de cocktailuri, piese puternice și admirați stelele strălucitoare de deasupra capului, dansând până în zori, acesta este locul potrivit pentru dvs.

  • Sharm night program. Dacă ați căutat o vacanță relaxantă, vizitați unul dintre restaurantele noastre gourmet: Fares, Star Fish, Soho sau Little Buddha. Bucătarii pricepuți de la Sharm El Sheikh vă vor pregăti cele mai delicioase fructe de mare din oraș, în timp ce vă bucurați de atmosfera serii în timp ce contemplați luminile strălucitoare de noapte din jur. Bonus de la noi – acum costul este de numai $15* de persoană!
  • SPA de lux. Vizitați unul dintre cele mai bune centre SPA din oraș – Golden Spa. Exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă încălzi dacă soarele de iarnă nu este suficient. Saună sau jacuzzi, peelinguri uscate sau spumă și masaje care vă vor relaxa complet – de ce să nu vă lăsați aruncați toate gândurile și grijile și să vă scufundați în senzații plăcute? Iar pentru turiști, alăturați-vă! Există un beneficiu plăcut: un program Roxolana de 90 de minute în acest SPA la un preț special de 40 USD în loc de 80 USD.
  • Big Switch On. Cei care nu au fost încă la această sărbătoare au pierdut foarte mult, pentru că este probabil cea mai frumoasă din Orientul Mijlociu. Zeci de luminițe, instalații și sculpturi sunt aprinse în același timp cu deschiderea evenimentului la începutul sezonului de iarnă. Anul acesta, pe 24 noiembrie , trupa Odyssey, cunoscută pentru hiturile disco „Native New Yorker”, „Use It Up and Wear It Out”, a fost invitată la Big Switch On.
  • Misticul Navamis. Nu departe de Sharm el-Sheikh, în deșertul Sinai, puteți vedea o serie de cavouri funerare construite ca niște fântâni de piatră. Acestea au fost construite cu aproximativ 4.000 de ani înainte de începutul erei noastre, dar încă nu se știe cine au fost exact oamenii îngropați acolo și cine a construit mormintele pentru ei. Interesant este că intrarea în fiecare dintre morminte este orientată spre vest pentru a prinde ultima strălucire a zilei.
  • Pe urmele istoriei. Sufletul vrea aventură? Oferim o excursie la Cairo, unde veți vedea piramidele maiestuoase, Sfinxul puternic și mumiile antice cu comorile lor. Și ghizii noștri nu vă vor spune doar despre istoria civilizației egiptene, ci vă vor scufunda în ea prin fapte, tradiții și culturi antice interesante.

5 FAPTE DESPRE SHEIKH’S BAY

Și dacă încă nu știați ceva despre Sharm el-Sheikh sau în general pentru prima dată aici, am găsit pentru dvs. câteva fapte interesante și utile despre această destinație populară.

  1. Sharm el-Sheikh – din arabă Sheikh Bay (Golful Sheikh) este un oraș care face parte din așa-numita Riviera Mării Roșii.
  2. Acesta poate fi văzut în Golful Suez, unde s-a scufundat cu încărcătură militară la bord în 1941. Este adesea vizitat de scafandri care au pregătire și certificate speciale.
  3. Localnicii sunt rareori văzuți în stațiuni: ei locuiesc în complexe – zone cu piscine, amenajări peisagistice, servicii de menaj, supermarketuri și divertisment proprii.
  4. Cu cât îmbrăcămintea este mai închisă, cu atât mai bine, chiar și pe terenul hotelului. Costumele de baie, pantalonii scurți de baie și costumele de baie închise sunt permise, dar numai la mare sau la piscină.
  5. În Sharm el-Sheikh, nu trebuie să plătiți pentru o viză — ștampila Sinai permite tuturor să rămână gratuit pe peninsulă până la 13 nopți.

O VACANȚĂ DE NEUITAT DE LA JOIN UP!

Ei bine, noi, ca întotdeauna, am pregătit deja totul pentru a vă face vacanța incredibilă!

  • Iubim sezonul de iarnă la fel de mult ca și tine, zburăm confortabil către:

Sharm El Sheikh – zilnic
Hurghada – în fiecare luni și miercuri, din decembrie – marți și vineri

  • Partenerii noștri de încredere de la Sun International vă vor ajuta întotdeauna cu orice întrebare, iar ghizii lor profesioniști se vor asigura că vacanța dumneavoastră este de neuitat
  • Bonusuri cool pentru toți cei care își petrec vacanța în Sharm el-Sheikh:

City Tour cadou — este un moment pentru a învăța o mulțime de lucruri noi și interesante, astfel încât mai târziu veți avea ceva de reținut și de spus prietenilor.
KIDS GO FREE – copiii cu vârsta sub 12 ani ani însoțiți de un adult pot face o plimbare gratuită pe batiscaf!

  • Și, desigur, hotelurile de top pentru a vă relaxa cu plăcere:

Ne vedem în Egipt?

* Prețurile sunt actuale la momentul publicării