Agenți

Zoom Zanzibar. Aducem exotica mai aproape cu Join UP!

Iarna este mai aproape decât pare. Și asta înseamnă că este timpul să ne gândim la look-ul de plajă și să mai privim încă o dată desenul animat ”Regele Leu”. De ce? Pentru a vă pregăti pentru o călătorie captivantă în Zanzibarul exotic cu Join UP!. Da, da, ați înțeles bine. Ca într-un obiectiv al camerei, aducem Africa însorită mai aproape în fiecare detaliu, astfel încât vârfurile înzăpezite din Kilimanjaro, savanele sălbatice, plajele paradisiace din Oceanul Indian și masaii cu ritualurile lor colorate devin și mai accesibile pentru dvs.!

Ei bine, sunteți gata să schimbați iarna rece pe aventuri extraordinare în Africa? Noi da! Și am pregătit deja totul pentru ca călătoria dvs. în Zanzibar să fie cât mai confortabilă și plină de evenimente!

TANZANIA CU JOIN UP! Aceasta este:

Zburăm cu aripile partenerului strategic al companiei aeriene SkyUp.

Să începem cu mândria noastră! Pentru a aduce Tanzania cât mai aproape de tine, Join UP! împreună cu partenerul strategic SkyUp Airlines lansează zboruri charter din Chișinău direct spre Zanzibar!

Care ar fi motivul să nu celebrați zborul? La urma urmei, este atât de important ca emoțiile splendide să înceapă din primele minute ale călătoriei. Prin urmare, am avut grijă de toate detaliile care vor da un sentiment de sărbătoare la fiecare zbor:

Zbor cu o singură escală, în doar o oră (fără a coborî din avion). În doar 10 ore sunteți în Africa!
Aeronavă confortabilă: Boeing 787-800 cu 189 de locuri.

Programul de zbor începe pe 1 noiembrie.
Propunem tururi de la Chișinău la Zanzibar cu durata de 8, 16, 24 de nopți.

PRODUS PUTERNIC
Destinația Tanzania este reprezentată în portofoliul Join UP!™ începând cu anul 2015. În acest timp, am trimis acolo peste 22 de mii de turiști și am adunat o colecție cool de hoteluri din diferite segmente de preț, inclusiv 20 de exclusivități. Există opțiuni economice, hoteluri de tip boutique de designer, apartamente autentice pentru cei care doresc să experimenteze viața locală la maxim, bungalouri confortabile pe plajă și vile spațioase pentru vacanțe cu copii.

Hoteluri exclusive de la Join UP!

PARTENERI DE ÎNCREDERE
Dorim să aducem Africa atât de aproape încât să poată fi trăită până în cele mai mici detalii, până la cele mai fine mirosuri și gusturi, până la notele profunde ale sunetelor autentice și tonurile Oceanului Indian. Așa că vom lucra în sinergie cu partenerii care știu exact cum să o facă –MSG Touristik. De ce anume ei?

Peste 25 de ani de experiență.
Propria companie de management hotelier în Tanzania.
Asistență turistică non-stop.
Alegere mare de excursii care vor arăta turiștilor adevăratul Zanzibar.

ZOOM ZANZIBAR

Zanzibar este o lume exotică specială, plină de secrete, surprize și tot ce este nou. Timp de 8 ani de colaborare cu destinația am explorat în amănunt chiar și cele mai îndepărtate colțuri ale insulei, iar acum, cu conceptul nostru Zoom Zanzibar, vom aduce fiecare fațetă a Zanzibarului mai aproape de dumneavoastră și vă vom oferi posibilitatea de a o simți cu toți receptorii.

  • Vom descoperi lumea impresionantă a animalelor pentru copii: arătați-le Stânca lui Simba și ”African Five” – elefanți, lei, rinoceri, leoparzi și bivoli – într-un safari în savana sălbatică; le vom face cunoștință cu simpaticele maimuțe roșii din Parcul Yozani. Apropo, puteți merge în siguranță la safari cu copii de la 4-5 ani. Imaginați-vă cât de încântați vor fi copiii când vor vedea toate aceste animale exotice din desenele animate și cărțile lor preferate!
  • Vom admira un stol de delfini în timpul unei croaziere pe bărcile tradiționale dhow.
  • Ne vom apropia cât mai mult posibil de cultura indigenă, urmărind dansurile tribului Maasai, care sunt unii dintre cei mai înalți oameni din lume.
  • Vom coborî cu barca pe râul Rufiji pentru a respira aerul celor mai mari păduri de mangrove din Africa de Est și pentru a vedea cum trăiesc oamenii din satele de coastă.
  • Vom simți toate felurile de călduri africane, inclusiv chiar și izvoarele vulcanice fierbinți de lângă dealurile Bejo-Bejo.
  • Vom explora toate nuanțele apusurilor de soare de pe Oceanul Indian și toate culorile peștilor tropicali din largul Insulei Prison, unde erau trimiși cei mai periculoși și mai predispuși la evadare sclavi.
  • Vom gusta din tonul local, poate chiar pescuit cu mâna proprie, vom gusta rambutane, papaya, nuci de cocos și peste 10 tipuri de banane și, bineînțeles, vom gusta mandazi, o plăcintă africană și alte bucate din bucătăria swahili, la o piață nocturnă din orașul natal al lui Freddie Mercury.

Ajungând atât de aproape de Zanzibar, vom spulbera mitul că aici sunt posibile doar vacanțe costisitoare și plictisitoare pe plajă. De fapt, există atât de multe oportunități pentru cei care vor să se simtă ca un fotograf de la National Geographic, pentru iubitorii de petreceri, pentru pasionații de activități în aer liber și pentru cea mai bună vacanță în familie. Chiar le găsiți pe toate aici!

Vom aduce Zanzibar mai aproape nu doar pentru turiști, ci și pentru agenți. Echipa noastră pregătește deja materiale utile, notițe și formate interesante de instruire pentru ca voi să descoperiți toate secretele destinației. Și, bineînțeles, ne-am ocupat deja de beneficiile suplimentare.

Rezervați acum Zanzibar și bucurați-vă de fructele din Winter Garden. Acesta este conceptul de early booking de la Join UP!”, cu care veți primi:

un comision suplimentar la rezervare,
reduceri de la hoteluri,
o gamă largă de oferte, inclusiv oferte exclusive.

Vezi cât de aproape este lumea exotică din Zanzibar în această iarnă cu Join UP!