Agenți

10 idei de rendez-vous: oferă-i jumătății tale impresii de neuitat!

Sprijină și inspiră. Împliniți-vă unul altuia visele. Trimiteți meme-uri și telefonați fără motiv, pur și simplu. Gătiți cina împreună. Întâlniți răsăritul soarelui. Îmbrățișați-vă. Râdeți la glume pe care doar voi doi le puteți înțelege. Aveți întotdeauna partner in crime. Să începeți aventuri despre care le veți povesti prietenilor voștri ani la rând cu un inocent „Hai să…!”. Să descoperiți și să explorați lumea. Să fii îndrăgostit. Nu doar unul de celălalt, ci și de viață.

Și ne dorim să aveți cât mai multe momente frumoase împărtășite împreună. Bineînțeles, nu doar pe 14 februarie, ci în fiecare zi. Dar această vibrație de dragoste este în aer înainte de Ziua Îndrăgostiților este greu de rezistat, și chiar trebuie să o faci? Mai ales că noi v-am pregătit deja idei de rendez-vous de neuitat în diferite țări. Alege și fă-o să se întâmple!

SRI LANKA

Sri Lanka îi întâmpină pe toți cu plantații uriașe de ceai, apusuri de soare frumoase, temple budiste vechi de peste o mie de ani, aroma mirodeniilor și aromele bucătăriei locale, o mulțime de fructe. De ce altceva mai aveți nevoie pentru romantism?

Ce fel de rendez-vous ați putea oferi?

  Serviți împreună o ceașcă de ceai la fabrica Virgin White. O ocazie excelentă de a vedea o plantație de ceai autentică, fabrica sa și o ceremonie a ceaiului tradițională din Sri Lanka, unde vă puteți alătura sufletului pereche pentru a gusta din faimosul lor ceai alb, unul dintre cele mai sănătoase și mai scumpe ceaiuri din lume.
  Petreceți apusul de soare pe celebrul munte Adam’s Peak. Acest munte, conform legendelor locale, este cel mai apropiat de paradis. Poate că aceasta este locația de neuitat pe care o căutați pentru a o cere în căsătorie sau doar pentru a face un picnic romantic?

ZANZIBAR

O insulă care vă va hipnotiza cu natura sa sălbatică și frumoasă, stilul de viață fără grabă, oceanul turcoaz, nisipul alb, bucătăria simplă, dar delicioasă, cu fructe de mare, și localnicii prietenoși care știu să găsească un motiv de fericire chiar și în lucrurile mărunte. Vreți să simțiți însăși libertatea și atmosfera unei vacanțe în paradis?

Ce fel de rendez-vous să oferiți?

  Mergeți la o cină la lumina lumânărilor la The Rock. Un restaurant din stațiunea Michamwi Pingwe care se află în apele Oceanului Indian la maree înaltă. Îndrăzniți să comandați fructe de mare proaspăt pescuite și o specie rară de homar, Rock Lobster.
  Petreceți o noapte împreună în mijlocul savanei. Una, două sau trei nopți în savană vor fi deja o aventură memorabilă de care vă veți aminti mult timp după aceia! În timpul zilei, îndrăgostiții se vor bucura de plimbări prin junglă, picnicuri, safari cu zeci de animale diferite, iar seara – cerul împânzit de miliarde de stele strălucitoare, sunetele pădurii, cicadele și aerul nocturn și proaspăt a naturii neastâmpărate.

EGYPT

Zburați spre însoritul Sharm el Sheikh? În faimosul oraș din Orient, cele mai fabuloase vacanțe și cele mai bune nopți arabe așteaptă cuplurile. Nu lipsesc scufundările, viața de noapte, plajele curate și excursiile, inclusiv popularul Parc Național Ras Mohammed, unul dintre cele mai frumoase locuri din întreaga Mare Roșie, a cărui parte sudică este clasată printre primele 10 plaje de scufundări din lume, și faimosul Munte al lui Moisei.

Ce fel de rendez-vous să oferiți drept cadou?

  Faceți o fotografie împreună într-o croazieră pe Nil. Vrei să faci o croazieră și să vizitezi obiectivele turistice, dar să ai timp să te relaxezi la piscină și la un bar de lux? Croazierele combinate sunt la modă! Faceți o croazieră pe Nil de câteva zile care vă va surprinde cu istoria și cultura străveche a Egiptului, cu mult timp pentru a vă bucura de frumusețea Mării Roșii și de faimosul All Inclusive.
  Alegeți un suvenir împerecheat pe piața SOHO. Piața la modă din Sharm El Sheikh, cu havuzuri cântătoare, magazine de suveniruri, magazine de condimente, buticuri, restaurante, baruri, un cinematograf cu 9 ecrane și un mare parc de distracții. Cuplurile îndrăgostite cu siguranță nu se vor plictisi!

EMIRATELE ARABE UNITE

Cu soare pe tot parcursul anului, golfuri calde, o mulțime de restaurante, divertisment și lumini de seară, Emiratele Arabe Unite nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Mai ales cuplurile îndrăgostite care tânjesc după emoții de neuitat împreună. Există parcuri tematice, parcuri acvatice, buggy în deșert, muzee plictisitoare, diverse excursii, croaziere pe mare, pescuit, vânătoare, scufundări, safari cu cămile și multe altele – ce vă puteți dori mai mult?

Ce fel de rendez-vous să oferiți?

  Simțiți-vă ca un sultan și o sultană la o cină la Qasr Al Sultan. Acest restaurant este o oază de moștenire arabă în mijlocul deșertului – arhitectură, reflectoare, spectacole culinare, o recepție tradițională cu curmale și cafea, o scenă mare unde în timpul cinei, pe oaspeți îi așteaptă cântece și dansuri locale, folclor și un spectacol de cântece beduine.
  Zburați împreună într-un elicopter deasupra Dubaiului pe timp de noapte. Bucurați-vă de o priveliște a golfurilor și a arhitecturii locale – ce poate fi mai romantic? Doar dacă îl organizați seara! Mii de lumini, șampanie și voi doi – ca într-un cadru de film!

TURCIA

Unde altundeva poți găsi rakhat-lukum, baklava și ceai sau cafea atât de dulci și delicioase și aromate și bogate? Exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă întâlni într-o dimineață însorită și caldă, luând micul dejun împreună cu sufletul pereche pe propria terasă cu vedere la mare. Dar, în afară de asta, Turcia are mult mai multe lucruri care să vă surprindă.

Ce fel de rendez-vous să oferiți?

  Coborâți împreună pe cel mai mare tobogan la Land of Legends. Un parc tematic în care vă puteți plimba pe tobogane lungi de apă, puteți cuceri un val pe Float Rider, puteți învăța să mergeți și să respirați sub apă împreună, puteți înota în piscină sau chiar puteți face o sesiune de surf cu aburi.
  Împărtășiți un simit fierbinte pentru doi într-o excursie İSTANBUL BY FLIGHT. Veți găsi Moscheea Sultan Ahmet, Hipodromul, populara havuz german, piața principală a orașului, Sultan Ahmet, unde vă puteți bucura de mâncare stradală cu castane prăjite, înghețată fierbinte și simit (un covrig moale cu susan), faimosul Palat Topkapi, unde au fost filmate seriale celebre de televiziune turcești, și Bazar Arasta, plin de culoare, pentru a vă târgui cu localnicii.

Iar pentru cuplurile de îndrăgostiți care au un moment liber în Istanbul, vă sfătuim să vizitați și Deraliye, un restaurant cu stele Michelin renumit pentru bucătăria otomană. La urma urmei, proprietarul restaurantului a restabilit timp de mulți ani rețete din arhivele Topkapi – principalul palat al Imperiului Otoman! Adevărata istorie este întruchipată în ele, și nu este vorba doar de mâncare – interiorul are imagini ale sultanilor și picturi tradiționale, multă catifea. Iar o terasă separată are vedere la Moscheea Albastră, una dintre cele mai mari și incredibil de frumoase moschei din oraș.

Acum este momentul să plecați în călătorie și să vă creați împreună amintiri fericite!