Agenți

Albania – este acum o destinație trendy. Noul lux – a face parte din ceva unic

Cecile Pouanian, un cunoscut analist a tendințelor, a menționat într-unul dintre discursurile sale: „Noul lux este să faci parte din ceva unic, ceva ce nu poate fi repetat. Și nu este vorba despre hoteluri de 7 stele – după o călătorie ar trebui să te întorci cu noi cunoștințe! Noi, cei de la Join UP!tm, suntem de acord cu Cecile și nu doar urmărim îndeaproape tendințele globale de călătorie, dar participăm activ la crearea acestora.

Și, prin urmare, după ce am studiat schimbările în solicitările turiștilor din ultimii ani, am decis să adăugăm o altă destinație în portofoliul nostru din Moldova, care va deveni cu siguranță favorita sezonului estival. Faceți cunoștință cu Albania-o frumusețe modestă care va cuceri cu autenticitatea sa.

MOTIVELE PENTRU CARE MOLDOVENII VOR ÎNDRĂGI ALBANIA?

  Totul este real. Această țară a început să-și dezvolte turismul recent, așa că totul este foarte autentic și sincer: nu există divertisment fals pentru turiști, dar poți vedea viața locală așa cum este. Nu există lanțuri internaționale de hoteluri bine-cunoscute, dar există multe hoteluri și apartamente incredibil de confortabile pentru familii și tip boutique. Nu există lux pretențios, dar există o atitudine bună, foarte deschisă și prietenoasă a albanezilor față de fiecare dintre oaspeții lor. Ei bine, cum să nu te îndrăgostești de această țară?
  Nu un turist, ci un călător. Albania este o țară foarte generoasă și o poți simți chiar și în frumusețea ei naturală. Este imposibil să stai într-un singur loc în hotel aici – vrei să explorezi restaurantele locale cu porțiile lor uriașe de fructe de mare, să călătorești prin țară cu mașina, să descoperi lacul Koman – „fiordurile norvegiene din Albania” sau Berat – orașul celor o mie de ferestre, sau Maldivele locale de pe plaja Bora -Bora din Ksamil. Sau combină o excursie în Albania cu o vizită în țările vecine – din fericire, alegerea aici este foarte mișto – o oră cu feribotul până la insula grecească Corfu sau doar câteva ore până la uimitor Muntenegru.
  O țară pentru toată lumea. Albania este un loc ideal pentru o vacanță de familie cu copii mici, iar pentru o companie de petreceri, trebuie doar să alegi stațiunea pe placul tău:

Durres și Vlora

Potrivire perfectă pentru călătorii chiar și cu cei mai mici turiști: un transfer scurt de la aeroport, o intrare blândă la mare, multe hoteluri de familie.

Ksasmil și Saranda

O alegere excelentă pentru relaxarea cu prietenii – aici sunt multe mini-hoteluri și apartamente și, de asemenea, viața de noapte este foarte bogată.

Suntem siguri că Albania va deveni o adevărată vedetă a acestui sezon estival. Descoperă noi direcții trendy cu Join UP!tm