Agenți

Ofertă exotică: Deservire la sol de la Join UP! în Maldive, Emiratele Arabe Unite și Republica Dominicană

Pentru cei care deja au ales destinația exotică pentru următoarea vacanță și care știu cum să ajungă acolo, Join UP! are o ofertă excelentă de deservire la sol în Maldive, Republica Dominicană și Emiratele Arabe Unite. Descoperiți chiar acum de ce este simplu și avantajos!

DESERVIREA LA SOL DE LA JOIN UP!

Pentru cine este oferta:

Pentru cei care au deja un bilet pentru destinația dorită într-una dintre cele trei țări: Maldive, Republica Dominicană, Emiratele Arabe Unite.
Pentru cei care doresc să se cazeze într-un hotel confortabil la un preț avantajos.
Pentru cei care sunt obișnuiți să călătorească cu ușurința pe care le-o oferă un travel-partener de încredere cu o bogată experiență. Join UP! se ocupă de toate detaliile.

Ce oferim noi?

O vacanță de neuitat, care se încadrează în unul din conceptele noastre cool: Like a Star – o vacanță de lux în Maldive care vă face să vă simțiți ca o vedetă,  WOW Dubai – plimbări captivante în Emiratele Arabe Unite care vă vor încânta și impresiona; sau oportunitatea de a descoperi farmecul deosebit al Republicii Dominicane în care vă veți îndrăgostești o dată pentru totdeauna.
O primire călduroasă, asistență permanentă și răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră din partea companiilor partenere.
Excursii care vă permit să descoperiți o nouă cultură și să vedeți cele mai magice și fotogenice locuri ale destinației.
Cazare în hoteluri care depășesc orice așteptări, la prețuri care surprind plăcut.

Activând de mai mulți ani în acest domeniu, am reușit să facem parteneriate cu mai multe lanțuri și hoteluri din întreaga lume. Acum, turiștii noștri pot să se bucure de beneficiile acestei prietenii prin oferte excelente și reduceri plăcute la cazare. Și iată recomandările noastre:

DESTINAȚII

Și, bineînțeles, destinațiile. Le-am ales cu un motiv anume. Aceste țări minunate atrag turiștii! Și, iată de ce.

Maldive

  • Lumea subacvatică. Diverii din întreaga lume visează să viziteze aceste țărmuri. Pisicile de mare, diavolii de mare uriași, rechinii de recif, coloniile de corali și bancuri întregi de pești exotici pestriți sunt un spectacol de neuitat.
  • Atmosfera. Plaje albe ca zăpada, înconjurate de o junglă densă, locuri izolate de ochii lumii, cină la lumina lumânărilor și șansa de a uita pentru o vreme de toate grijile. Doar în Maldive!
  • Hotelurile. Adesea, acestea sunt insule separate, cu bungalouri ascunse în tufișuri verzi sau situate chiar pe apă. Cine nu a visat măcar o dată să deschidă ușa camerei și să se scufunde imediat în îmbrățișarea caldă a oceanului?

Republica Dominicană

  • Plajele. Cu nisip alb ca zăpada și intrare domoală, cu baraje din recifuri care protejează de creaturile marine periculoase. Turiștii pot decide singuri ce coastă să aleagă – Marea Caraibelor sau Oceanul Atlantic.
  • Balenele. Pentru a vedea acești giganți marini, turiștii din întreaga lume vin în Republica Dominicană de la jumătatea lunii ianuarie până la jumătatea lunii martie. Aceasta este perioada jocurilor de împerechere ale balenelor cu cocoașă, care încântă observatorii sărind din apă și lansând spectaculoase coloane de apă.
  • Istoria. În această țară puteți combina vacanța relaxantă pe plajă cu excursiile în locuri interesante. Aici puteți vizita epave, prima catedrală din America sau palatul lui Diego Columb, fiul celebrului navigator.

EAU

  • Viitorul. Probabil că nu există nici o altă țară în lume care să se fi apropiat mai mult de conceptul viitorului așa cum a făcut-o Emiratele Arabe Unite. O călătorie în EAU este ca un portal în timp. Aici puteți vedea tot ce este cel mai înalt, cel mai mare și cel mai avansat din punct de vedere tehnologic. Iar pentru a descoperi pe deplin noua lume, vă sugerăm să vizitați Muzeul Viitorului. Acolo, cele mai strălucite minți ale lume își oferă viziunea lor asupra unui „mâine” îndepărtat.
  • Distracții. În EAU găsiți distracții pentru orice gust. Puteți să conduceți un jeep în deșert, să înfruntați ”valurile” de nisip pe o placă, să mergeți cu iahtul sau să închiriați o supercar, să zburați cu un balon cu aer cald sau să vă încântați de frumusețea unei moschei.
  • Shopping. Perioada între 15 decembrie și 29 ianuarie este adevăratul paradis al împătimiților de cumpărături – World Shopping Festival. Dar, și în restul perioadelor puteți face cumpărături la prețuri avantajoase în marile centre comerciale din EAU, unde este ușor să te pierzi pentru o zi întreagă.

Sunteți gata să planificați o vacanță exotică de neuitat cu Join UP!?