Agenți

Explorăm Zanzibarul cu Join UP!: primele impresii ale agenților moldoveni

Iarna vine foarte curând, dar nu am pierdut timpul și suntem deja bine pregătiți! Astăzi vă oferim un adevărat exotic – insula Zanzibar, unde fiecare va avea propriile experiențe și amintiri excepționale, pe care cu siguranță veți dori să le împărtășiți și să le trăiți din nou. Există soare, nisip alb și cald, ape turcoaz ale oceanului, fructe proaspete, hoteluri confortabile și locuitori autohtoni prietenoși.

Dar mai bine despre asta vor povesti agenții noștri, care au încercat deja turul, pentru a aprecia toate beneficiile vacanței cu Join UP! și, desigur, sunt gata să vă împărtășească părerea lor.

PRODUS SIGUR SI PUTERNIC

Un produs bun este cheia unei odihne bune. Așadar, puteți fi siguri că suntem pregătiți pentru sezonul de iarnă și facem totul pentru a ne asigura că călătoria dumneavoastră să fie plină numai de impresii plăcute și de neuitat!

  • Programul de zbor începe la 1 noiembrie 2023. Zburăm din Chișinău o dată pe săptămână — așa că luați-vă concediu și faceți-vă bagajele!
  • Zburăm pe aripile SkyUp la bordul aeronavei B737-800NG. Zbor direct cu o oră de realimentare fără a părăsi avionul
  • Opțiuni de durată a turului: 7, 14, 21 de zile. Costul pentru două persoane pentru 7 zile – de la 1213 EUR*. Dacă nu este „Wow”, atunci ce este?
  • Contractare bună, un număr mare de exclusivități și hoteluri – favoriți ai pieței – o combinație grozavă, nu-i așa? De exemplu, vă recomandăm:

IMPRESII DE NEUITAT

După cum puteți vedea, am pregătit deja totul pentru a vă face vacanța cât mai confortabilă și mai plăcută. Agenții noștri, care au testat această excursie în cadrul unui turneu promoțional, din care s-au întors chiar zilele trecute, s-au convins deja de acest lucru.

Daria
Zborșcic
Agent Join UP! Moldova, Chișinău, Strada București 43

“În primul rând, am considerat Tanzania doar ca pe o împlinire a visului meu din copilărie – safari. Pentru că „Regele Leu” nu m-a lăsat nici pe mine indiferentă. Dar s-a dovedit a fi o experiență foarte interesantă, care mi-a depășit așteptările.

Insula Zanzibar este formată din două epoci diferite, care împărtășesc un teritoriu comun. Pe de o parte – hoteluri Resort cu tehnologii noi, pe de altă parte- o viață complet diferită, simplă, aproape lipsită de excesele civilizației, cu care suntem atât de obișnuiți. Într-un fel, este o revoluție a conștiinței, un restart și o oportunitate de a-ți regândi viața și obiectivele.

Pentru mine, acest tur este unul dintre cele mai bune lucruri. Chiar și în timpul refluxului, nu am fost dezamăgiți – am avut ocazia sa ne plimbăm până la recif în căutarea stelelor de mare și a altor viețuitoare ale oceanului. Dacă am fi avut copii cu noi – ar fi încântați!

În ceea ce privește hotelurile – sunt pentru toate gusturile și dorințele, dar le-aș împărți astfel:

pentru romantism si luna de miere

  • Riu Palace Zanzibar (Adults Only 18+) 5*
  • LUX* Marijani Zanzibar 5*
  • шикарная новинка — Kwanza Resort 5*

pentru vacanță în familie

  • Emerald Zanzibar Resort & Spa 5*
  • Melia Zanzibar 5*
  • Riu Jambo 4*

pentru odihnă activă

  • VOI Kiwengwa Resort 4*
  • Nungwi Beach Resort by Turaco (ex. DoubleTree Resort by Hilton Nungwi) 4*
  • Amaan Bungalows Beach Resort 3*
  • Palumbo Kendwa Beach 4*”
Daria
Valenga
Director BOOM Travel

“Impresiile mele sunt atât de puternice din punct de vedere emoțional, încât încă visez la această insulă, de parcă aș fi încă acolo! În Zanzibar aveți ocazia să vă scufundați în atmosfera, cultura și modul de viață al populației locale, să simțiți ritmul vieții și aroma unică a acestora – această lume complet diferită ajută la redefinirea percepției vieții și a valorilor.

Excursia safari a făcut o impresie deosebită! Mereu ne tăia răsuflarea frumusețea din jurul nostru, am fost copleșiți de lacrimi de bucurie și emoții. Părea că tot ceea ce se întâmplă era doar un vis magic, sau că ne aflam în cele mai bune programe Discovery sau National Geographic. Acestea sunt locurile în care îți dorești să te întorci și să retrăiești din nou toate momentele – o lume în care domnește starea de spirit Hatuna Matata și fericirea absolută în jur!

Programul turului a fost informativ și foarte interesant: am studiat baza hotelieră, ne-am făcut o imagine în minte, iar acum înțelegem ce parametri și preferințe pot satisface cel mai bine nevoile turiștilor noștri. Toate hotelurile cu plaje frumoase, servicii de calitate și o gamă variată de bucate. Pentru o vacanță de familie cu copii recomand cu încredere:

  • Riu Jambo 4*
  • Nungwi Beach by Tucano 4*
  • The Royal Zanzibar 5*

În ceea ce privește odihna tinerilor, hotelul VOI Kiwengwa Resort 4* îmi este gravat în memorie – un program activ, o echipă de animatori pentru întreaga zi și o plajă albă ca zăpada cu apă turcoaz pentru o vacanță minunată și fotografii de neuitat.

Recomand din tot sufletul această destinație -și eu aș fi fericită să mă întorc din nou în Zanzibar și Tanzania! În plus, consider zborul direct din Chișinău un mare bonus – nu am mai fost niciodată atât de aproape de locuri exotice și la prețuri atât de accesibile!”

Într-adevăr, o experiență foarte tare de la Join UP! pe care vrei să o repeți.

Să zburăm împreună pentru a explora exoticul Zanzibar?


*Prețurile sunt actuale la momentul publicării