Agenți

Preferata trupă rock ”Okean Elzy” pe Cipru: concert, care nu trebuie ratat!

Este timpul să planificați o călătorie în Cipru, deoarece aveți marea șansă de a combina plăcut și util: mergeți la un concert al unei trupe rock celebre, odihniți-vă și susțineți Ucraina.

”Okean Elzy” călătorește cu turneul mondial ”Help for Ukraine”, iar acum se află pentru prima dată în Cipru! Muzica și versurile lor unesc oamenii din întreaga lume și rezonează în sufletul fiecăruia cu ușurință și sinceritate. Așa că acum este momentul să începeți să învățați o nouă limbă și să cântați alături de toate hiturile celebre ale trupei*:

“Все буде добре**”

Deci, faceți valiza, îmbrăcați-vă în galben și albastru și veniți să asculți muzică cool și să vă energizați pentru mult timp înainte! Pentru ca fiecare să poată scrie în jurnalul său de amintiri: ”30 august. A fost o noapte incredibilă!”

MARELE EVENIMENT

Această legendară trupă rock ucraineană va concerta în Limassol – numită și Riviera cipriotă – pe 30 august 2023, pe stadionul Tsirio (Steliou Kiriakidi 11, Limassol 3080). O parte din încasările obținute din vânzarea biletelor vor merge în sprijinul copiilor afectați de război.

Biletele au prețuri cuprinse între între 59 și 450 de euro.
Puteți achiziționa bilete aici

CU JOIN UP! PE CIPRU!

Am luat deja steagul ucrainean ca suport. Mergem împreună? Călătoriți în Cipru împreună cu Join UP!


*Videoul a fost preluat de pe canalul oficial al ”Okean Elzy” (https://www.youtube.com/@okeanelzyofficial) pe YouTube
Fotografii preluate de pe site-ul oficial al evenimentului și shutterstock

**Все буде добре — traducerea din ucraineană “totul va fi bine”