Agenți

Hotelul Meraki de la SUNRISE Resorts&Cruises din Sharm el Sheikh - o nouă dimensiune a experienței de vacanță în Egipt

Adorăm acest proces incitant de căutare a noi modalități de a surprinde turiștii în timpul vacanței, cu conceptul nostru Rediscover. Iar cu ajutorul hotelierilor creativi, acest proces nu numai că este distractiv, dar și ușor! De exemplu, noii noștri prieteni din Egipt, lanțul hotelier SUNRISE Resorts&Cruises, ne-a încântat cu un proiect unic în Sharm El Sheikh, care îi poate impresiona chiar și pe cei pasionați de Egipt, cu o experiență de invidiat.

ACUM ȘI ÎN SHARM EL SHEIKH

Lanțul hotelier SUNRISE Resorts&Cruises este prezent pe piața turistică egipteană de peste 20 de ani. În acest timp, în țară au apărut 18 stațiuni uimitoare. Fiecare dintre stațiuni devine memorabilă pentru oaspeți prin locația colorată și conceptul special ales cu grijă. Fie că este vorba de o stațiune de familie sau de un hotel pentru adulți. Proiectul Meraki, de exemplu, se va memora ca sinonim al distracției fără sfârșit! Acum puteți vizita acest hotel și în Sharm El Sheikh.

Obiectivul principal al Meraki este de a face ca șederea dumneavoastră în Egipt să fie o vacanță fără sfârșit, de care vă puteți bucura imediat ce vă ridicați din pat. Pentru Sharm El Sheikh, Meraki este un fenomen unic! Este primul hotel-club în stil boho din stațiune.

«Boho» – este prescurtarea de la franțuzescul „bohème” și presupune un amestec de culori și texturi diferite, un mix de mai multe stiluri, inclusiv vintage, hippy și etno.

Aici totul este creat cu un gust și o dispoziție specială:

  1. Camerele – sunt amenajate în culori deschise și plăcute, fiind utilizate multe materiale naturale, cu ferestre mari care lasă să pătrundă lumina soarelui.
  2. Oaspeții pot alege să stea în apartamente cu o piscină sau jacuzzi propriu.
  3. Impresionează și lobby-ul, lounge-ul și restaurantul amenajate în stil modern.
  4. Acest hotel are cu siguranță caracter și stil. Este atât de special încât i-a inspirat pe creatori să creeze o colecție de haine boho care era să devină cartea de vizită a Meraki-people. Iar noi știm exact cine sunt acești oameni – turiștii care știu și iubesc să se bucure de viață. Acest hotel oferă o multitudine de oportunități
Ayman
Hassan
Manager de hote

«Hotelul Meraki Resort Sharm el Sheikh este o descoperire a acestui an. După succesul uriaș al Meraki, compania SUNRISE a decis să facă fericiți și oaspeții din Sharm el Sheikh. Acum aceștia au ocazia perfectă de a combina o vacanță într-o atmosferă de petrecere fără sfârșit cu șansa de a explora flora și fauna variată a unuia dintre cele mai renumite golfuri de pe coasta Sharm el Sheikh. Aici oaspeții vor fi întâmpinați cu căldură de personalul pregătit la cel mai înalt nivel pentru a vă deservi, cu delicii culinare de la bucătari excelenți conform conceptului ”all inclusive a la carte”, camere confortabile și, bineînțeles, renumita particularitate de la Meraki – distracție și petreceri 24/24».

Ahmed
Abd El-Meguid
Director general, Meraki Resort Sharm el Sheikh

«Hotelul Meraki – primul hotel club în stil boho din Sharm el Sheikh și al doilea de acest tip din Egipt (după Meraki din Hurghada) este amplasat de-a lungul coastei Mării Roșii, în Golful Ras Nasrani, o destinație de renume internațional pentru scufundări. Datorită conceptului ”all inclusive a la carte”, interiorului boho autentic, celor șapte restaurante cu o varietate de bucătării din întreaga lume, a camerelor de lux, a petrecerilor zilnice non-stop și peisajelor naturale hipnotizante, hotelul oferă o experiență de vacanță de neuitat care depășește așteptările oaspeților».

INSULA PENTRU ADULȚI

Meraki Resort SSH este, din mai multe motive, alegerea perfectă atunci când vine vorba de vacanțe pline de distracție pentru cei tineri.

  • Conceptul 16+. Hotelul este destinat exclusiv adulților, care sunt gata să se bucure de atmosfera petrecerilor fără sfârșit.
  • Egiptul neconvențional. Exact așa cum ne place nouă, nu veți găsi un alt hotel ca acesta în Sharm el Sheikh. Prin urmare, o vacanță în acest hotel va fi foarte diferită de experiența obișnuită în Egipt.
  • Dansuri. Un alt motiv pentru a merge anume aici. Fie că purtați o ținută strălucitoare și plină de farmec sau sunteți în costum de baie direct de pe plajă, cu un cocktail în mână sau la braț cu un străin adorabil, nu veți putea rezista ritmurilor incendiare de dans.
  • Distracții. Oaspeții de la Meraki adoră să se distreze la petrecerile tematice zilnice. Alternativ, oaspeții pot să-și creeze propria muzică, sub îndrumarea unor DJ profesioniști în cadrul master-class-urilor speciale.
  • Sărbători. Pentru oaspeții pentru care perioada vacanței coincide cu o ocazie deosebită, hotelul oferă o deservire mai specială. De exemplu, oaspeții care își aniversează ziua de naștere vor fi răsfățați cu tort și lumânări, în timp ce tinerii căsătoriți se vor bucura de micul dejun în cameră și de o cină romantică la lumina lumânărilor.
  • Sport. Nu uitați să vă mențineți în formă – oaspeții hotelului pot face acest lucru într-un mod distractiv și variat. De exemplu, să participe la sesiunile de grup de aerobic acvatic sau pilates, să joace biliard și tenis de masă, să navigheze și să facă windsurfing.
  • Relaxare. Cel mai bun loc pentru a relaxa mintea și trupul, pentru a uita de muncă și pentru a scăpa de agitație este complexul SPA mare și modern de la Meraki.

LOCAȚII

Meraki oferă, de asemenea, o experiență gastronomică de neuitat, cu opt restaurante care servesc diverse bucătării din întreaga lume. Oaspeții au la dispoziție un restaurant à la carte cu conceptul ”all inclusive”, iar barurile oferă băuturi alcoolice premium 24/24.

Munchery

Un restaurant spațios și plin de lumină care oferă bucate tradiționale a mai multor culturi și vă poate deservi non-stop.

Burger Boulevard

Un local confortabil cu vedere la mare, care servește burgeri cu topping-uri și sosuri pentru toate gusturile!

Utopia Beach Club

Un restaurant elegant, cu un meniu fusion și mult spațiu pentru a dansa lângă piscină. Disponibil numai pentru oaspeții care au rezervat o anumită categorie de suite.

The Noodle Tribe

Aici vă puteți răsfăța cu niște tăiței asiatici incredibil de delicioși.

Yades

Un restaurant grecesc cu o terasă mare și însorită lângă piscină.

Felucca

Un restaurant cu specific marin și cu cele mai delicioase fructe de mare. Ce ziceți de un homar mare la cină?

Basilico

Bucătărie italiană a la carte.

VIAȚA NOCTURNĂ

Seara, în joc intră localurile de noapte, unde oaspeții nu doar pot mânca la un restaurant, ci și pot arde caloriile adunate în timpul zilei în cel mai plăcut mod posibil – dansând! La Meraki, oaspeții sunt invitați să se alăture unei petreceri non-stop. Atmosfera relaxantă care domină pe plajă în prima jumătate a zilei este înlocuită seara de melodii mai energice și mai electrizante, oferite de DJ locali și internaționali.

Ce este prin preajmă?

Golful Ras Nasrani
Pasionații de scufundări au la dispoziție o mulțime de locuri frumoase pentru diving și snorkelling în apropierea hotelului. Chiar în largul golfului se află un recif de corali viu colorat, cu bancuri de pești multicolori. Plajele sunt curate și spațioase.

Alegerea Join UP! pentru vacanța dumneavoastră în Egipt este garanția unei experiențe de neuitat.