Agenți

Descoperind toate fațetele insulei Sri Lanka cu tururi combinate de la Join UP!

Combinarea diferitelor activități și destinații într-o singură călătorie este un nou trend în turism. Noi, la Join UP! l-am studiat cu atenție și ne-am pregătit deja răspunsul pentru acest sezon.

Combinați aventura din jungla tropicală, atmosfera milenară a sanctuarelor budiste și plajele paradisiace de pe Oceanul Indian; adăugați câteva condimente, ceai adevărat de Ceylon și fructe exotice, amestecați și – „voila!”, obțineți călătoria de vis în Sri Lanka cu tururi combinate de la Join UP!.

CE SUNT TURURILE COMBINATE DE LA JOIN UP!

Sri Lanka este în portofoliul Join UP! din 2010.. În acest timp, 250 de mii de turiști cu noi s-au asigurat că exoticul este mai aproape și mai accesibil decât pare. Și noi, la rândul nostru, am explorat fiecare colț al „tărâmului binecuvântat”, iar acum misiunea noastră este să arătăm toată frumusețea și bogăția culturii sale printr-un program de excursii. Prin urmare, în acest sezon echipa Join UP! împreună cu partenerii, Delux Holidays a dezvoltat tururi combinate, îmbinând vacanța pe plajă cu un program bogat de excursii.

În ce constă specificul lor?

  • În posibilitatea de a combina diferite tipuri de recreere într-o singură călătorie,
  • de a vizita mai multe stațiuni din Sri Lanka simultan,
  • de a simți atmosfera și confortul diferitelor hoteluri: apartamente elegante în centrul orașului Colombo sau Kandy și bungalouri romantice lângă ocean,
  • de a lua cunoștință de cultura și natura multor regiuni,
  • de a diversifica vacanța pe plajă cu o varietate de activități,
  • de a descoperi mai multe fațete uimitoare ale insulei și a se simți aici like a local,
  • de a adăuga fotografii interesante din zeci de locații interesante în feedul dvs. Instagram ,
  • Până la 6 programe: de la un tur de o zi la un traseu interesant pentru întreaga săptămână, care conține cele mai cool locații ale insulei. Doar noi avem tururi de o asemenea durată pe piața moldovenească!
  • ghizii Delux Holidays vă întâmpină turiștii chiar la aeroport, iar imersiunea în atmosfera ușoară din Sri Lanka începe imediat după sosire.

Și o altă veste grozavă și dovada că călătoria cu noi este întotdeauna cât se poate de splendidă și profitabilă! Toate biletele de intrare la excursii turistice de la 1.11.23 la 1.03.24 pentru turiști Join UP! sunt gratuite.

LOCAȚII TOP DIN SRI LANKA DIN TURURILE COMBINATE DE LA JOIN UP!

Legendara Sigiriya

Urcați pe faimoasa stâncă și … înmărmuriți la admirarea peisajelor din jur. Aici au mai rămas, de asemenea, rămășițele unei cetăți din secolul al V-lea. Imaginați-vă, în ea se putea intra printr-o poartă sub forma unei guri de leu, sculptată în piatră – iar în spatele ei – un oraș întreg cu:

  • 5.600 m.p. de fresce unice care acoperă întregul versant al muntelui. Cele mai multe dintre ele au supraviețuit până în prezent și au devenit celebre ca o ”galerie de artă uriașă”.
  • Cascade din șanțuri de apărare și grădini de piatră care au servit cândva drept refugiu pentru călugării budiști.
  • Grădini de apă cu piscine, pârăie și, eventual, primele havuzuri din lume.

Cum să nu te farmece astfel de măreție și frumusețe?! Nu e de mirare că Sigiriya este considerată una dintre cele mai vizitate atracții din țară și este protejată de UNESCO.

Capitala antică Polonnaruwa

Polonnaruwa – Capitala Medievală și reședința conducătorilor din Sri Lanka este o locație obligatorie spre a fi vizitată în țară. Uită-te la ceea ce așteaptă turiștii acolo:

  • Cel mai vestit templu din Sri Lanka – Gal Vihara. Da-da, veți putea aprecia amploarea și capodopera statuilor de granit a lui Buddha de renume mondial care au păzit acest loc sacru mii de ani. Lungimea celei mai mari dintre ele este de 14 metri, iar modul în care oamenii au creat aceste sculpturi fără echipament modern este încă un mister.
  • Vatadaj, a cărei istorie este învăluită în multe legende și, potrivit uneia dintre ele, complexul a fost construit pentru a păstra relicva – Dintele lui Buddha.
  • Complexe arhitecturale unice Nissanka Lata Mandapaya și Casa imaginilor din Lankatilaka.
  • Vestigiile Palatului Regal. În cele din urmă, ascultându-i povestea, veți fi imediat dus în secolul al XII-lea și vă veți plimba prin toate cele șapte etaje ale castelului împreună cu regele Parakramabahu. Se spune că aici erau o mie de camere luxoase.
  • Parcul Național Minneria. Nu ratați șansa de a vedea cea mai mare petrecere de elefanți de pe întregul continent Asiatic. Din mai până în septembrie, se adună aici cu sutele și sunt însoțiți de peste 20 de specii de animale și 160 de specii de păsări! De exemplu, leoparzi, bivoli, căprioare, manguste.

Kandy cu mii de fețe

Kandy, capitala ultimului regat sinhalez, este locul perfect pentru a explora istoria și cultura artistică a insulei. Este, de asemenea, visul multor pelerini budiști. Ce se poate de văzut aici?

  • Templul dintelui lui Buddha (Sri Dalada Maligawa). În acest altar se păstrează una dintre cele mai importante relicve ale budismului. Timp de 2.500 de ani, în lume s-au păstrat doar 3 dinți sacri ai lui Buddha, iar turiștii tăi vor avea ocazia să vadă unul dintre ei!
  • Grădina Botanică din Peradeniya. Cea mai mare și mai frumoasă grădină botanică din Sri Lanka, care va împlini în curând 300 de ani! Ce-ar fi să vă plimbați printre 4.000 de specii de plante tropicale și să faceți o ședință foto incredibil de frumoasă în Grădina Orhideelor sau lângă un arborele de lalele plantat la începutul secolului al XX-lea de cuplul regal britanic George și Mary?
  • Lacul Kandy. Este greu de crezut că acum puțin peste 200 de ani această frumusețe nu exista. Dar e adevărat. Lacul a fost amenajat la ordinul ultimului conducător al regatului Kandy, iar acesta și-a așezat haremul pe o insulă din centrul lacului. Și acum, în loc de prințese, locuiesc aici o mare varietate de Animale tropicale.
  • Spectacol de dans Kandy. Magul Bera, Puja Natuma, Devol Natuma – dansuri tradiționale ale triburilor din Lanka care pot fi interpretate live pot fi văzute doar aici pe insulă. Este un caleidoscop fascinant de costume autentice strălucitoare, acrobații, mișcări de dans care imită activitățile de zi cu zi ale localnicilor și spectacole de foc.

Templul de aur din Dambulla

Dambulla este cel mai mare altar rupestru din Asia de Sud, unde mii de pelerini se adună aici deja de 22 de secole. Imaginați-vă, această creație are mai mult de două mii de ani și în interior puteți vedea încă statui ale lui Buddha create înaintea erei noastre! Aici sunt aproximativ 150 de statui, și asta este cea mai mare colecție din lume!

Nuwara Eliya

Ce excursie în Sri Lanka se poate face fără istoria ceaiului? Vă invităm în Nuwara Eliya, „orașul luminii”, renumit pentru plantațiile sale de ceai, care se întind între 1.400 și 2.400 de metri altitudine. De asemenea, trebuie neapărat să vă plimbați pe străzile sale și să vă bucurați de vechea arhitectură colonială: vechi conace englezești, curți fermecătoare și grădini frumoase înconjurate de terenuri de golf.

Ella Fotogenică

Puntea de observare Small Adam’s Peak din orașul Ella – Locul perfect pentru a vedea cât de diferit poate fi Sri! Și numai în acest moment puteți face o mulțime de fotografii de lux pe fundalul plantațiilor de ceai și orez, peisaje montane și urbane, cascade. Ei bine, cea mai de succes locație pentru poze de Instagram, desigur, va fi podul unic cu 9 arcuri!

Capitala modernă Colombo

Înainte de a începe orice tur, puteți adăuga 1 zi în Colombo – cel mai mare și mai populat oraș din Sri Lanka. Pentru ce este renumită capitala?

  • Arhitectura colonialăcartierul Fort, cu unul dintre cele mai vechi hoteluri din Asia, care încă își primește oaspeții, și promenada centrală, cheiul Galle Face, sunt doar câteva exemple.
  • Sanctuare budiste, printre care Templul Gangarama, este unul dintre cele mai bogate din Sri Lanka, care are un centru de formare a călugărilor budiști, o școală tehnică, o bibliotecă și un muzeu.
  • Mâncare stradală – punctele de vânzare de mâncare stradală de aici oferă o mare varietate de produse: de la tradiționalul cattu roti (un fel de mâncare format din felii de pâine tradițională, legume, pui și condimente) până la fructe de mare proaspete.
  • Viață nocturnă vibrantă cu baruri, cluburi și cazinouri.
  • Posibilitățile de shopping variază de la piețe stradale colorate la centre comerciale moderne cu mai multe etaje.
  • Plaje frumoase, de exemplu, muntele Lavinia, Negombo și Panadura.

Ei bine, este posibil acum, după ce ați aflat despre astfel de bogății din Sri Lanka, să nu profitați de șansa de a vedea și de a simți totul în direct?! Știm răspunsul. Prin urmare, am avut deja grijă de călătoria de vis pentru turiștii dvs.

SRI LANKA CU JOIN UP!

  • Zboruri confortabile pe aripile SkyUp sub apelul Fly One. Începutul programului de zbor din 27 decembrie.
  • Zboruri directe din Chișinău cu realimentare în Bahrain (1 oră, fără coborâre din avion). Un pic mai mult de 10 ore și sunteți în Sri Lanka!
  • Sosirea la Aeroportul Mattala din  Sri Lanka, în partea de sud a insulei, de unde este mai convenabil să ajungeți la cele mai populare stațiuni: Tangalle, Galle, Hikkaduwa. Și, de asemenea, un alt avantaj pentru turiștii interesați de programele de excursii – există multe atracții populare în apropiere.  De exemplu, Parcul Național Yala, Vârful lui Adam, Podul cu nouă arcuri.
  • Tururi pentru 9, 10 și 20 de nopți. Oferim zboruri timpurii către Sri Lanka și zboruri dus-întors după-amiaza. În acest fel, turiștii vor avea mai mult timp să se relaxeze!
  • O bază hotelieră bună. Portofoliul nostru include majoritatea hotelurilor preferate. Recomandare de la Join UP!
    Araliya Beach Resort & Spa Unawatuna;
    Club Waskaduwa Beach Resort & Spa;
    Citrus Hikkaduwa;
    Centara Ceysands Resort & Spa;
    Hikka Tranz by Cinnamon.
  • Partener de încredere, Delux Holidays, care are peste 10 ani de experiență pe piață.
  • Ghizi care vorbesc rusă și engleză.

Descoperiți toată versatilitatea insulei Sri Lanka cu tururi combinate de la Join UP!