Agenți

Petrece o vacanță de neuitat în colțurile pitorești ale Ciprului cu Join UP!

Cipru atrage turiștii nu numai prin marea sa caldă, plajele curate, hotelurile confortabile, ci și prin natura sa extraordinară! Munți și cascade, canioane și lagune – este pur și simplu imposibil să nu te îndrăgostești de priveliștile locale.

Vină cu noi în Cipru și convinge-te singur de acest lucru!

Detalii:

Join UP! vă oferă o posibilitate unică: rezervați un sejur la Hotelul Atlantica Akteon Holiday Village 4 * din Cipru și primiți cadou Atlantica Akteon Holiday Village 4* excursie la Laguna Albastră.

  • Sub soarele magic al Ciprului, bucurându-te de peisaje de inedite și brizele răcoritoare ale mării, vei pleca din portul Latchi pe un iaht de excursie confortabil de-a lungul coastei pitorești a insulei.
  • Îndreptându-te spre maiestuoasa Lagună Albastră, renumită pentru apele sale turcoaz, vei vizita și baia Afroditei, unde zeița, conform legendelor, și-a întâlnit iubitul Adonis.
  • Pentru a-ți reîncărca bateriile și a simți gustul verii, te poți bucura de fructe proaspete pe parcursul întregului tur.

Și când rezervi hoteluri din lista de mai jos, primești cadou o excursie Relax Cruise.

  1. Atlantica Callisto Tourist Village 4*
  2. Tsokkos Beach Hotel 4*
  3. Iliada Beach Hotel 4*
  4. Adelais Bay Hotel 3*
  5. Toxotis Hotel Apartment ECONOM

Vei avea posibilitatea de a face o excursie de dimineață cu barca de-a lungul coastei Ciprului. Satul Protaras, Rezervația Naturală Kavo Greco, unicalul Pod al păcătoșilor, altarul de pelerinaj — peștera Fecioarei Maria, peștera „Gura Rechinului”, Golful Konnos, vechiul oraș fantomă Famagusta – și acestea nu sunt toate punctele traseului!

Promoția este valabilă pentru sosirile din 6, 10 și 13 august cu plecări din Chișinău.
Și, de asemenea, pentru serviciul la sol la rezervarea hotelurilor Atlantica Callisto Tourist Village 4* și Atlantica Akteon Holiday Village 4* pentru sosiri în perioada 6-13 august.

Adaugă o altă impresie vie călătoriei tale – nu rata ocazia de a te bucura de Magicul Cipru cu Join UP!