Agenți

“Rebaixes”! La Barcelona după cumpărături cu Join UP!

Vara nu este doar despre sezonul de plajă, ci și despre cele mai mari reduceri din Europa. Vitrine luminoase, mărci preferate, reduceri de până la 80%… Este oare posibil de rezistat? Trebuie să zburam la shopping! Încotro? Desigur, la Barcelona!

Ea intră în top zece capitale ale modei din lume, are una dintre cele mai dinamice industrii de modă și găzduiește branduri de renume mondial, case de modă și școli.*Rebaixes ** este cuvântul lunii pe vitrinele locale și aveți posibilitatea de a avea timp să vă reînnoiți garderoba calitativ și profitabil. Pe lângă toate shopping-ul este, de asemenea, una dintre cele mai bune terapii anti-stres, așa că se pare totul evident. Și nici nu trebuie să căutați prin Google nimic, pentru că am pregătit deja o listă utilă pentru shopping.

UNDE FACEȚI SHOPPING

Centrul Barcelonei este locul ideal pentru un shopping-tur. Sunt 5 km de străzi cu buticuri și magazine:

  • Passeig de Gràcia – cu Louis Vuitton, Gucci, Cartier, Yves Saint Laurent, Hermes, Chanel și magazinul emblematic ZARA. Și toate acestea se află printre capodoperele arhitecturii moderne catalane!
  • Portal del Angel – cu magazinele emblematice H&M, Kiabi, Mango, Zara, Desigual.
  • Avenida Diagonal – cu Calvin Klein, Giorgio Armani, Gucci, Zara Home.

Cele mai renumite centre comerciale din Barcelona sunt, de asemenea, situate în aceeași zonă.

Diagonal Mar

Cel mai mare mall din capitala catalană cu premii Traveler’s Choice 2020*** de la Tripadvisor:

  • aproximativ 200 de magazine pe o suprafață de 90.000 m²,
  • un spațiu separat pentru pop-up-urile mărcilor locale-The Cube,
  • zona pentru copii,
  • restaurante,
  • terasă panoramică deschisă.

El Corte Ingles

Cel mai mare lanț de centre comerciale spaniole, a cărui istorie a început în 1890 cu un mic croitor din Madrid. Cel mai mare dintre mall-urile lor din Barcelona se află pe Plaza Catalunya:

  • 8 etaje de magazine,
  • food court cu restaurante,
  • terasă panoramică la etajul 9 cu vedere la Plaza Catalunya.

L’illa Diagonal

Primul centru comercial din Barcelona, care sărbătorește anul acesta 30 de ani. La crearea proiectului de construcție, autorul a fost inspirat de centrul Rockfellow din New York. Prin urmare, merită să ne venim aici cel puțin de dragul arhitecturii, dar suntem siguri că vizita nu se va limita doar la aceasta. Pe o suprafață de 35.000 m² aici găsiți:

  • 170 de magazine,
  • zona cu parc,
  • cafenele și restaurante.

Las Arenas de Barcelona

Principala caracteristică a mall-ului este locația sa. Nu credem că multe persoane au vizitat un centru comercial aflat într-o clădire care a servit drept arenă pentru corida! Deci – bine ați venit la Las Arenas de Barcelona! Această clădire cu o istorie de 120 de ani găzduiește:

  • 3 etaje de magazine,
  • muzeul muzicii rock,
  • terasa cu vedere panoramică la etajul 5.

Pentru cei mai fanatici shopaholici must visit**** sunt, de asemenea, outlet-urile din Barcelona.

La Roca Village

Cel mai faimos oraș outlet este la 40 de minute de mers cu mașina de Barcelona, care funcționează de 25 de ani. Acesta este un întreg oraș pietonal cu zone verzi, havuzuri, mozaicuri în stil Gaudi și o infrastructură comercială incredibilă:

  • aproximativ 150 de magazine de marcă, inclusiv: Asics, Hugo Boss, Furla, Hackett, Karen Millen, Montblanc, Pinko, Adidas, New Balance, Levis, the North Face, Timberland, Tumi, Zadig & Voltaire și Zwilling,
  • reduceri pe tot parcursul anului până la 60%,
  • shopping-asistent personal,
  • hands free shopping, pentru a nu vă încărca cu pungi de cumpărături, dar pentru a vă plimba prin magazine fără lucruri inutile,
  • restaurante și cafenele.

Viladecans The Style Outlets

La doar 15 minute de mers cu mașina de la Barcelona și vă aflați pe teritoriul unuia dintre cele mai noi orașe outlet.

  • 130 de magazine, inclusiv: Adidas / Reebok, Calzedonia, Camper, Converse, Crocs, Desigual, Ecco, Gant, Le Coq Sportif, Liu Jo Uomo, Nike Factory, Polo.
  • Reduceri de până la 70%
  • shopping-asistent personal,
  • zona pentru copii,
  • restaurante.

CE SE POATE DE CUMPĂRAT

Îmbrăcămintea spaniolă ca suveniruri este o idee grozavă. În plus, alegerea este cu adevărat enormă!

Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Pull & Bear, Stradivarius, Uterque – aceste mărci aparțin Companiei spaniole Inditex, una dintre cele mai mari din industria modei din lume. Nu este surprinzător faptul că în magazinele de marcă din Spania este disponibil cel mai mare sortiment al fiecărei mărci și există posibilitatea de a găsi colecții unice și de a fi primul care cumpără lucruri din colecțiile noi.

Și în cazul în care doriți să vă răsfățați pe dvs. sau pe cei dragi cu lucruri interesante de designer, vă oferim câteva idei:

pantofi de la Manolo Blahnik, fanii căror sunt Beyonce și Madonna
espadrile de la Castañer creat în colaborare cu Yves Saint Laurent
accesorii extravagante de la Bimba y Lola și La Portegna
tricouri originale de la Custo, care sunt în garderoba Penelopei Cruz, Juliei Roberts, vedetele serialelor TV ”The Friends” și ”Sex and the City”
îmbrăcăminte sau accesorii de la Loewe – una dintre cele mai vechi case de modă din lume, care chiar a îmbrăcat familia regală!

Mila
Kobzar
manager de produs la o companie IT, locuiește în Barcelona de 1 an

”Cred că Barcelona este o alegere ideală pentru cumpărături profitabile și interesante, mai ales acum – pentru că de la mijlocul lunii iulie până la mijlocul lunii august reducerile aici sunt fantastice. Unde trebuie de mers la cumpărături? De exemplu, știți exact mărcile spaniole pe care le preferă catalanii – Massimo Dutti, Oysho, Zara, treceți pe la magazinele lor de marcă. Merită să vizitați mall-uri locale foarte populare Westfield Glories și L’illa Diagonal, unde sunt mai puțini turiști, iar articolele massmarket sunt bine prezentate. Și, de asemenea, El Corte Ingles, unde pe lângă mărci cunoscute, sunt și propriile linii de produse ale moll-ului. De asemenea, recomand insistent Cartierul Gotic și Carrer dels Tallers – iată un adevărat paradis pentru iubitorii de mărci vintage, de nișă și locale. Poți doar să te plimbi pe aceste străzi înguste intrând în fiecare magazin în căutarea a ceva interesant.”

BARCELONA CU JOIN UP!

Program de zbor comod

Zborăm de la Chișinău la Barcelona de trei ori pe săptămână: marți, joi și duminică. Deci, puteți organiza nu numai un weekend la cumpărături, dar îl puteți combina și cu o mică vacanță la mare.

O largă alegere de hoteluri din Barcelona și stațiuni din apropiere

Recomandările noastre:

Un fantastic program de excursii.

Aveți timp să rezervați un refugiu la cumpărături de neuitat cu Join UP!


* conform Fashion Schools
** din spaniolă reduceri
*** din engleză, alegerea turiștilor
**** din engleză, trebuie de vizitat