Agenți

Reducere pentru turiștii Join UP! pentru cumpărături în faimosul El Corte Inglés din Barcelona!

Printre frumoasele străzi spaniole cu o arhitectură interesantă, sub soarele fierbinte, veți găsi o mulțime de magazine și centre comerciale, unde cumpărăturile devin pentru fiecare vizitator o baghetă magică într-o călătorie prin lumea modei. Unde vitrinele magazinelor deschid în fața noastră nu doar sortimente de mărfuri, ci scene de basm din fanteziile celor mai talentați designeri și couturiști.

Imaginați-vă: o dimineață însorită în Barcelona plină de culoare, plină de aromele care vin din cafeneaua locală de la colț. Picioarele vă duc într-un loc unde puteți mânca și experimenta cultura locală autentică: Centrul comercial El Corte Inglés vă întâmpină cu brațele deschise. Treci pe lângă numeroase magazine de marcă și îi auzi pe spaniolii plini de culoare vorbind despre calitatea înaltă a materialelor și pe turiști remarcând: „Am văzut această ținută online, dar este și mai frumoasă în realitate”. Și micul dejun este uitat, pentru că aici toată lumea face un dans special din vitrină în vitrină, fascinată de varietatea de modă și de reduceri. Ei bine, nu este un păcat să ne dorim să ne cufundăm în această acțiune fascinantă!

REDUCERE ȘOC

În această lună, Centrul Comercial El Corte Inglés a pregătit ceva special: 300 de carduri de reduceri special pentru turiștii Join UP! Care sunt condițiile?

  • Oferim câte un card pe tur pentru cei care vor să facă o excursie la Barcelona și să meargă la cumpărături*.
  • De la fiecare achiziție, cardul va fi creditat cu 10% din prețul produselor/strong>
  • Reducerea de 10% va fi activată la prima achiziție. Cardul este valabil timp de 5 zile.
  • Puteți obține cardul de la ghidul dvs. de pe coasta Costa Brava și Costa Dorada
  • Oferta este valabilă începând cu 17.08**.

Este o promoție frumoasă, nu-i așa? Este o ocazie excelentă de a vă reînnoi garderoba dvs. și a celor dragi și, de asemenea, de a scăpa de un pic de stres, al cărui nivel va fi cu siguranță redus de cumpărăturile plăcute și de alegerea cadourilor pentru prietenii dvs. Așadar, de ce să refuzați o combinație atât de bună? Este timpul să mergi la cumpărături în Barcelona cu Join UP!

IMENSUL EL CORTE INGLÉS

El Corte Inglés — este cel mai mare lanț de magazine universale din Europa. Istoria sa a început cu un mic magazin al unui croitor din Madrid în 1890, iar astăzi această companie este una dintre cele patru cele mai mari magazine din lume! Este deosebit de popular în special în Spania, unde se află sediul său central.

Cel mai mare centru comercial al lanțului este situat în Piața Catalonia din Barcelona, și are un stil arhitectural clasic. Are 9 etaje de magazine, printre care se numără mărci celebre precum Yves Saint Laurent, Dolce Gabbana, Chanel, Dior, MaxMara, Burberry, Escada, Karen Millen, Hugo Boss, Michael Kors, Pretty Ballerinas, Tous.

Iar dacă doriți să vă relaxați, la ultimul etaj veți găsi un restaurant cu vedere panoramică la Piața Catalonia. Meniul său include mâncăruri catalane, asiatice și italiene, astfel încât fiecare oaspete va putea cu siguranță să se răsfețe cu un deliciu gustos după o zi productivă. În plus, restaurantul are o bucătărie deschisă, astfel încât vizitatorii nu se vor plictisi urmărind procesul de pregătire a diferitelor feluri de mâncare, uneori foarte complicate.

JOIN UP! ÎN BARCELONA!

  • Zburăm cu confort de la Chișinău la Barcelona de trei ori pe săptămână: marți, joi și duminică.
  • Avem un program de vizitare a obiectivelor turistice foarte interesant și o alegere excelentă de hoteluri în Barcelona și în stațiunile din apropiere.

Recomandările noastre:

Astăzi este momentul potrivit pentru a te cufunda în lumea cumpărăturilor și a te relaxa la malul mării cu Join UP!


*Vă rugăm să țineți cont de termenii și condițiile de utilizare a cardului:

  • Numai pentru vizitatorii străini nerezidenți cu vârsta de la 18 ani (va fi necesar un act de identitate cu fotografie).
  • Suma acumulată nu poate fi schimbată în numerar, ci poate fi folosită doar pentru a plăti bunuri în centrul comercial El Corte Inglés.
  • Acest card este personal și nu poate fi transmis, iar prin utilizarea lui sunteți de acord cu acești termeni și condiții.
  • El Corte Inglés își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoție.

Până la sfârșitul numărului de carduri de reducere disponibile