Agenți

E timpul pentru o experiență vie: continuați-vă vara cu Lonicera Hotels în Turcia magică!

Sfârșitul verii nu înseamnă sfârșitul aventurii! Mai ales în Alanya, unde vara durează mai mult decât de obicei! Plaje albe incredibile, marea caldă și munții maiestuoși vă așteaptă în vizită!

Alanya este o stațiune pitorească în brațele Mării Mediterane și a Munților Taurus. Este un adevărat port cu impresii estive, pentru care mii de turiști vin aici în fiecare an. Și pe bună dreptate! Alanya este hipnotizantă chiar de la prima vedere! Imaginați-vă plaje spațioase scăldate de valuri albastre, delicatese turcești combinate cu servicii impecabile și o mare de divertisment pentru toate vârstele și gusturile. Ca un bonus, Alanya oferă relaxare pe o plajă despre care se spune că a fost moșia personală a Cleopatrei! Iar vara din Alanya durează 5 luni întregi, așa că o călătorie aici este ocazia perfectă pentru a prelungi această perioadă extraordinară a anului cu cel puțin câteva săptămâni.

Dar pentru orice vacanță reușită, trebuie să alegeți hotelul potrivit. Dacă încă vă gândiți la o călătorie în Alanya, acordați atenție hotelurilor din lanțul Lonicera Hotels. Acestea sunt situate pe prima linie de coastă a locului pitoresc Türkler, se mândresc cu un teritoriu spațios, servicii de calitate și un design rafinat.

Situat pe litoral, acest hotel se mândrește cu un interior modern și elegant. Lonicera Resort & Spa 5* se aseamănă cu un adevărat oraș separat: are propria grădină mare, o mini-grădină zoologică și chiar mai multe centre comerciale.

“O alegere excelentă pentru o vacanță de familie. Hotelul are propria plajă de nisip cu intrare lină, care va fi foarte plăcută pentru oaspeții micuți” – Janna Nikitina, manager de vânzări și dezvoltare Join UP! Moldova.

Hotel cu un teritoriu verde incredibil, diverse piscine, restaurante, baruri, complexe de servicii și oportunități suplimentare de divertisment.

“Hotelul are o atmosferă minunată: teritoriu verde, plajă cu nisip și animație activă. Lonicera World Hotel 4* poate fi un loc minunat pentru o vacanță în familie!” – Inna Grigoropol, manager de vânzări și dezvoltare Join UP! Moldova.

Lonicera World Hotel 4* și Lonicera Resort & SPA 5* au aceeași infrastructură, cu excepția restaurantelor principale. Prin urmare, alegerea oricăruia dintre aceste hoteluri promite multe avantaje:

  • Propria plajă de nisip cu intrare lină: plaja cu nisip de culoarea laptelui se află la doar câțiva pași de hoteluri. În plus, panta blândă spre mare o face un loc excelent pentru vacanțe cu familia.
  • Zonă cu propriul parc acvatic și centru comercial pentru confortul dumneavoastră suprem.
  • De la spectacole de divertisment live până la sporturi active precum tenis, bocce, polo pe apă și volei pe plajă.
  • Sănătate. Aerobică în apă, centru SPA, baie turcească, saună, baie cu aburi și un centru de fitness complet echipat, așa că nu veți uita de fitnessul dumneavoastră!
  • Pentru copii: Programele de divertisment ale hotelurilor sunt concepute pentru a le oferi turiștilor cu copii timp liber versatil și, cel mai important, distractiv. Mini clubul și mini-discotecile sunt cu siguranță pe placul micilor turiști.
  • Restaurante: pregătiți-vă papilele gustative pentru o călătorie culinară incredibilă, deoarece, restaurantele hotelului oferă o gamă largă de bucate pentru toate gusturile.

Alanya așteaptă cu nerăbdare să întâmpinăm toamna împreună! Alegeți Lonicera Hotels și atunci această întâlnire va fi cu adevărat specială!