Agenți

Vacanțe pe coasta turcească - trei hoteluri pentru o călătorie captivantă cu familia

Aveți de gând să mergeți cu copiii pentru o scurtă pauză mai aproape de căldură în timpul iernii? Dacă visați deja la briza mării și la soarele blând, recomandăm să acordați atenție la o vacanță în Antalya turcească.

Această stațiune este excelentă pentru o excursie cu familia. Petreceți o vacanță de neuitat și adăugați culori vibrante la amintirile voastre comune. La urma urmei, cea mai bună vacanță este timpul pe care îl petrecem cu cei dragi.

De data aceasta oferim trei hoteluri pe coasta mediteraneeană turcească. Alegeți ce doriți, dar îți vom spune mai multe despre fiecare, astfel încât să puteți alege unde să vă petreceți următoarea vacanță.

Hoteluri

Aquaworld Belek By MP Hotels 5*

Acest hotel de cinci stele, situat în apropiere de Antalya, are o zonă verde frumoasă, cu palmieri pitorești și, desigur, o plajă luxoasă cu nisip și pietriș.

Aveți la dispoziție 11 tipuri de camere în clădiri sau bungalouri, dintre care puteți alege cea mai bună opțiune pentru dvs. Oaspeții de la Aquaworld Belek pot vizita sauna, hamamul sau spa-ul, precum și să facă băi de soare lângă oricare dintre piscinele hotelului – sunt 11 și ele. Pentru micii turiști, avem un club pentru copii, o piscină cu tobogane de apă, un loc de joacă și animație. Pentru tinerii călători este disponibil un bufet pentru copii.

Seara, când cerul turcesc este luminat de stele, începe un program de spectacol pentru oaspeți cu spectacole ale DJ-ilor, precum și muzică live, care vă va umple concediul cu atmosfera unei adevărate vacanțe.

Justiniano Park Conti 5*

Justiniano Park Conti 5* este un loc minunat pentru o vacanță de familie: sunt 4 piscine cu tobogane cu apă, un club pentru copii, animație activă și chiar o mică grădină zoologică cu păsări exotice și animale mici.

Fanii activităților în aer liber pot vizita sala de gimnastică, terenul de tenis, terenul de fotbal sau pot juca volei pe plajă. Dacă sunteți interesat de sporturi nautice, Justiniano Park Conti 5* vă poate oferi o varietate de activități corespunzătoare. Programul de seară include tot felul de spectacole și concerte.

Bufetul all inclusive al hotelului vă va oferi o gamă foarte largă de bucate. Sunt, de asemenea, restaurante à la carte, unde puteți găsi un meniu special pentru copii pentru micii gurmanzi.

AQI Pegasos Club 4*

Hotelul se mândrește cu o mulțime de divertisment care cu siguranță nu vă va lăsa să vă plictisiți. O sală de gimnastică, bowling, biliard, baschet, tir cu arcul și până la trei terenuri de tenis sunt un adevărat paradis pentru sportivi.

Iar turiștii care vin să se bucure de relaxare vor putea vizita sauna, hamamul sau vor putea merge la un masaj.

Micuții călători vor găsi, de asemenea, distracții pe gustul său: există o sală de jocuri, un club pentru copii și o mini-discotecă pentru ei. Două piscine, o plajă privată cu nisip și un parc acvatic vor adăuga și mai multă plăcere vacanței dumneavoastră.

Antalya este despre relaxare înconjurată de azurul mării și o mulțime de activități pentru întreaga familie. Alegeți vacanța care vi se potrivește și vom fi bucuroși să vă ajutăm în acest sens!