Agenți

Sri Lanka – un nou fruct exotic în Winter Garden

Cu siguranță veți dori să petreceți această iarnă cu noi! Scăldându-vă în soarele cald pe plajele cu nisip alb, prinzând valurile Oceanului Indian, bucurându-vă de diferite aventuri și emoții în fiecare zi, savurând darurile suculente ale Winter Garden.

În plus, în acest sezon este atât de bogat în fructe exotice noi. Recent, primii turiști moldoveni au mers cu noi în Zanzibar, iar astăzi avem o altă veste mișto. Pentru prima dată pe piața din Moldova, Join UP!™ lansează tururi în Sri Lanka! Sunteți gata să descoperiți secretele easy living din Sri Lanka împreună? Avem totul gata!

SRI LANKA CU JOIN UP!

Din 2010, Join UP!™ arată turiștilor lumea minunată din Sri Lanka prin locurile, cultura și stilul său de viață incredibil. În ce consta puterea noastră?

Experiență

În 12 ani, am trimis 250.000 de turiști acolo. În Ucraina, Join UP! a devenit un popularizator al direcției Sri Lanka și a fost unul dintre primii care au început să vândă pachete turistice acolo, făcând această destinație exotică accesibilă. Și acum suntem gata să devenim trendsetteri pe piața moldovenească. Și în acest sezon, Join UP! este singura companie care oferă o vacanță de iarnă pe această insulă paradisiacă.

Perioada decembrie-aprilie este momentul perfect pentru o vacanță în Sri Lanka. În această perioadă, vremea este uscată și însorită, cu o temperatură medie zilnică de 22-30 °C și o temperatură medie a apei de 26 °C.

Programul de zbor

Startul programului de zbor din Chișinău este 27 decembrie 2023.

Ce oferim?

  • Zboruri confortabile pe aripile SkyUp la bordul B737-800 NG. Ne asigurăm că călătoria aduce emoții plăcute încă din primele secunde ale zborului, iar împreună cu partenerii noștri aerieni avem o compatibilitate absolută în acest sens.
  • Zboruri directe din Chișinău cu realimentare în Bahrain (1 oră, fără coborâre din avion). Un pic mai mult de 10 ore și sunteți în Sri Lanka!
  • Sosirea la Aeroportul Mattala din Sri Lanka, în partea de sud a insulei, de unde este mai convenabil să ajungeți la cele mai populare stațiuni: Tangalle, Galle, Hikkaduwa. Și, de asemenea, un alt avantaj pentru turiștii interesați de programele de excursii – există multe atracții populare în apropiere. De exemplu, Parcul Național Yala, Vârful lui Adam, Podul cu nouă arcuri.
  • Tururi pentru 9, 10 și 20 de nopți. Oferim zboruri timpurii către Sri Lanka și zboruri dus-întors după-amiaza. În acest fel, turiștii vor avea mai mult timp să se relaxeze!

Important! Cetățenii moldoveni au nevoie de viză pentru a intra în Sri Lanka. Acesta se eliberează la sosire și costă 60 USD.

Produs puternic

Datorită contractării profitabile, vă vom încânta cu prețuri plăcute pentru hotelurile preferate. Topul celor mai populare pe piața moldovenească:

Parteneri de încredere

Acesta nu este primul an în care descoperim diversitatea și frumusețea Sri Lankăi în sinergie cu Delux Holidays. „Crearea amintirilor care vor dura o viață” este motto-ul lor, care este în deplină sintonie cu filozofia noastră. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care Delux Holidays. Ce altceva?

  • peste 15 ani de experiență pe piață,
  • flotă proprie de vehicule,
  • grija față de turiști 24/7,
  • o echipă de ghizi profesioniști vorbitori de limbă rusă și engleză care urmează cursuri de formare și perfecționare în fiecare lună,
  • un program variat de excursii.

PROFITAȚI LA MAXIMUM DE SRI LANKA CU COMBO TOURS DE LA JOIN UP!

Combinarea diferitelor activități și destinații într-o singură călătorie este o nouă tendință în călătorii. Noi, cei de la Join UP!™, am studiat-o cu atenție și, împreună cu partenerii, am dezvoltat o serie de combo-tururi, combinând o vacanță la plajă cu un program bogat de excursii.

Ce este special la tururile combo de la Join UP!?

  • Este posibil să combinați diferite tipuri de odihnă într-o singură călătorie și să vizitați mai multe stațiuni din Sri Lanka simultan.
  • Ghizii Delux Holidays vă întâmpină turiștii chiar la aeroport, iar imersiunea în atmosfera ușoară din Sri Lanka începe imediat după sosire.
  • Până la 5 programe: de la un tur de o zi la un traseu interesant pentru întreaga săptămână, care conține cele mai cool locații ale insulei. Doar noi avem tururi de o asemenea durată pe piața moldovenească!

De ce este un produs cool? Pentru că la începutul vacanței, turiștii sunt plini de energie și emoție și vor putea explora în detaliu cele mai diverse locuri din Sri Lanka, se satură de frumusețea și bogăția culturii. Și apoi, ca recompensă, se relaxează maxim în stațiuni și plaje albe ca zăpada.

EASY LIVING ÎN SRI LANKA CU JOIN UP!

Vacanțele în Sri Lanka înseamnă moderație, capacitatea de a te relaxa și de a te bucura de moment, de a găsi în fiecare zi un motiv de bucurie și un zâmbet pe față. Da, așa se simte faimosul easy living din Sri Lanka. Și ne vom bucura din plin de ea, descoperind în fiecare zi locurile incredibile ale insulei: plantații de ceai și câmpuri de orez, temple budiste și restaurante cu feluri de mâncare cu abundență de condimente, hoteluri unde puteți întâlni maimuțe și o varietate de păsări. Fiecare turist se va putea simți ca un adevărat Lankan și își va prinde ritmul special de viață.

Dar Join UP! deschide Sri Lanka nu numai turiștilor, ci și agenților. Echipa noastră se pregătește deja pentru dvs. foi utile pe această direcție, seminare web, chai-time și excursii promoționale cool.

Rezervați o vacanță splendidă în Sri Lanka cu Join UP!