Agenți

Este timpul pentru o vacanță mare de familie! Studiem trendurile și alegem direcția cu Join UP!

În 5 ani, din 2017 până în 2022, numărul tururilor de familie din lume a crescut cu 25%.* În mare măsură, acest lucru a fost influențat de pandemie, care ne-a forțat să regândim multe valori, să încercăm să petrecem mai mult timp cu familia, inclusiv călătoriile. Să ne revedem după luni lungi de separare din cauza blocării, să trăim o nouă experiență împreună sau doar să ne relaxăm în stațiunea preferată alături de cei dragi. Din fericire, restricțiile covid au fost deja scoase, dar tendința continuă să se dezvolte.

Potrivit Family Travel Association (FTA), pentru 2023, 85% dintre părinți au planificat să călătorească cu copii, iar aproape jumătate dintre aceștia au inclus reprezentanți ai cel puțin trei generații. Și aceasta este un nou trend care vă permite să îmbunătățiți legătura dintre diferitele generații ale aceleiași familii. 76% dintre părinți spun că copiii sunt principalul lor motivator pentru călătorii.

Conform statisticilor noastre, 43% din toate tururile de pe piața moldovenească din ultimul an sunt excursii cu copii. Iar pentru sezonul de iarnă, am pregătit deja o alegere de hoteluri și activități în fiecare destinație pentru o vacanță de familie ideală.

ZANZIBAR

Te-ai gândit, de asemenea, că nu există nimic de-a face cu copiii din Zanzibar? Join UP! va dovedi că acesta este doar un mit. La urma urmei, pe insulă puteți găsi hoteluri excelente cu cluburi pentru copii, multe oferă mese pentru copii și dietetice.

Iată doar câteva dintre preferatele noastre din colecția noastră:

TOP-5 activități cu copii în Zanzibar

  • Safariîn savana africană. Cine nu visează să se simtă ca un jurnalist National Geographic și să vadă live animale exotice din filmele și basmele lor preferate?
  • Snorkeling în largul coastei insulei Mnemba. Zanzibar este renumit pentru lumea bogată a animalelor nu numai în savane, ci și sub apă: stele de mare, sute de specii de pești colorați, țestoase verzi și chiar delfini!
  • Înotând cu țestoasele uriașe Aldabra în largul coastei Prison Island.
  • Faceți cunoștință cu maimuțe amuzante în Parcul Național Jozani Chwaka.
  • Vă puteți bucura de o zi de distracție la parcul tematic Kariakoo cu zeci de atracții, food court, parc acvatic.

Oferim tururi cu durata de 7, 15, 23 de nopți cu un zbor direct din Chișinău pe aripile SkyUp Airlines.

EAU

Această țară va fi cu siguranță capabilă să surprindă reprezentanți ai tuturor generațiilor. Păstrați recomandarea noastră pentru hoteluri și activități potrivite pentru familii.

Hoteluri de TOP din Emiratele Arabe Unite pentru familii cu copii:

Activități de TOP pentru copiii din Emiratele Arabe Unite:

  • Parcuri acvatice și de distracții. Sunt o mulțime de ele aici, vă prezentăm doar câteva dintre cele mai impresionante:

Legoland Dubai cu mii de modele Lego și 40 de atracții.
Cel mai mare parc tematic din lume, Ferrari World.
Warner Bros World este cel mai mare parc tematic interior din lume
Parcul acvatic Yas Waterworld cu piscină de windsurfing.
Aquaventure, care oferă safari cu rechini.
Dreamland, unde puteți vedea o erupție vulcanică.

  • Safari în deșertul arab sau în jungla africană în cel mai mare parc safari din afara continentului african.
  • Candylicious. Un adevărat paradis pentru cei care preferă dulciurile, cu mii de tipuri de ciocolată, acadele, bomboane cu jeleu și alte bunătăți.
  • Umm Al Emarat Park cu o mini grădină zoologică, o mică fermă, fântâni interactive și ateliere interesante.

Oferim zboruri directe spre Dubai din Chișinău de trei ori pe săptămână – în zilele de marți, vineri și duminică.

SRI LANKA

Culoarea și diversitatea din Sri Lanka vor captiva cu siguranță atât adulții, cât și copiii.

Hoteluri de top pentru odihna cu familia:

Top 5 activități cu copii în Sri Lanka

  • Safari în Parcul Național Yala. Pregătiți-vă pușca fotografică, astfel încât să nu ratezi șansa de a face fotografii capodopere cu leoparzi ceylonezi, elefanți, crocodili, căprioare, urși, bivoli și păsări colorate care trăiesc aici în sălbăticie.
  • Faceți cunoștință cu broaște țestoase la fermele din Galle sau Bentota. Aici puteți vedea toate cele 5 specii de țestoase marine care se găsesc în largul coastei Sri Lanka!
  • Observarea balenelor și a delfinilor. Doar imaginați-vă: un răsărit roz peste Oceanul Indian și poduri de balene și delfini care ies din adâncuri pe fundalul soarelui care răsare!
  • Snorkeling și scufundări. Sri Lanka are 29 de vase de scufundări certificate PADI, cu recife de corali colorate, epave, peșteri subacvatice și sute de specii de vietăți marine.
  • Croazieră de-a lungul râului Madu prin tuneluri de mangrove și zeci de insule locuite de animale și păsări exotice.

Oferim zbor direct pe aripile SkyUp din Chișinău. Programul începe pe 27 decembrie.

ANDORRA

Andorra iarna nu este doar despre schi, ci și despre activități răcoroase pentru întreaga familie.

Recomandarea noastră pentru cazare cu copiii:

Top 5 activități de familie din Andorra

  • Caldea. Ați văzut vreodată un complex SPA exclusiv pentru copii? Likids Spaces din centrul european de wellness de top Caldea este unul dintre puținele astfel de locuri. În timp ce părinții se bucură de tratamente SPA, cei mici se distrează și în piscina termală, saună pentru copii, jacuzzi sau pe plaja moale.
  • Мушинг. O plimbare cu familia într-o sania trasă de câini prin Munții Pirinei acoperiți de zăpadă … Sună ca un basm care poate deveni realitate în Andorra.
  • Excursii în munți pe rachete de zăpadă. O opțiune excelentă pentru a încerca ceva nou și pentru a vă bucura de natura și frumusețea incredibilă a Pirineilor de iarnă.
  • Construirea unui iglu. Construiți-vă propriul iglu – o cabană tradițională de zăpadă – pe pantele montane din Grau Roch. Este singurul sector al stațiunii de schi din afara așezărilor care este renumit pentru cele mai pitorești peisaje virgine din Andorra.
  • Naturland. Un centru de divertisment în aer liber în pădurea La Rabassa, unde puteți merge cu cel mai lung rodelbahn din lume, tiroliană, rovere lunare, biciclete lunare sau sănii, puteți merge la o plimbare în snowmobile și puteți vedea zeci de animale care trăiesc în Pirinei.

Timpul petrecut călătorind cu cei dragi este întotdeauna neprețuit. Creați acele momente de neuitat în familie cu Join UP!

* Global Data