Agenți

Sărbătoriți primăvara în Creta cu Join UP! și lanțul hotelier Mitsis

Primăvara este o perioadă de trezire, un moment în care viața înflorește cu o nouă vigoare. Este, de asemenea, momentul în care începe sezonul turistic, iar călătorii se pregătesc să plece spre noi experiențe.

În Creta, soarele de primăvară începe deja să îmbrățișeze călduros marea. Dacă nu mă credeți, vizitați această insulă pitorească și convingeți-vă singuri. Plajele din Creta sunt pregătite să primească oaspeții, la fel ca și hotelurile de pe coastele sale.

Mitsis este un brand bine cunoscut, reprezentat în multe stațiuni din Grecia. Mai jos sunt prezentate câteva dintre hotelurile lanțului unde vă puteți caza dacă vă decideți să vă înveseliți primăvara cu o vacanță în Creta.

Mitsis Bali Paradise Hotel 4*

Acest hotel este situat în satul stațiune Bali, nu departe de mare.
Ferestrele camerelor de la Mitsis Bali Paradise au vedere spre grădină sau spre mare, astfel încât puteți admira frumusețea Cretei fără a părăsi hotelul. Pe teritoriu sunt două piscine și un parc acvatic. Mitsis Bali Paradise oferă numeroase activități sportive și un club pentru copii.

Mitsis Cretan Village Beach Resort 4*+

Hotelul este situat literalmente vizavi de plaja de aur din Anissaras. Mitsis Cretan Village Beach Resort le poate oferi oaspeților o varietate de sporturi și activități acvatice. La fața locului există un mini-club și alte atracții pentru copii, precum și piscine cu apă sărată pentru oaspeții de toate vârstele. Alegeți una dintre cele șapte opțiuni de cazare și haideți să mergem!

Mitsis Royal Mare 5*

Mitsis Royal Mare a fost supus unei renovări în 2019, așa că își va primi oaspeții în toată splendoarea sa, așa cum îi stă bine unui hotel care se numește „regal”. Mitsis Royal Mare este situat pe prima linie, are trei piscine, oferă o animație plină de viață, un club pentru copii și multe opțiuni de activități în aer liber pentru oaspeții de toate vârstele. De asemenea, turiștii au la dispoziție o plajă cu distincția Steagul Albastru, pe care se pot relaxa.

Dar asta nu este tot! Până pe 30 aprilie*, rezervați excursii în Creta cu cazare la unul dintre aceste trei hoteluri și primiți gratuit un upgrade de la un transfer de grup la unul individual, mult mai confortabil.

  • Perioada promoției: până la 30.04.2024 (inclusiv).
  • Perioada de călătorie: de la 25.04 până la 31.05.2024.
  • Pentru a obține upgrade-ul de transfer, trebuie să adăugați un mesaj cu codul promoțional „Mitsis24” în aplicație la momentul rezervării turului.
  • La promoție participă următoarele hoteluri: Mitsis Bali Paradise Hotel 4*, Mitsis Cretan Village Beach Resort 4*+, Mitsis Royal Mare 5*.

Important: codul promoțional poate fi folosit doar în ziua depunerii cererii. De asemenea, este valabil doar pentru rezervările noi.

Întâlniți primăvara splendid, prindeți fiecare moment și bucurați-vă de emoții însorite cu Join UP!

*modificarea condițiilor din 10.04