Agenți

Un basm de iarnă în munții înzăpeziți din Andorra de la Join UP!

Ce plăcere este să te dai cu sania, să schiezi, să faci un om de zăpadă cu un nas de morcov și să-ți faci un înger pe zăpada albă și netedă.

Apoi, să-ți scoți mănușile umezite, hainele exterioare și, înfășurat într-o pătură caldă, să te așezi cu o ceașcă de cacao fierbinte și dulce lângă o vatră – la fel ca în copilărie, unde vrei să te întorci și să surprinzi aceste momente de neuitat. Vă sugerăm să nu ezitați și să începeți să vă planificați călătoria în munții înzăpeziți din Andorra, unde am pregătit deja totul pentru a ne asigura că vacanța dumneavoastră va deveni un adevărat basm din copilărie. Credeți-ne, avem multe de oferit celor care sunt la fel de îndrăgostiți de iarnă ca și noi!

MERGEM LA MUNTE!

Iarna poate fi mohorâtă, dar nu și cu conceptul nostru de Winter garden* – ne propunem să vă umplem viața cu emoții pozitive, zile însorite și amintiri calde. Și suntem siguri că o vacanță la munte și schi este una dintre modalitățile perfecte de a obține toate acestea și de a fi în momentul de față.

Andorra este o destinație excelentă pentru sporturile de iarnă, cu o gamă largă de stațiuni, deoarece dispune de pârtii de calitate, teleferice și echipamente moderne și zăpadă din belșug, în special iarna. Dar, indiferent de ceea ce doresc să încerce turiștii noștri și indiferent de destinația de vacanță pe care o aleg, vom fi bucuroși să vă ajutăm să organizați această vacanță de iarnă în cel mai bun mod posibil.

Andorra împreună cu Join UP! este:

  • Zburăm pe aripile Fly One în zilele de joi, din 07.12.2023 până în 21.03.2024.
  • Oferim tururi de 7, 14 și 21 de nopți pentru a vă bucura din plin de vacanța de iarnă, care poate fi combinată și cu o călătorie la Barcelona!
  • Costul unui tur de 7 nopți de persoană cu cazare într-o cameră dublă, cu mic dejun și cină – de la 566 EUR.
  • Doriți să vă aduceți schiurile sau snowboard-ul? Taxa de rezervare pentru transportarea echipamentului (într-o direcție): 50 EUR la rezervarea turului sau 100 EUR la aeroport.
  • Transfer confortabil de la Barcelona la Andorra în doar 2,5-3 ore.
  • ITravex – partener de încredere, cu 30 de ani de experiență în 11 țări, care vor ajuta rapid turiștii să rezolve orice probleme.
  • Toate hotelurile din Andorra de la noi – sunt pe fundal verde cu confirmare rapidă. Cele de top:

STAȚIUNI CU ZĂPADĂ

Fermecătoarea zonă de schi din Andorra este împărțită în două zone de iarnă: Grandvalira și Vallnord. Fiecare dintre ele este specială în felul său și este formată din mai multe stațiuni. Pe care dintre ele să o alegeți depinde de dumneavoastră, deoarece toate au propriile caracteristici unice și merită atenție.

  • Pal Arinsal. Acesta combină odihna pentru începători, care preferă diverse pârtii ușoare, și odihna pentru adevărații entuziaști, care iubesc pârtiile abrupte și înșelătoare.
  • Ordino-Arcalis. Snowboarderii iubesc această stațiune, deoarece are cele mai bune condiții și propriul snowpark. Iar dacă sunteți începător în snowboarding, vă așteaptă cea mai lungă pârtie de 8 kilometri pentru începători din Andorra!
  • Pas de la Casa – Grau Roch. Doriți o experiență extremă? Aici se află cel mai înalt punct de coborâre din Pirinei, la 2.640 de metri: priveliști incredibile, dar cu pante foarte alunecoase, așa că este o oportunitate excelentă pentru ca adevărații experți în sporturi de iarnă să își șlefuiască abilitățile.
  • Encamp. Ideal pentru începători și copii: pârtiile nu sunt atât de abrupte în comparație cu alte locuri. Dar dacă vă răzgândiți, Encamp are cea mai modernă telecabină Funicamp, care are o lungime de 6 kilometri și oferă acces ușor la alte stațiuni din Grandvalira.
  • Soldeu – El Tarter – Canillo. O alegere sută la sută pentru tineri, predomină un cult al vieții de noapte active: petreceri în cluburi, restaurante, iluminare puternică, muzică modernă și anturaj frumos pentru fotografii pentru Instagram. Și există pârtii pentru toate gusturile și stările de spirit, astfel încât fiecare va găsi ceva pe placul său.

Iar dacă doriți și mai multe emoții, vă sugerăm să vizitați faimosul parc de distracții Naturland, situat în apropierea orașului Sant Julia de Loria. unde funcționează populara atracție Tobotronc, care are o lungime de peste 5 kilometri – cel mai lung tobogan* din lume! Acesta face legătura între Firing Range și La Rabassa Snow Park și oferă priveliști minunate asupra frumosului traseu La Rabassa. În total, sunt aproximativ 1.700 de urcări și 3.600 de coborâri! Este o plimbare lungă, nu-i așa? Dar este exact ceea ce aveți nevoie pentru a surprinde o mulțime de impresii pe care să le adăugați în pușculița dumneavoastră de amintiri!

CARE SUNT PREȚURILE?

Grandvalira

  • Ski pass (pentru două zile*): adult – 124 EUR, adolescent (12-17 ani) – 106 EUR, copil – 79 EUR.
  • Lecție privată (de la 2 ore) – de la 117 EUR.

Pal-Arinsal и Ordino-Arcalis

  • Nord Pass (pentru două zile): adulți – 90 EUR, adolescenți – 81 EUR, copii – 76 EUR.
  • Lecție privată (de la 2 ore) – de la 105 EUR.

Echipament suplimentar:

  • Schiuri – de la 18,50 EUR.
  • Snowboard – de la 24,50 EUR.
  • Clăpari – de la 14 EUR.
  • Snowbladuri- de la 24,50 EUR.
  • Cască de protecție – de la 5,50 EUR.
  • Sănii de la 7,50 EUR.

NE ÎNCĂLZIM ȘI NE DISTRĂM

Am schiat, am făcut snowboarding, am vizitat Naturland și chiar am coborât pe tobogan. Ce urmează? E timpul pentru puțină relaxare! Iată topul nostru de 5 „ce să faci și unde să mergi pentru a-ți recupera forțele”:

  Să lenevevim în SPA! Nu asta la ați visat în fiecare oră la serviciu? În sfârșit, vă puteți permite să vă relaxați și să vă detensionați. Fiecare hotel pe care îl oferim are un SPA de calitate, așa că luați-vă halatul alb ca zăpada și haideți să mergem la un masaj cu vedere la munții înzăpeziți!
  Să luăm o masă copioasă? Fiecare hotel din stațiune are localuri de calitate, primitoare, care să vă încânte receptorii gustativi. Vă recomandăm cu siguranță să încercați aceste bucate naționale ale bucătăriei andorrane:

Trinxat – piure de cartofi cu varză și praz, prăjiți cu cubulețe de bacon și acoperiți cu un ou poșat sau cu frunze de cicoare;
Espinacas în stil catalan — este o salată cu spanac, nuci de pin și stafide sau prune uscate;
Escudella — este o tocană consistentă ca o supă, servită de obicei în timpul iernii și de sărbători. Se prepară cu o cantitate mare de carne diversă, precum și cu cartofi, varză, fasole garbanzo și paste.
  „Unde este cardul meu de credit? Vreau să merg la cumpărături!” Andorra nu este cunoscută doar pentru vacanța la schi și SPA – țara este situată într- o zonă duty-free. Așadar, ce vă doriți: haine de calitate, accesorii, suveniruri sau ceva pentru casă? Notați-vă centrele comerciale pentru achiziții cool:

Illa Carlemany Shopping Center, Av. Carlemany, 70, AD700 Escaldes-Engordany;
Pyrenees Andorra, Av. Meritxell, 11, AD500 Andorra la Vella;
Esports Cubil, edificio Esports Cubil, CG-2, AD100 L’Aldosa de Canillo.
  Dacă ați încercat de toate, ce ziceți de o excursie la Barcelona la finalul călătoriei? Doar câteva ore de mers cu mașina – și salut, Spania însorită, unde la fel există shopping, mare, cluburi și diverse alte distracții pe care vi le puteți imagina, în ritm de siesta și flamenco fierbinte pe tot parcursul anului.

Aventurile de iarnă sunt atât de aproape, așa că de ce să nu planificați acea călătorie acum?


* Winter garden — engl. “Grădina de iarnă”
* tobogan — sănii dirijabile cu două locuri, ale căror mânere pot controla viteza la viraje pe toată pista
* Prețurile sunt valabile la momentul publicării