Agenți

Îndrăgostiți de Sri Lanka: sinergia dintre Join UP! și Delux Holidays

La Join UP! știm cât de important este să ai parte de o experiență pozitivă de la călătorii, așa că ne alegem cu grijă partenerii, conceptualizăm fiecare destinație, verificăm hotelurile și excursiile și lucrăm cu toată dedicația și dragostea pentru turiști și pentru industria turismului.

Datorită acestui lucru și a experienței noastre, suntem capabili să oferim un produs solid, să construim relații puternice cu partenerii noștri și să creăm excursii de neuitat pentru vacanțe minunate. Astăzi continuăm să vă povestim despre călătoriile împreună cu noi în Sri Lanka, unde fiecare moment va fi amintit ca o aventură frumoasă.

Join UP! este susținută în aceasta de parteneri de încredere – compania gazdă Delux Holidays, care ajută fiecare turist să se îndrăgostească de Sri Lanka și să se simtă în această țară exotică like a local*.

SINERGIA ”VICIOASĂ”

La Join UP! suntem convinși că sinergia în muncă este calea spre o cooperare de lungă durată. De aceea, partenerul nostru din Sri Lanka este Delux Holidays, care cunoaște 100% piața locală și împărtășește valorile noastre. Iată doar câteva date despre ea:

  • O companie cu peste 15 ani de experiență în turism, care a primit peste 100.000 de călători în acest timp.
  • Are o echipă de ghizi cu experiență.
  • Calitatea serviciilor și responsabilitatea față de clienți este întotdeauna o prioritate.
  • Este la legătură 24 din 7 cu turiștii din stațiuni pentru a asigura servicii de calitate.

CREĂM AMINTIRI CARE SĂ DUREZE O VIAȚĂ ÎNTREAGĂ

Și ce îi așteaptă pe turiști în această țară exotică, am întrebat un reprezentant al Delux Holidays, care ne-a împărtășit și detalii, și fapte interesante care cu siguranță îi vor încânta pe oaspeții fermecătoarei Sri Lanka.

Elena
Shevchenko
Reprezentant al Delux Holidays

De-a lungul timpului suntem mândri că și călătorii experimentați apreciază vacanțele organizate de noi. Iar impresiile vii pe care le pot primi clienții Delux Holidays sunt punctul nostru forte și obiectivul nostru.

  • Experiență. În sezonul 2022-2023 am luat, doar pentru excursii individuale și tururi vip, aproximativ 1000 de turiști. Clienții noștri au încredere în noi pentru că suntem mereu atenți la mentalitatea, cultura și dorințele turiștilor. Datorită acestui fapt reușim să implementăm cu succes motto-ul companiei – ”Creăm amintiri pentru o viață”.
  • Echipa este unul dintre secretele succesului Delux Holidays. Deși este mică, doar 25 de angajați, fiți siguri că fiecare dintre ei este un profesionist pasionat. Iar pentru a ne menține expertiza și superioritatea pe piață, o dată pe lună organizăm traininguri: diferite cursuri și programe educaționale care sunt adaptate individual la experiența fiecărui angajat. De exemplu, ghizii de hotel participă la info-întâlniri și webinarii, iar noi le punem la dispoziție toate materialele de care au nevoie pentru munca lor. Atunci când ne alegem oamenii ”noștri”, acordăm atenție în primul rând experienței de muncă, abilităților de comunicare, interacțiunii cu colegii și oaspeții, și evident determinării lor personale. De asemenea, toți ghizii noștri de turism au licența valabilă necesară, care este emisă de Departamentul de Stat pentru Turism.
  • Cooperare. Parteneriatul cu Join UP! înseamnă relații puternice, de încredere și pe termen lung, bazate pe abordări comune și standarde înalte de lucru. Noi, ca și partenerii noștri, ne angajăm să dezvoltăm piața turismului, să construim un produs și servicii solide și să oferim vacanțe de calitate pentru oaspeții noștri în Sri Lanka.

ASISTENȚĂ TURISTICĂ

Facem tot posibilul pentru a ne asigura că fiecare turist poate avea o vacanță confortabilă și o experiență de neuitat. Prin urmare, în timpul călătoriei vor exista întotdeauna ghizi profesioniști Delux Holidays care vă vor ajuta cu orice întrebare și vă vor oferi sprijin pe tot parcursul vacanței.

Aeroport. Turiștii Join UP!, care călătoresc în Sri Lanka zboară pe aeroportul Mattala, în partea de sud a insulei, de unde va fi cel mai convenabil să ajungeți în cele mai populare stațiuni. Dar ce altceva ar trebui să știți despre el?

  • Spre deosebire de Colombo, aeroportul Mattala Rajapaksa nu are cozi mari și mulțimi de turiști, așa că controlul pașapoartelor este mult mai rapid.
  • Este acolo și un mic Duty Free, unde puteți cumpăra suveniruri sau lucruri necesare pentru viitoarele vacanțe.
  • Sunt și restaurante de tranzit și Vanilla Pod, unde puteți lua o gustare consistentă sau o cafea înainte de zbor.

Întâlnirea la aeroport. Nu putem permite ca turiștii să-și facă griji cu privire la transferuri sau să se piardă la sosire, așa că toți oaspeții sunt întâmpinați de reprezentanții noștri la sosirea în Sri Lanka. Aceștia sunt ușor de recunoscut după tricoul cu logo alb, insignele și panourile pe care scrie Delux Holidays. Aceștia îi vor ajuta cu lucrurile și-i vor îndruma spre un transfer comod care îi va duce pe turiști la hotelul confortabil ales.

Abordare. Delux Holidays are câteva reguli de funcționare care asigură un nivel ridicat de servicii:

  • Servicii personalizate. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă răspundă la orice întrebare: la ce restaurant să mergeți, de unde să cumpărați o cartelă SIM locală, ce fructe să încercați sau ce să nu mâncați. Trebuie să alegeți o excursie? Îl vom consilia personal pe turist cu privire la fiecare dintre ele, astfel încât s-o poată alege pe cea mai bună pentru el și să poată spune în cele din urmă: ”Ia te uită ce potrivire!”. Este dificil să alegeți un suvenir pentru o persoană dragă? Vă vom sfătui cu privire la cele mai bune articole, vă vom îndruma în privința prețului, vă vom spune cum să vă târguiți și unde puteți cumpăra ceea ce trebuie. Aveți nevoie să comandați un transfer? Nicio problemă! Într-un cuvânt – vom face totul pentru ca toată lumea să simtă la maximum grija noastră.
  • Lucru în echipă și răspuns rapid la solicitări 24/7. Înțelegem cât de important este să rămânem în contact permanent cu turiștii noștri, așa că, în cazul oricăror întrebări sau situații urgente, echipa Delux Holidays este întotdeauna gata să răspundă la cerere și în cel mai scurt timp posibil să răspundă și să soluționeze orice situație urgentă.
  • Totul pentru a face oaspeții fericiți. Datoria Delux Holidays este față de turist, așa că ne asigurăm că toată lumea este mulțumită de vacanța lor. Ghidul nostru, care vorbește engleză, singaleză și rusă, cu mare plăcere o să ajute, o să recomande, o să organizeze și o să însoțească oaspeții peste tot.
  • A face ca exoticul să fie confortabil. Facem tot posibilul ca turiști să se simtă ca acasă atunci când vizitează Sri Lanka, chiar dacă țara poate părea necunoscută sau prea exotică. Scopul nostru este ca toată lumea să trăiască confortul excepțional și atmosfera primitoare pe care încercăm cu toții să o creăm.
  • Stațiunile preferate. Delux Holidays colaborează cu toate stațiunile populare printre călătorii: Unawatuna, Weligama, Tangalle, Bentota, Hikkaduwa, Kalutara și Pasikuda.

EXPERIENȚE EXOTICE

Pentru cei care nu cunosc Sri Lanka, recomandăm personal excursii în Kandy, Sigiriya, Nuwara Eliya. Un itinerar bogat, locuri și obiective turistice interesante și frumoase sunt garantate!

Top 5 excursii-locuri pe care merită să le vizitați:

  1. Observarea balenelor albastre. Aceasta este o excursie cu barca unde puteți vedea balenele albastre, cele mai mari animale de pe planetă, care pot cântări până la 150 de tone. Asta înseamnă cam o duzină de autoturisme!
  2. Parcul Național Yala. Nu ratați faimosul safari cu jeep-uri în Parcul Național Yala, unul dintre cele mai vechi și mai mari parcuri naționale din țară. Aici pot fi văzuți leopardul de Lanka, elefantul de Ceylon și papagalul spânzurat cu spatele roșu, lorița roșie subțire și leul din Sri Lanka.
  3. Vârful lui Adam. Acest munte este un loc de pelerinaj pentru zeci de mii de credincioși care doresc să atingă amprenta sacră din vârful muntelui. Potrivit credințelor creștine, se zice că aceasta ar fi fost lăsată de primul om, Adam.
  4. Călătorie spre Copacul Bo. Se crede că Arborele Bo este cel mai vechi copac de pe Pământ, cu o vechime de peste 23 de secole. Este sacru pentru milioane de budiști, deoarece în apropierea lui prințul Siddhartha Gautama a devenit Buddha după ce a obținut iluminarea.
  5. Dambulla sau Templul celor cinci peșteri. Acesta este un templu budist aflat în vârful unui munte, unde se află 5 peșteri protejate de UNESCO. În Dambulla puteți vedea cea mai mare colecție de statui Buddha, care au o vechime de peste 2000 de ani! Știați că 73 dintre ele sunt acoperite cu aur adevărat? De aceea, mănăstirea este numită și Templul de Aur din Dambulla.

Sri Lanka este despre chemarea junglei. Tufărișuri pe clădiri vechi, plantații de ceai, elefanți, temple și statui ale lui Buddha – sunt multe de văzut pe insulă, mai ales că există o mulțime de animale sălbatice, perfect păstrate în forma lor originală.

ZBURAȚI SPRE SRI LANKA?

Am pregătit deja totul pentru ca toată lumea să poată călători cu plăcere:

  • Zbor confortabil de la Chișinău, începând cu 27 decembrie 2023.
  • Zboruri directe cu realimentare în Bahrain (1 oră, fără a coborî din avion). Doar aproximativ 10 ore și veți ajunge în Sri Lanka!
  • Tururi de până la 9, 10 și 20 de nopți, cu plecări la oră devreme, pentru a vă oferi și mai mult timp pentru o vacanță plăcută!

Important! Cetățenii moldoveni au nevoie de viză pentru a intra în Sri Lanka. Aceasta se eliberează la sosire și costă 60 de dolari.

Mai multe informații despre destinație și Sri Lanka cu Join UP! pot fi găsite aici.

Deci, să rezervăm bilete pentru această insulă incredibilă?


* like a local — eng. ca localnic