Agenți

Vara - fiesta: de ce Spania este opțiunea perfectă pentru toată lumea

Știți de ce iubim cel mai mult Spania? Pentru culoarea și varietatea ei incredibilă. După-amiaza – o siesta relaxantă, iar seara – o fiesta cool; pe o parte a străzii este un restaurant Michelin, iar pe de altă parte – o piață autentică cu fructe și fructe de mare la câțiva euro. Aici ne uităm la capodoperele lui Gaudi, cumpărând imediat în buticurile mărcilor noastre preferate, iar după câteva cartiere admirăm deja papagalii colorați și ascultăm muzicieni de stradă în parc.

Și între timp, ne încălzim și la soare și prindem valurile Mării Mediterane. În Spania, toată lumea își va găsi potrivirea perfectă. Vă sugerăm să vă convingeți de acest lucru personal vara care vine cu Join up!™

STATIUNI SPANIOLE CU JOIN UP!

  • Experiență. Acesta este al 11-lea sezon al nostru în Spania! Din 2013, am trimis acolo peste 96 de mii de turiști*. Și în această vară intrăm cu realizări solide.

Un bloc solid garantat

  • Zburăm tot timpul anului de la Chișinău la Barcelona pe aripile companiei Fly One. Dar din 05/28/2024 până în 09/27/2024 extindem programul de plecare la 4 zboruri pe săptămână: marți, joi, vineri și duminică.
  • O bază hotelieră puternică. Portofoliul nostru include o mare selecție de hoteluri și apartamente în Barcelona, Costa Brava, Costa Dorada și Tenerife. În plus, la cele mai mici prețuri datorate volumelor.

Recomandare de la Join UP!™

  • Tururi de durată diferită. Un weekend pentru cumpărături, o vacanță de vară sau chiar un atelier cu atmosferă Catalană. Cu Join UP! ™ totul este posibil, deoarece oferim excursii la Barcelona cu o durată de la 2 la 21 de nopți. Iată o altă dovadă că Spania este alături de noi – opțiunea perfectă pentru toată lumea!
  • Parteneri de încredere. Suntem siguri că puterea constă în sinergie. Prin urmare, de mulți ani partenerul nostru din Spania este o companie ITravex, cu care avem o potrivire excelentă asupra filozofiei de a face afaceri, de a lupta pentru inovație și creativitate.

În spatele ITravex despre 30 de ani de experiență și lucrează în 11 țări din întreaga lume.
ITravex este participant la program TIDS IATA și consorțiul Turisme de Barcelona.
De mai multe ori compania a fost inclusă în lista celor mai dinamice afaceri din Europa, potrivit Financial Times.
Echipa ITravex include ghiduri profesionale, fluent în engleză și rusă.

Parcare proprie cu autobuze super confortabile с суперкомфортными автобусами.
Bogat și variat programul de activitate pentru ca turiștii să nu aibă nicio îndoială că în Spania toată lumea poate găsi ceva mișto pentru ei înșiși.

SPANIA PENTRU TOATĂ LUMEA

Iată câteva opțiuni de vacanță la stațiunile locale pentru diferiți turiști cu o mare varietate de cereri:

Relaxare fără griji la mare.

Țărmurile pitorești ale Costa Brava cu hoteluri elegante de tip boutique și plajele aurii din Costa Dorada vă stau la dispoziție! Apropo, acestea din urmă se datorează climatului blând, intrării blânde în mare și infrastructurii stațiunii dezvoltate – o alegere ideală pentru familiile cu copii.

Imersiune în cultura locală.

Oh, acesta este preferatul nostru: explorați sate de pescari autentice, vagabondați prin piețe uriașe în căutarea delicateselor locale, beți vin artizanal cu tapas chiar la Crama locală sau urmăriți spectacole de flamenco în iconic Tablao Cordobes sau Tablao de Carmen.

Cunoașterea lumii artei.

Nu există un loc mai bun: capodopere arhitecturale Gaudi, „Triunghiul lui Salvador Dali”, originale Picasso și Joan Miro într-o clădire proiectată de studentul lui Le Corbusier. Și ce merită Centrul de Cultură Contemporană din Barcelona și Muzeul de Artă Modernă. Puteți aloca în siguranță o zi întreagă pentru a le vizita.

Cumpărături cu prietena.

Sunteți din nou la adresa justă. Barcelona este una dintre primele zece capitale ale modei din lume.** Iar vara, sezonul reducerilor începe aici, iar lucrurile mărcilor tale preferate pot fi cumpărate cu 80% mai ieftin! În centrul orașului 5 km de străzi cu buticuri și magazine, precum și zeci de centre comerciale și puncte de vânzare din Barcelona și împrejurimile sale.

Experiență gastronomică.

Dintre cei mai buni zece bucătari din lume în 2023, exact jumătate sunt spanioli***. Deci gurmanzii vor avea cu siguranță ceva de făcut aici. O opțiune este să comandați o cină cu fructe de mare la Restaurant Moments cu două stele Michelin care este gestionat de Raoul Balam – fiul celei mai titrate femei bucătar din Spania.

Extreme și aventură.

Pregătește-te să prinzi adrenalina în al doilea cel mai mare parc de distracții European Portul aventura și Ferrari Land, precum și în parcuri acvatice Aquapolis și Aqualeon. Acestea sunt locuri de care sunt încântați atât copiii, cât și adulții. Și ce zici de a conduce câțiva kilometri la volanul unei mașini pe Circuitul De Curse F1? Sau ieșiți pe terenul stadionului principal FC Barcelona-Camp Nou unde Frank Sinatra și Michael Jackson au susținut concerte, iar Lionel Messi a primit titlul de cel mai bun marcator din istoria Barcelonei?

V-am spus că Spania este destinația perfectă pentru toată lumea! Rezervați o vară în stil fiesta cu Join UP!

*Conform statisticilor interne Join UP!™
**Conform datelor Fashion Schools.
***The best chef awards
**** publicația conține materiale promoționale